yarro 20.03.06, 16:58 Nie wiem czemu, ale straciłem możliwość wprowadzania z klawiatury WIELKICH polskich literek: ę, ą, ó, ż, ł, ś. Co ciekawe, nioe dotyczy to innych polskich znaków: Ź, Ć, Ł, Ń. Czy ktoś wie jak to naprawić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 17:15 ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁadnie to tak bajdurzyć?;) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 17:29 Chcesz sprawdzić? Zapraszam do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 17:32 Nie lubię kontrolować, więc za zaproszenie dziękuję. A to ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ wyszczególniłem w związku z: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=38852824 Jakoś tam udało Ci się je wpisać, mimo zapodanych trudności. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 17:39 Fakt. Ale tylko Ł pokopałem. Reszta, czyli: ą, ę, ó, ż, ś nie działa.... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 17:56 może piszesz z mozilli? :> Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 18:14 Dokładnie z firefoxa. Ale w łordzie mam to samo, i w notatniku... :O Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 18:24 Szprot też miał to samo! problem stracił na ważkości gdy wszystko inne się popsuo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 19:24 I co zrobił Szprot :)? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 19:28 na razie nic się nie udało, ale to raczej w związku ze sterownikami cośtam coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota dementi 20.03.06, 20:26 na razie działa :) a swoją drogą padło gdzieś zapytanie o firefoxa no bo otóż mam i w capslocku nie występują polskie literki. polubić to czy da się naprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: dementi 20.03.06, 20:42 To znana przypadłość Thunderbird 1,5. Trzeba zaakceptować, albo nie używać capslock, a shift - wtedy działa. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: dementi 20.03.06, 20:49 wtedy jak to pisałem jeszcze 2 minuty nie działało od trzech tygodni ;p Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 17:57 W takim razie proponuję zwrócić się o pomoc do graya. O ile wiem, to on jest dobry w te informatyczne klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 17:19 Dotyczy TH 1,5 czy wogóle ? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 17:30 Hm? Nie wiem o czym do mnie mówisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 22.03.06, 04:46 yarro napisał: > Hm? Nie wiem o czym do mnie mówisz :( Thunderbird 1.5. Ja takiego problemu nie stwierdzam (korzystam z Thunderbirda, Firefoxa, dodatkowo w celach testowych z Mozilli i Flocka). Zobacz czy któreś rozszerzenie nie powoduje tego problemu - u mnie swego czasu BookmarkMenuButton podkradł skrót Alt+z i też nie mogłem pisać po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza układu Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for IP: *.retsat1.com.pl 20.03.06, 18:34 No na pewno nie odeślą. W niebyt albo w zagubienie w innych forach lecą przecież tylko wątki tych, którzy są spoza układu. Dla nich nie ma tu miejsca wtedy. A jeżeli ktoś znajomy, to chośby kompletnie tematycznie nie pasował - na pewno zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 18:35 Jeśli masz WinXP to: Start - >Panel Sterowania -> Data, godzina, język i opcje regionalne -> opcje regionalne i językowe ->Języki ->Szczegóły. Usuiń Polski 214 i Angielski i powinno być Git. p.s. Od tego jest F Komputery :P Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 18:43 Dzięki :) Spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 18:52 Niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co tam Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for IP: *.retsat1.com.pl 20.03.06, 19:22 A moze zainstalowes wczesniej cos, co ma takie wlasnie skroty klawiszy? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 19:24 Też o tym myslałem... hm, ale nie mogę dociec. Przeinstalowałem nawet oprogramowanie klawiatury (bezprzewodowa, Logitech) Odpowiedz Link Zgłoś
diabla Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 20:06 A masz zainstalowane cosik co sie zwie Intel Extreme Graphics? Zazwyczaj jest ikonka przypominajaca tęczę na pasku zadań z prawej. Jak masz, sprawdz skroty klawiaturowe. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 20.03.06, 20:11 Dzięki za naprowadzenie. Nie był to co prawda program, o ktorym piszesz, ale inne guano pod tytułem... Google Desktop Search :) I już po pryszczach ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 22.03.06, 04:48 diabla napisała: > A masz zainstalowane cosik co sie zwie Intel Extreme Graphics? Zazwyczaj jest > ikonka przypominajaca tęczę na pasku zadań z prawej. Jak masz, sprawdz skroty > klawiaturowe. Sterowniki grafiki Intela odpowiadają za brak jednego skrótu - Ł, ł. Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 22.03.06, 22:17 O to już wiem w takim razie, dlaczego jakiś czas temu nie działało i Ł.. A przypadłość ta musiała zniknąć siłą rzeczy przy instalacji najnowszych sterowników, jakie były wymagane przez jakąś gierkę. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 23.03.06, 11:21 U mnie znów się spsuło jak zaistalowałem za dużo nowych sterowników wideo (divix i dvd etc), ale gdy odchudziłem to jest spoko... na razie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Na pomoc :) - tylko bez odsyłania na inne for 21.03.06, 07:42 ŻĘŁĄŚ ÓŁŻĄŚ i po bólu Odpowiedz Link Zgłoś