Gość: dwie 30stki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 10:09 razem z przyjaciółką szukamy dobrego masażysty (nerwobóle, problemy z kręgosłupem, relaks). Zależy nam żeby dojeżdżał do domu. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dwie30 Re: szukamy masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:56 naprawdę nie znacie w Łodzi dobrego masażysty? pomijam milczeniem te szczeniackie odpowiedzi poniżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: szukamy masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:14 ja mogę z czystym sercem polecić Cezarego Kwiatkowskiego, dojeżdza do domu i robi naprawdę dobry masaż, ażza dobry - chyba sie uzależniłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwie30 Re: szukamy masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 17:03 dzięki, spróbuję go teraz namierzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: szukamy masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:39 dostałam pozwolenie na przekazanie tel.kom. do p.Cezarego 602 216 438 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: szukamy masażysty IP: *.racsa.co.cr 25.03.06, 14:50 nie ściemniaj, to twoj numer telefonu panie masazysto podszywajacy sie pod jakas tam Milene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: szukamy masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:17 ciekawe skąd w ludziach tyle pomysłowosći , widocznie sam tak żyjesz Mark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: szukamy masażysty IP: *.toya.net.pl 26.03.06, 16:23 do mileny ona wie wszystko gdzie dobry fryzjer i gdzie dobry masazysta dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: szukamy masażysty IP: *.toya.net.pl 26.03.06, 16:33 nioe rozumiem mileny !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKASOWAC WĄTEK Re: szukamy masażysty IP: *.toya.net.pl 26.03.06, 12:25 znowu reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor!autor! Re: szukamy masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:12 Znam, ale troche trudno na tym forum podawac nr. telefonu. Magister fizykoterapii, gdy jedzie do pacjenta, ma ze soba specjalny stół do masażu. Ponadto może dysponowac potęznym zapleczem fizykoterapeutycznym. Ale to tzreba uzgodnić osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor!autor! Re: szukamy masażysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:13 Może daj majla, to wyslę Ci numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś