Gość: lodzianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 01:12 trudno, zeby nie startowal jak narazie nie pojawil sie zaden powazny konkurent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca tematu Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 06:47 wystarczy taki który będzie normalny Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję 16.03.06, 07:37 Sam już nie wiem czy to dobrze czy źle - przyzwyczaiłem sie do tego bubka... Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: Pani Redaktor, 16.03.06, 07:52 Nie zauważyła, że owe trzy organizacje to jedno i to samo (niemal). Pan Kropiwnicki natomiast zauważył roztropnie, że nie ma innego wyjścia i że samemu przyjdzie mu stawić czoła w trudnej i wyczerpującej kampanii samorząowej. Nie tak dawno zamierzał powierzyć swojemu zastępcy ważne zadania samorządowe. Rozmyślił się, jak widać po serii wydarzeń podważających jego pozycję u niedoszłego koalicjanta PiS. Pora teraz na serię dymisji w urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Prezydent Kropiwnicki to Symbol Rozwoju Łodzi IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 12:21 symbolizuje rozwój miasta, nowe inwestycje, lotnisko. Wygra z kazdym. Ma również duże szanse zostać Prezesem NBP bo jest świetnym ekonomista, po SGH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Halo ! To jakies cyniczne kpiny ?! IP: *.cybernet.ch 16.03.06, 16:05 Halo ! To jakies cyniczne kpiny ?! Czy nie najwyzszy czas na mlodych tworczych asertywnych ludzi, ktorzy "czuja" Miasto i Europe ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezydent Kropiwnicki to Symbol Rozwoju Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:08 Rozwój ?! Niby czyj !? Nienależne opodatkowanie wieczytych użytkowników nieruchomości podatkiem VAT ?! TO DZIEŁO TEGO PANA !!! Mamy go za to chwalić ?! W każdym normalnym państwie taki ktoś przestałby sprawować jakąkolwiek funkcję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Re: Prezydent Kropiwnicki to Symbol Rozwoju Łodzi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.03.06, 18:39 Ekonomista świetnym chciałby być ale nie jest. To za jego kadencji Piotrkowska wymarła , młodzież ucieka , byle dalej i stajemy się miastem jak z horroru. A poza tym zobaczcie kto przy nim trwa . Nieudacznicy i lawiranci. Nawet na mądrych ludzi go nie stać . zreszta kto chciałby z nim pracować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Prezydent Kropiwnicki to Symbol Rozwoju Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:59 Do kabaretu to może sie i nadaje wraz z Tomaszewskim i jego popisami na fantomach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitum Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 16.03.06, 08:21 jeksli Kropa, rzeczywiscie zrobi cos z lotniskiem i zalatwi tanie linie do Kolonii i ruszy sprawe szybkiej kolei, jestem w stanie go poprzec, z MPK w LD nie korzystam, jest mi obojetne jaki glupek tam teraz rzadzi, ale mam zyczenie szybko i sprawnie dojechac do miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepy Kropiwnicki na emeryture IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 08:34 Mam nadzieje że kropek juz nie będzie rządził w Łodzi . Tak wiem lotnisko i inne rzeczy wspaniały pan prezydent . Czas na kogoś młodszego a nie takiego starego pryka jak Kropiwnicki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 08:40 mnie też naprawdę jest wszystko jedno kto jest prezydentem , niech tylko coś zrobi abym w końcu przestała obawiać się nieuczciwych kupców którzy na dziko handlują pod moim sklepem, bo za Kropiwnickiego wszystko poszło na żywioł, a podatki miasto od nas ściąga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks ja sie nie dziwie 16.03.06, 08:48 gdzie sie tyle najezdzi za sluzbowe pieniadze, a jest jeszce tyle do zwiedzenia, po za tym wszyscy chca mu pomagac, organizuja wystawy jego zdjec itd... a i jeszce bedzie walczyl z demoralizacja obcinajac nastepne imprezy jak np zrobil z parada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucassso Re: ja sie nie dziwie IP: 212.160.172.* 16.03.06, 09:57 to bylo latwe do przewidzenia ze bedzie startowal-ciepla posadka..w lodzi ludzie sie umartwiaja i nie potrafia sie cieszyc z zycia wiec nie buntuja sie przeciwko temu co on robi a moze czego nie robi. Za duzo mocherowych beretow w lodzi zeby ktos normalny mial z nim szanse. Powinno dać się ta posade gosciowi ktory ma jakies pomysly i sile przebicia a nie goscia ktory przypisuje sobie czyjes zaslugi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinio.. Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.03.06, 09:55 no i skoro nawet Leszek Miller go popiera to faktycznie powazny konkurent.Tylko czy Łodzi jest potrzebny taki koniunkturalista? Dzięki jego rzadom to juz jest miasto straceńcow.Wystarczy spojrzec na Piotrkowską .Nic dziwnego,że Kropiwnicki lepiej sie czuje w Izraelu, do którego własnie się udaje 20 -ty któryś raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzerman Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:18 Super. Mam nadzieje ze lodzanie widza jego "osiagniecia dla miasta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuem Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:34 Prezydent miasta to człowiek który winien głównie dbać o jego rozwój.Zmniejszenie bezrobocia, zwiekszenie bezpieczeństwa w mieście oraz trnsparentność władzy. Jak sie to ma do obecnego prezydenta to widać.Może dosyć tej władzy,może byłby ktoś młodszy i energiczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Znowu ten idiota poprze PiS? 16.03.06, 11:10 W ciagu 4 miesiecy dzieki PiS zabierane sa najwieksze firmy z lodzi, lodzki lublinek zostal potraktowany jako gminne ladowisko dla szybowcow, wojewoda jest nieudacznik z lublina zyjacy w luksusach za nasze podatki, prezes lodzkiej strefy zostal zamieniony na jakiegos nieudacznika, rzad mimo ze ujest juz kasa z uni nie chce dac pieniedzy na remont polaczenia kolejowego z warszawa, budowa autostrady pod lodzia zostala odlozona na lata 2008 - 2010 a Kropaszenko zastanawia sie czy nie wystartowac razem z PiS? Chyba chce dac argument tym wachajacym sie zeby na niego nie glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin popieram kolege IP: *.uni.lodz.pl 16.03.06, 18:54 Niestety trzeba sie z tym zgodzic. Warunkiem szans Kropiwnickiego jest odciecie sie od zbrodniczych dla Lodzi rzadow PiSuaru. Wlasnie wyczytalem, ze zarzad LOT (67% udzialow Skarbu Panstwa) chce zabrac siedzibe linii do warszawy. Albo Kropiwnickie stanowczo potepi antyłódzką polityke Pisuaru, albo chetniej zaglosuje nawet na psa panstwa Millerow niz na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodziak Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:20 Jeśli czuje się na siłach to niech startuje, tylko kto poprowadzi mu kampanie wyborczą, jeśli jego najbliższe osoby maja postawione zarzuty i ludzie , którzy go popierają są blisko pięćdziesiątki. Dla Lotniska nic nie zrobił tylko sobie przypisał zasługi kogo innego a o mały włos byśmy strcili połączenie z Dublinem bo nie chciał się zgodzić na nocne loty ale poszedł po rozum do głowy i się zgodził. Lepiej dla Łodzi by było gdyby nie startował bo nic nie robi dla tego miasta, dlatego kandydat na Prezydenta musi być młody i energiczny, który pokarze jaka jest naprawde Łódź i powróci Parada, na którą przyjeżdzli ludzie z całego kraju i nie tylko!!!! W Berlinie, Londynie i Amsterdamie są takie imprezy i to nikomu nie przeszkadza bo jest to jedna z wielu promocji dla naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 16.03.06, 12:08 Zapraszam do odwiedzenia strony Partii Demokratycznej - demokraci.pl w Łodzi lodzkie.demokraci.pl/ oraz do zarejestrowania się w portalu i do udziału w dyskusjach na forum. Łódzka Partia Demokratyczna uruchomiła też wirtualny newsletter, zapraszam do subskrybcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:01 tak tak demokraci.pl - bardzo ciekawa strona, bo na niej reklamujecie wortal lesbijka.com. to moze już lepiej otwarcie informujcie, ze jesteście partia gejów, lesbijek i żydów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_warsaw Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: 212.180.161.* 17.03.06, 13:52 hmm.... a może te społeczności do tej pory uwazały, że nia mają swoich przedstawicieli w samorządzie, parlamencie? każdy ma prawo do własnej reprezentacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:38 > tak tak demokraci.pl - bardzo ciekawa strona, bo na niej reklamujecie wortal > lesbijka.com. to moze już lepiej otwarcie informujcie, ze jesteście partia > gejów, lesbijek i żydów a nie oznaczo to aby przypadkiem że jest to partia wszystkich ludzi... : / myslisz że lesbijka czy żyd jest gorszym człowiekiem od fanatyków np polskiego pseudo chrześcijańtwa...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ro Kropiwnicki - nie, dziękuję! IP: *.polkomtel.com.pl 16.03.06, 12:54 jeśli: chcemy mieć dyrektorów w teczkach i konflikty z teatrami (Teatr Nowy), chcemy mieć dziurawe jezdnie, nie chcemy mieć parady techno, chcemy prezydenta związanego z kaczkami - to głosujmy na Kropiewnickiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.03.06, 13:39 Nie wiem po co? Chyba żeby jego pieski stołków nie straciły, bo na przykład w MPK posadził swojego człowieka, za którego kadencji wszyscy wiemy jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucassso Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: 212.160.172.* 16.03.06, 14:10 jaki boże??przeciez w lodzi cały czas odchodzą modły przez te kółka różańcowe no i Kropiwnicki sam tyle się modli a rezultaty takie jak widac ha ha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anselmo Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:02 Wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeHQ Ja na 3x NIE IP: *.retsat1.com.pl 16.03.06, 19:17 Osobiście mam nadzieje, że pojawi się jakiś konkretny konkurent dla p. Kropiwnickiego. Napewno nie oddam na niego głosu! Nic się nie zmieniło za jego kadencji na lepsze. Strefa ekonomiczna to napewno nie zasługa jego rządów a i mam nadzieje że studenci którym wykłada nie będą "lizać"! Oby pojawił się ktoś, kto dostrzeże możliwości Łodzi nie tylko pod względem likwidowania "zapalnych" miejsc jakim są imprezy masowe. Ludzie nadal chcą się bawić i zawsze będą, zwłaszcza że w Łodzi coraz więcej jest młodych ludzi. To potężny kapitał. Zróbmy z Łodzi zadbane centrum rozrywki. Gdzieś w Polsce musi się to znaleźć a to miasto ma uwarunkowania z tradycjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Ja na 3x NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:02 kropa miał raka i dalej żyje - to najlepszy przykład na to że diabli złego nie biorą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:35 a może pora już na kogoś młodszego. Łodzi jest potrzebny sprawny maneger, a nie kolejny stary pryk zwiedzający świat za gminne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.smrw.lodz.pl 17.03.06, 08:33 kończ Waść wstydu oszczędż.Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś młodszy bardziej rzutki,i mądrejszy.pozwoli teatrom i miastu odetchnąć pełną piersią.Dość wydawania naszych pięniędzy na własne przyjemności.Łódz się sypie a On jeżdzi po świecie zamiast zadbać o to biedne szare smutne miasto.On i jego nieuczciwi zastępcy panoszą się w tym mieście spijają śmietankę ze swoich posadek.I guzik ich obchodzą zmęczeni bezrobociem ludzie.Won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Kropiwnicki wystartuje na drugą kadencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:35 ciesz sie ze są osoby które conieco na scenie politycznej dostrzegają i potrafia to ocenić... oby wiecej takich osób na wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Kropa przyatakował PiS 17.03.06, 20:00 Dziś ok 16 w Radio Łodź w rozmowie na żywo - Kropiwnicki zaproponował, aby nie uzywac nazwy Lublinek, bo poprzez Panią Wojewodę nazwa ta kojarzy się z przedmieściem Lublina. I podobno w kraju się z tego śmieją. Chyba szykuje zdecydowane odkreślenie się od niewdzięcznych Kaczyńskich. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś