Dodaj do ulubionych

Do kitty :P

02.12.02, 22:00
kurcze jakie feministyczne pogalday ... nono .. muszem sobie chyba z piotrusiem poplotuchowac.. albo i nie bo to samo zrobisz z andzia i obie jezyki nam pokazecie ehehhehe lepiej nie :P:P:P no dobra katka do zoabczenia w czwartek ciao! i pozdroofka dla męża :o)
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Do kitty :P 02.12.02, 22:07
      No proszę, sami znajomi :P

Mam nadzieję, że to nie jest ostatni Twój post na Forum.
    • maksencjuszek Re: Do kitty :P 02.12.02, 22:08
      a kto TY jestes Hubar?? ;o) bo jakos moj misiowy rozumek nie skojarzyl.. pozdroofka :)
    • ixtlilto Re: Do kitty :P 02.12.02, 22:18
      Cześć Maksencjuszku.
      Witaj na forum Łódź!
      Zasada pierwsza: nie używamy imion, nie obgadujemy (jawnie) znajomych, nie
      omawiamy prywatnych spraw na forum- nie wiadomo kto to może przeczytać i jest
      niemiło... ;)
      • maksencjuszek Re: Do kitty :P 02.12.02, 22:32
        jaa.. no dobra tesh Ciebie witam ;o) opbgadywac? hmmm to poprostu jawna forma kontaktu i nie wiem czemu nie mozna podyskuytowac... ok.. rozumiem omawiamy tu tylko sprawy dotyczace lodzian.. a co z problemami zgierzan? to ze soa mniejsze i czesto jednostkowe nie znaczy ze mozna je pomijac weic pozwol ze czasem skieruje jakas uwage do konkretnej osoby oczywiscie uzywajac pseudo tak jak i zrobilem to wczesnie :P ciao!
        • ixtlilto Re: Do kitty :P 02.12.02, 22:37
          maksencjuszek napisał:

> ok.. rozumiem omawiamy tu tylko sprawy dotyczace lodzian..
          Oczywiście, że NIE! rozmawiamy tu o wszystkim. Zresztą jak widać :)

> pozwol ze czasem skieruje jakas uwage do konkretnej osoby oczywiscie
          > uzywajac pseudo tak jak i zrobilem to wczesnie :P ciao!
          Jasne! (chodziło mi wcześniej konkretnie o Piotrka)
        • hubar Re: Do kitty :P 02.12.02, 22:41
          Nie mów że tylko Łódzianie i o Łodzi rozmawiamy.
          Są wśród nas osoby spoza woj. łódzkiego.

Będzie nam miło (miejmy nadzieję że Tobie też) ja zostaniesz z nami :-)
    • k_kitty Czy już nie można być choć trochę feministką??? 02.12.02, 22:42
      Maksencjuszku, ja wcale nie jestem wojującą feministką ;-) W końcu umiem jakoś
      sie dogadać z waszym męskim rodem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna