aric 28.11.02, 14:01 Cóż to pada, czy to deszcz, czy biała za oknem Łada? Nie to forum nam pada, kurde, ależ kiepsko się to składa, że nam ciągle cos na głowe spada.:) Jak ja kurde nie cierpię gdy ten deszyk mi na głowę leci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota1 Re: Forów opady 28.11.02, 14:12 Stwierdzono także stosunkowo słabe trąby powietrzne postów i niewielkie zachmurzenia wątkowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Syn dyżurnego optyka ogłasza 28.11.02, 14:20 Tajfun "Nieszczęsny" oddala się w szybkim tempie w głąb oceanu zapomnienia i do końca tygodnia dla Forum przewiduje się zachmurzenie słabe i ciśnienie dość niskie oraz całkowity opad emocji. Wylegajmy więc tłumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy San dałdurnego optyka ogłasza 28.11.02, 14:31 aard napisał: > Tajfun "Nieszczęsny" oddala się w szybkim tempie w głąb oceanu zapomnienia i do końca tygodnia dla Forum przewiduje się zachmurzenie słabe i ciśnienie dość > niskie oraz całkowity opad emocji. > Wylegajmy więc tłumnie. trzymajac w rekach rozowe baloniki z duzym nadrukiem "precz z nosami spuszczonymi na kwinte" i przebierajac chwacko (jak ja lubie ten wyraz:-)) nibynozkami z glosnym przytupem na "trzy". darzbor drodzy parafianie trwa ladowanie sygnaturki ...odmowa zaladowania z powodu kwintowego "ucho od sledzia"... Odpowiedz Link Zgłoś