Dodaj do ulubionych

Psy w Łagiewnikach

18.03.06, 19:09
Zaniepokoiła mnie informacja o tych psach z poniedziałkowej czy wtorkowej
Gazety. Czy ktoś wie, czy coś w tej sprawie się dzieje?
Obserwuj wątek
    • Gość: zorro ta myśliwska alkoholicka hołota pozabijała biedne IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.06, 17:06
      wygłodniałe skrzywdzone przez ludzi psy,nie byli im w żaden sposób pomóc bo nie
      chcieli ...a zwierzyne to pozagryzały psy pitbule z którymi małolaty chodzą na
      trening przed walkami psów ,specjalnie je szczują po to aby czuły krew ...
      • Gość: beholder Re: ta myśliwska alkoholicka hołota pozabijała bi IP: *.orange.pl 20.03.06, 17:17
        Tia. Ciekawe co byś powiedział jakby te wygłodniałe skrzywdzone przez ludzi psy
        rzuciły się na ciebie lub twoją rodzinę podczas spaceru. A małolaty specjalnie
        z pittbulami wychodzą na polowania na dziki. Gratuluje zdrowego rozsądku
        myśliwym (choć raz nikt nie czekał aż coś się stanie.)
        • Gość: zorro jak wszyscy są tacy chętni do robienia porządków IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.06, 18:49
          to niech zrobią coś z tymi kibolami co to na meczach i nie tylko napie..ją
          wszystko co się rusza a każdą przeszkode potrafią zniszczyć w sposób
          bezpowrotny...tam to panowie myśliwi długo by sobie nie powalczyli,a w lesie na
          bezbronnej zwierzynie to są nie lada kozaki...jak zabić zwierze to władza
          odrazu ma sposób i rozwiązanie ale jak zaprowadzić porządek w mieście to klops
          brak pomysłów ...chodząc po lasach wiele razy napotkałem nachlanych myśliwych
          co to nie mogli odróżnić moich psów które prowadzałem na lince od dzikiego
          zwierza ,od tej pory zakładam im odblaskowe kamizelki aby kiedyś ta opita
          swołocz ich nie zabiła...teraz ja na was zapoluje wy opoje z aparatem i
          ośmiesze wasze koła łowieckie /anonimowych alkoholików/zobaczymy jak wtedy
          będziecie się tłumaczyć wy zakompleksiona elito zdegenerowanych podludzi
          żądnych tylko zabijania a nie pomagania zwierzętą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka