Dodaj do ulubionych

Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE???

IP: *.toya.net.pl 11.03.06, 15:02
Kobietki i dziewczyny - może wiecie, gdzie teraz pracuje ten pan? Będę wdzięczna za informacje. Kiedyś do niego chodziłam i byłam b. zadowolona, a teraz nie moge go znaleźć. :(
Pozdrawiam,
Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: zosia Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? IP: 218.104.100.* 11.03.06, 15:48
      mnie nie zachwycił
      • Gość: Aga Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 13:12
        Gość portalu: zosia napisał(a):

> mnie nie zachwycił

A wiesz może gdzie teraz przyjmuje?
        • Gość: bell Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 13:14
          jak jestes glupia to sobie chodz widzialam lepszych
          • diabla Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? 12.03.06, 14:47
            Gość portalu: bell napisał(a):

> jak jestes glupia to sobie chodz widzialam lepszych

Skoro nie potrafisz udzielić normalnej odpowiedzi na proste pytanie, to lepiej nie zabieraj głosu. Naprawdę, nie musisz nikomu udowadniać, że po kilkunastu latach prób, wreszcie nauczyłaś się pisać i obsługiwać komputer.

O gustach i preferencjach się nie dyskutuje, ale domyślam się jaki masz gust i preferencje po twoim poziomie kultury - poziomie owsika.

Bez pozdrowień.
        • Gość: zosia Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? IP: 218.104.100.* 12.03.06, 19:02
          Mam do niego numer na kom. tylko cholera gdzies go posiałam. Jak znajde to
          zaraz tu wrzuce.
          Pozdr.
          • Gość: bell Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 08:37
            oprocz jacka krzysia piotrusia i takich tam innych znam mnostwo dobrych
            fryzjerek kas edyt i malgosi
            • diabla Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? 13.03.06, 13:37
              Gość portalu: bell napisał(a):

> oprocz jacka krzysia piotrusia i takich tam innych znam mnostwo dobrych
              > fryzjerek kas edyt i malgosi

to poleć konkretną, bo twoja wypowiedź niczego nie wnosi
              • Gość: bell Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 20:07
                salon qw teofilku normalne fryzjerki mlode modne nowoczesnie strzygace
              • Gość: bell Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 20:09
                polecam edyte
    • Gość: zuzka Re: Fryzjer Jacek Szymański - GDZIE??? IP: *.retsat1.com.pl 13.03.06, 14:47
      Jacek Szymański przyjmuje w salonie prrzy ul.Piotrkowskiej 77 lub 79 (dokladnie
      nie pamietam). Wchodzi się w podwórko, idzie prawie do samego końca i po prawej
      stronie jest salon "Jacek i Ilona" czy jakoś tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka