Dodaj do ulubionych

jak poderwac???

04.04.07, 17:47
znam pewna dziewczyne juz od prawie 3 lat (chodze z nia do klasy)... nigdy nie mylslalem jakos specjanie o niej ale ostatnio cos mi chyba odbilo :) teraz zastanawiam sie jak ja poderwac.. wiecie tak zeby zaiskrzylo... macie jakis pomysl? prostoz mostu zaprosic ja do kina czy jakies podchody?
Obserwuj wątek
    • cienmotyla Re: jak poderwac??? 04.04.07, 17:50
      Miłość w szkole to męczarnia i niezręczne sytuacje.
      A co dopiero w jednej klasie.

Do rzeczy: Dziewczyny nie da się "wyrwać" albo jesteście dobraną parą,
      potraficie ze sobą rozmawiać, znacie się albo nie.
      Może po prostu spytaj się jej czy sie spotkacie najpierw z klasą na piwie w
      pubie (jeśli jesteś pełnoletni rzecz jasna!) ;) albo na jakiejś imprezie, ale
      żeby tak sam na sam to chyba za szybko...
      Najpierw spróbuj ją poznać, a potem...
      • pluszaczek24 Re: jak poderwac??? 04.04.07, 17:56
        Ja zostałam poderwana przez chlopaka który mi sie nie podobał w taki sposób-
        odprowadził mnie do domu ze niby idzie do kumpla w tamta srone,rozmawialismy
        długo,rozbawiał mnie,na drugi dzien w szkole podszedł do mnie blisko powiedział
        cześc(w taki sposób ze wiedziałam ze mnie wyszczególnił)I teraz chodzi o to czy
        dziewczyna bedzie sie włączała w ta rozmowe jak bedziesz ja odprowadzał,czy na
        drugi dzien jK POWIESZ JEJ ZMYSŁOWE CZESC czy usmiechnie sie do cie?To jest
        pierwszy krok jak sie uda dam ci wiecej rad:)
    • Gość: * Re: jak poderwac??? IP: 213.134.181.* 04.04.07, 18:24
      daruj sobie - szkolne miłości to g.wno i to jeszcze w jednej klasie - z doświadczenia swojego i znajomych wiem,że nie ma happy endu, jedynie chwilowe oszołomienie (takie na pół roku...)

a już jak tyle czasu nic nie było, to i nic nie będzie - tylko chwilowe zauroczenie (z powodu np. zauważenia jakiegoś odmiennego zachowania lub zmiany imagu - coś co sprawiło, żeś się nia zaczął interesować...)
      • Gość: * Re: jak poderwac??? IP: 213.134.181.* 04.04.07, 18:27
        może być też inna opcja - może zaczęła specjalnie cię uwodzić (tak, że to ty myslisz, że sam to zauważyłeś), aby odegrać się na kimś;)
        albo spalone nadzieje na związek z kims innym - tylko wtedy na chwilę może się zechcieć rzucić "przy wszystkich" w ramiona kolegi z klasy (nic nic...aż tu nagle...-wiem co mówię;)) jestem kobieta i mówię, nie pchaj się w to
    • Gość: xxx Re: jak poderwac??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:14
      olej to - nie warto sie zadawac z kobietami-bedziesz mial przynajmniej czas i
      zadna baba nie bedzie ci nad uchem zrzedzic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka