Dodaj do ulubionych

Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 01:12
trudno, zeby nie startowal jak narazie nie pojawil sie zaden powazny konkurent
Obserwuj wątek
    • Gość: znawca tematu Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 06:47
      wystarczy taki który będzie normalny
    • artnow Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję 16.03.06, 07:37
      Sam już nie wiem czy to dobrze czy źle - przyzwyczaiłem sie do tego bubka...
      • citoyen Re: Pani Redaktor, 16.03.06, 07:52
        Nie zauważyła, że owe trzy organizacje to jedno i to samo (niemal).
        Pan Kropiwnicki natomiast zauważył roztropnie, że nie ma innego wyjścia i że
        samemu przyjdzie mu stawić czoła w trudnej i wyczerpującej kampanii samorząowej.
        Nie tak dawno zamierzał powierzyć swojemu zastępcy ważne zadania samorządowe.
        Rozmyślił się, jak widać po serii wydarzeń podważających jego pozycję u
        niedoszłego koalicjanta PiS.
        Pora teraz na serię dymisji w urzędzie.
      • Gość: paula Prezydent Kropiwnicki to Symbol Rozwoju Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 12:21
        symbolizuje rozwój miasta, nowe inwestycje, lotnisko. Wygra z kazdym. Ma
        również duże szanse zostać Prezesem NBP bo jest świetnym ekonomista, po SGH.
        • Gość: Lidka Halo ! To jakies cyniczne kpiny ?! IP: *.cybernet.ch 16.03.06, 16:05
          Halo ! To jakies cyniczne kpiny ?!

Czy nie najwyzszy czas na mlodych tworczych
          asertywnych ludzi, ktorzy "czuja" Miasto i Europe ?!
        • Gość: gość Re: Prezydent Kropiwnicki to Symbol Rozwoju Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:08
          Rozwój ?! Niby czyj !?
          Nienależne opodatkowanie wieczytych użytkowników nieruchomości podatkiem VAT ?!
          TO DZIEŁO TEGO PANA !!! Mamy go za to chwalić ?!
          W każdym normalnym państwie taki ktoś przestałby sprawować jakąkolwiek funkcję!
        • Gość: vero Re: Prezydent Kropiwnicki to Symbol Rozwoju Łodzi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.03.06, 18:39
          Ekonomista świetnym chciałby być ale nie jest. To za jego kadencji Piotrkowska
          wymarła , młodzież ucieka , byle dalej i stajemy się miastem jak z horroru.
          A poza tym zobaczcie kto przy nim trwa . Nieudacznicy i lawiranci. Nawet na
          mądrych ludzi go nie stać . zreszta kto chciałby z nim pracować ?
        • Gość: jan Re: Prezydent Kropiwnicki to Symbol Rozwoju Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:59
          Do kabaretu to może sie i nadaje wraz z Tomaszewskim i jego popisami na
          fantomach .
    • Gość: pitum Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 16.03.06, 08:21
      jeksli Kropa, rzeczywiscie zrobi cos z lotniskiem i zalatwi tanie linie do
      Kolonii i ruszy sprawe szybkiej kolei, jestem w stanie go poprzec, z MPK w LD
      nie korzystam, jest mi obojetne jaki glupek tam teraz rzadzi, ale mam zyczenie
      szybko i sprawnie dojechac do miasta
    • Gość: slepy Kropiwnicki na emeryture IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 08:34
      Mam nadzieje że kropek juz nie będzie rządził w Łodzi .
      Tak wiem lotnisko i inne rzeczy wspaniały pan prezydent .
      Czas na kogoś młodszego a nie takiego starego pryka jak Kropiwnicki .
    • Gość: anna Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 08:40
      mnie też naprawdę jest wszystko jedno kto jest prezydentem , niech tylko coś
      zrobi abym w końcu przestała obawiać się nieuczciwych kupców którzy na dziko
      handlują pod moim sklepem, bo za Kropiwnickiego wszystko poszło na żywioł, a
      podatki miasto od nas ściąga!!!!
    • kakofoniks ja sie nie dziwie 16.03.06, 08:48
      gdzie sie tyle najezdzi za sluzbowe pieniadze,
      a jest jeszce tyle do zwiedzenia,
      po za tym wszyscy chca mu pomagac, organizuja wystawy jego zdjec itd...
      a i jeszce bedzie walczyl z demoralizacja obcinajac nastepne imprezy jak np
      zrobil z parada....

• Gość: lucassso Re: ja sie nie dziwie IP: 212.160.172.* 16.03.06, 09:57
        to bylo latwe do przewidzenia ze bedzie startowal-ciepla posadka..w lodzi
        ludzie sie umartwiaja i nie potrafia sie cieszyc z zycia wiec nie buntuja sie
        przeciwko temu co on robi a moze czego nie robi. Za duzo mocherowych beretow w
        lodzi zeby ktos normalny mial z nim szanse. Powinno dać się ta posade gosciowi
        ktory ma jakies pomysly i sile przebicia a nie goscia ktory przypisuje sobie
        czyjes zaslugi...
    • Gość: pinio.. Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.03.06, 09:55
      no i skoro nawet Leszek Miller go popiera to faktycznie powazny konkurent.Tylko
      czy Łodzi jest potrzebny taki koniunkturalista? Dzięki jego rzadom to juz jest
      miasto straceńcow.Wystarczy spojrzec na Piotrkowską .Nic dziwnego,że
      Kropiwnicki lepiej sie czuje w Izraelu, do którego własnie się udaje 20 -ty
      któryś raz...
    • Gość: Lodzerman Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:18
      Super. Mam nadzieje ze lodzanie widza jego "osiagniecia dla miasta"
    • Gość: wuem Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:34
      Prezydent miasta to człowiek który winien głównie dbać o jego
      rozwój.Zmniejszenie bezrobocia, zwiekszenie bezpieczeństwa w mieście oraz
      trnsparentność władzy. Jak sie to ma do obecnego prezydenta to widać.Może dosyć
      tej władzy,może byłby ktoś młodszy i energiczniejszy.
    • moheras Znowu ten idiota poprze PiS? 16.03.06, 11:10
      W ciagu 4 miesiecy dzieki PiS zabierane sa najwieksze firmy z lodzi, lodzki
      lublinek zostal potraktowany jako gminne ladowisko dla szybowcow, wojewoda jest
      nieudacznik z lublina zyjacy w luksusach za nasze podatki, prezes lodzkiej
      strefy zostal zamieniony na jakiegos nieudacznika, rzad mimo ze ujest juz kasa
      z uni nie chce dac pieniedzy na remont polaczenia kolejowego z warszawa, budowa
      autostrady pod lodzia zostala odlozona na lata 2008 - 2010 a Kropaszenko
      zastanawia sie czy nie wystartowac razem z PiS? Chyba chce dac argument tym
      wachajacym sie zeby na niego nie glosowac
      • Gość: łodzianin popieram kolege IP: *.uni.lodz.pl 16.03.06, 18:54
        Niestety trzeba sie z tym zgodzic. Warunkiem szans Kropiwnickiego jest odciecie
        sie od zbrodniczych dla Lodzi rzadow PiSuaru. Wlasnie wyczytalem, ze zarzad LOT
        (67% udzialow Skarbu Panstwa) chce zabrac siedzibe linii do warszawy. Albo
        Kropiwnickie stanowczo potepi antyłódzką polityke Pisuaru, albo chetniej
        zaglosuje nawet na psa panstwa Millerow niz na niego.
    • Gość: Lodziak Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:20
      Jeśli czuje się na siłach to niech startuje, tylko kto poprowadzi mu kampanie
      wyborczą, jeśli jego najbliższe osoby maja postawione zarzuty i ludzie , którzy
      go popierają są blisko pięćdziesiątki.
      Dla Lotniska nic nie zrobił tylko sobie przypisał zasługi kogo innego a o mały
      włos byśmy strcili połączenie z Dublinem bo nie chciał się zgodzić na nocne
      loty ale poszedł po rozum do głowy i się zgodził.
      Lepiej dla Łodzi by było gdyby nie startował bo nic nie robi dla tego miasta,
      dlatego kandydat na Prezydenta musi być młody i energiczny, który pokarze jaka
      jest naprawde Łódź i powróci Parada, na którą przyjeżdzli ludzie z całego kraju
      i nie tylko!!!! W Berlinie, Londynie i Amsterdamie są takie imprezy i to nikomu
      nie przeszkadza bo jest to jedna z wielu promocji dla naszego miasta.
    • Gość: Gość Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 16.03.06, 12:08
      Zapraszam do odwiedzenia strony Partii Demokratycznej - demokraci.pl w Łodzi
      lodzkie.demokraci.pl/ oraz do zarejestrowania się w portalu i do udziału
      w dyskusjach na forum. Łódzka Partia Demokratyczna uruchomiła też wirtualny
      newsletter, zapraszam do subskrybcji.
      • Gość: Łodzianin Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:01
        tak tak demokraci.pl - bardzo ciekawa strona, bo na niej reklamujecie wortal
        lesbijka.com. to moze już lepiej otwarcie informujcie, ze jesteście partia
        gejów, lesbijek i żydów
        • Gość: boards_of_warsaw Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: 212.180.161.* 17.03.06, 13:52
          hmm.... a może te społeczności do tej pory uwazały, że nia mają swoich
          przedstawicieli w samorządzie, parlamencie? każdy ma prawo do własnej
          reprezentacji!
        • Gość: jan Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:38
          > tak tak demokraci.pl - bardzo ciekawa strona, bo na niej reklamujecie wortal
          > lesbijka.com. to moze już lepiej otwarcie informujcie, ze jesteście partia
          > gejów, lesbijek i żydów

a nie oznaczo to aby przypadkiem że jest to partia wszystkich ludzi... : /
          myslisz że lesbijka czy żyd jest gorszym człowiekiem od fanatyków np polskiego
          pseudo chrześcijańtwa...?!
    • plus_k Modlitwa 16.03.06, 12:28
      Boże ! uchroń nas łodzian ode złego - amen.
    • Gość: Ro Kropiwnicki - nie, dziękuję! IP: *.polkomtel.com.pl 16.03.06, 12:54
      jeśli: chcemy mieć dyrektorów w teczkach i konflikty z teatrami (Teatr Nowy),
      chcemy mieć dziurawe jezdnie, nie chcemy mieć parady techno, chcemy prezydenta
      związanego z kaczkami - to głosujmy na Kropiewnickiego!
    • Gość: a Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.03.06, 13:39
      Nie wiem po co? Chyba żeby jego pieski stołków nie straciły, bo na przykład w
      MPK posadził swojego człowieka, za którego kadencji wszyscy wiemy jak jest.
      • Gość: lucassso Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: 212.160.172.* 16.03.06, 14:10
        jaki boże??przeciez w lodzi cały czas odchodzą modły przez te kółka różańcowe
        no i Kropiwnicki sam tyle się modli a rezultaty takie jak widac ha ha ha....
    • Gość: Anselmo Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:02
      Wstydu oszczędź!
    • Gość: BeHQ Ja na 3x NIE IP: *.retsat1.com.pl 16.03.06, 19:17
      Osobiście mam nadzieje, że pojawi się jakiś konkretny konkurent dla p. Kropiwnickiego. Napewno nie oddam na niego głosu! Nic się nie zmieniło za jego kadencji na lepsze. Strefa ekonomiczna to napewno nie zasługa jego rządów a i mam nadzieje że studenci którym wykłada nie będą "lizać"! Oby pojawił się ktoś, kto dostrzeże możliwości Łodzi nie tylko pod względem likwidowania "zapalnych" miejsc jakim są imprezy masowe. Ludzie nadal chcą się bawić i zawsze będą, zwłaszcza że w Łodzi coraz więcej jest młodych ludzi. To potężny kapitał. Zróbmy z Łodzi zadbane centrum rozrywki. Gdzieś w Polsce musi się to znaleźć a to miasto ma uwarunkowania z tradycjami.
      • Gość: jan Re: Ja na 3x NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:02
        kropa miał raka i dalej żyje - to najlepszy przykład na to że diabli złego nie
        biorą...
    • Gość: rafik Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:35
      a może pora już na kogoś młodszego. Łodzi jest potrzebny sprawny maneger, a nie
      kolejny stary pryk zwiedzający świat za gminne pieniądze.
    • Gość: joanna Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.smrw.lodz.pl 17.03.06, 08:33
      kończ Waść wstydu oszczędż.Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś młodszy bardziej
      rzutki,i mądrejszy.pozwoli teatrom i miastu odetchnąć pełną piersią.Dość
      wydawania naszych pięniędzy na własne przyjemności.Łódz się sypie a On jeżdzi
      po świecie zamiast zadbać o to biedne szare smutne miasto.On i jego nieuczciwi
      zastępcy panoszą się w tym mieście spijają śmietankę ze swoich posadek.I guzik
      ich obchodzą zmęczeni bezrobociem ludzie.Won
      • Gość: jan Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:35
        ciesz sie ze są osoby które conieco na scenie politycznej dostrzegają i potrafia
        to ocenić... oby wiecej takich osób na wyborach...
    • jasam Kropa przyatakował PiS 17.03.06, 20:00
      Dziś ok 16 w Radio Łodź w rozmowie na żywo - Kropiwnicki zaproponował, aby nie
      uzywac nazwy Lublinek, bo poprzez Panią Wojewodę nazwa ta kojarzy się z
      przedmieściem Lublina. I podobno w kraju się z tego śmieją.

Chyba szykuje zdecydowane odkreślenie się od niewdzięcznych Kaczyńskich.
      pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka