Gość: poszukiwacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:58 Szukam osoby/osób, ktore zechca pograc "do kotleta" na pewnym dosc eleganckim przyjeciu 19 maja.... za kase oczywiscie... prosze o kontakt: 111a@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: szukam smyczkowców 09.03.06, 15:01 a kotlecik siekany możre? albo schabik z kością? :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwacz Re: szukam smyczkowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:20 Dziecinny jestes ale dziekuje za podbijanie wątku Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: szukam smyczkowców 09.03.06, 16:31 nie dziecinny tylko nienażarty. proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwacz Re: czy smyczkowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:21 Dziecinny jestes ale dzieki za podbijanie wątku Odpowiedz Link Zgłoś
cassani huannie - moje podejrzenia okazały się trafne 09.03.06, 15:24 jesteśmy jednak dziecinni. kolega jedynak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwacz Re: huannie - moje podejrzenia okazały się trafne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:26 dziekuje raz jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: huannie - moje podejrzenia okazały się trafne 09.03.06, 15:30 ależ serdecznie proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: huannie - moje podejrzenia okazały się trafne 09.03.06, 16:31 cassani napisał: > jesteśmy jednak dziecinni. kolega jedynak? > no ba :] ps. proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ja też, ja też! 09.03.06, 15:30 dziekuję w imieniu poszukiwacza za podbicie wątku. strasznie tu kulturalnie. Aż sam nie wiem czy się nadaję! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Yavor, do cholery 09.03.06, 15:33 ktoś musi byc opiekunem! żeby nam rowerki wynająć, pupy wytrzeć! Wszyscy nie moga być dziecinni! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: ja też, ja też! 09.03.06, 23:23 yavorius napisał: > Ja też jestem dziecinny, ja! A ja jestem niegrzeczny i lżę forumowiczów. PS. Dziękuję. PPS. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szukam smyczkowców 09.03.06, 17:09 Ja się piszę. Kotlety lubię (byle nie wegetariańskie!), do 19 maja zostało ponad dwa miesiące to i grać się nauczę. Proszę tylko napisać jakiego repertuaru spodziewają się wielce szanowne państwo, żebym później z tym, co wykuję na blachę nie został jak ten głupi chój. Aha, spodziewam się, że czcigodny poszukiwacz da znać, co się tyczy honorarium. No i zaklepie mi miejsce na podwyższeniu. Kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pohukiwacz Re: szukam smyczkowców IP: *.toya.net.pl 09.03.06, 17:13 Dziecinny jestes ale dziekuje za podbijanie wątku Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szukam smyczkowców 09.03.06, 17:20 Panie pohukiwacz, nie podszywaj się pan pod pana poszukiwacza, bo to dość infantylne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: szukam smyczkowców 10.03.06, 09:06 też jesteś dziecinny, więc nie używaj takich skomplikowanych słów :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szukam smyczkowców 10.03.06, 09:21 Masz 100% racji. Na forum nie powinno się używać słów skomplikowanych, winno wyrażać się jasno, treść nie może być zagmatwana, zdanie złożone, wymowa zawiła, temat trudny, ani wymyślny, a tym bardziej powikłany. Zabronić należy polskich liter, ortografię wyrzucić do kąta, interpunkcję spalić na stosie. I koniecznie wprowadzić wymóg pisania w poście co najwyżej dwóch zdań, a żadne z nich nie mogłoby przekroczyć siedmiu wyrazów. To wszystko wybitnie, żeby nie powiedzieć gigantycznie lub ogromnie albo niesłychanie tudzież nader ułatwi komunikację między użytkownikami portalu gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś