Gość: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:27 planuje kupno mieszkania i zastanawiam sie nad tym osiedlem. miszka ktos tam?? jaka panuje atmosfera?? czy prace remontowe, ktore tam pewnie jeszcze jakis czas beda trwac przeszkadzaja?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja wiem Re: Zielony Romanów IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 21:31 bloki są tak blisko siebie, że przy dobrej widoczności zajrzysz sąsiadowi z przeciwka do chaty. Jest za ciasno tam, ale plusem jest powstający teren rekreacyjny i nie zawalone zabudową okolice. do miasta kawałek, a nawet kawał. mieszkania na Romanowie są też jednymi z najtańszych na rynku, ale musisz je oczywiście wykończyć, bo są oddawane w systemie deweloperskim. nie wiem czego oczekujesz od mieszkania, więc trudno coś więcej napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SADMAN Re: Zielony Romanów IP: *.devs.futuro.pl 16.03.06, 13:11 ja raczej odradzam.jest stąd bardzo daleko do łodzi i bez samochodu--albo dwóch -nie da sie rady.poza tym nic tam nie ma--oprócz bloków.żadnej infrastruktury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Zielony Romanów IP: *.intersoft.pl 16.03.06, 13:20 Pamiętaj też, że tamtędy ma przebiegać droga ekspresowa - zachodnia obwodnica Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosias7r Re: Zielony Romanów IP: 212.191.129.* 16.03.06, 14:57 zdecydowanie odradzam, wielkie blokowisko i nic więcej, odległość między blokami bardzo mała, betownowe osiedle, nie wiem gdzie ta zieleń. poza tym pamiętaj o obwodnicy!!! Plusem Zielonego:) Romanowa jest niska cena mieszkań i fajny rozkład mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś