Gość: RTS_harnaś IP: *.toya.net.pl 27.03.06, 18:43 Ekstraklasa na nas czeka!!! RTS!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oldboy Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.toya.net.pl 27.03.06, 18:59 Decydującymi postaciami w rundzie wiosennej powinni być Grzelak, Trałka i Białek. Oni muszą wziąć odpowiedzialność za grę, ze względu na ponadprzeciętne umiejętności. Jeśli zrobią to z powodzeniem, wtedy w czerwcu będziemy się cieszyć z ekstraklasy. A jutro wszyscy na Lechię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:37 ole ole ole ŁÓDZKI WIDZEW RTS czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię...i jedziemy panowie "pomarańczowa" na nas czeka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.cytanet.com.cy 27.03.06, 20:41 Jak Majewski jest taki nowoczesny to czemu jego zespół gra systemem z czasów kiedy on był jeszcze piłkarzem.Niech on nie uczy innych trenerów tylko się skoncentruje na widzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sake(ŁKS) Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:54 Życzę panom awansu do pierwszej ligi. Oczywiście z drugiego miejsca bo pierwsze będzie dla ŁKS. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew Derby w I lidze!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 27.03.06, 21:42 miło czytac normalnych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.chello.pl 27.03.06, 22:22 niestety (albo stety) sa za ciency w uszach. a dodatkowo chlopaki sa strasznie delikatni, co chwila ktos ma jakas kontuzje a tu trzeba grac co 3 dni i laweczka troche przy krotka. no chyba, ze inni beda jeszcze slabsi np. jak slask, bo ich tez nie widze w walce o awans. najbardziej namieszac moze kszo. ale pozyjom uwidim, mam nadzieje, ze nasza eLKSa bedzie kroczyc od zwyciestwa do zwyciestwa a widzew mi lata, choc kolejny sezon w 2. lidze tylko by im dobrze zrobil. a i mam nadzieje, ze przed meczem ŁKSu przeczytam tez taka piekna analize w GW na temat lodzkiego klubu. tylko kto ja napisze, jak tam sa sami dyletanci w tej gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.toya.net.pl 27.03.06, 23:03 w Derbach was zjemy 5:0. będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:13 pisze sie w DERBY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakson [...] IP: *.zdnet.com.pl 28.03.06, 00:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: W. walczy o ektraklase -podejście2. nie ostat. IP: *.chello.pl 28.03.06, 01:24 po pierwsze primo: to, ze nie bede sie tu wpisywal nic nie zmieni w kwestii braku obiektywizmu i rzetelnosci dziennikarskiej panow redachtorow z lodzkiego dodatku wybiorczej (a o to sie rozchodzi jesli juz, a nie o moje pisanie) a tak wedle zasady - kazda kropla drazy skale - moze cos kiedys drgnie na lepsze w koncu w poczytnej gazecie w Lodzi:), po drugie primo nie mam 13 lat, wiec mnie nie podrywaj po trzecie primo jak by bym byl polmozgiem, to i tak mam wrazenie, ze uzywalbym ze cwierc mozgu wiecej od ciebie, po czwarte primo wole to forum, bo wole bajki od malkontenctwa a w bajkach najlepsi sa widzewiacy po piate primo wiem, nie mowi sie po drugie, po trzecie itd. primo, po szoste primo wracajac do meritum - wasza szansa na awans, to nie niby sila waszych ze 3 pilkarzy, co cos tam kopna ale slabosc waszych przeciwnikow i na to bym na waszym miejscu liczyl. no i jeszcze na bonka - na tego nawet bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: W. walczy o ektraklase -podejście2. nie ostat IP: *.toya.net.pl 28.03.06, 09:29 1908 nie używaj słów o których nie masz zielonego pojęcia... może i nie masz 13 lat i półmózgu ale zapewnie niewiele więcej... idż dziecko uczyc się do szkoły i przestudiuj słownik wyrazów obcych i swoimi wypocinami i pseudointeligentnym bełkotem więcej nas nie karm, przynajmniej w wątkach poświeconych Widzewowi mógłbym złośliwie napisać że wśród kibiców ŁKSu jako grupki ludzie w dużej mierze niewykształcenych uchodzisz pewnie za wielkiego mentora ale po co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: W. walczy o ektraklase -podejście2. nie ostat IP: *.utaonline.at 28.03.06, 15:12 skoro jednak postanowiles byc zlosliwy, to prosze zdefiniuj pojecie "w duzej mierze niewyksztalceni", poniewaz nie wiem czy mam czuc sie dotkniety, czy tez nie, a nie chce nazywac Cie osoba o "najsłabszej odmianie oligofrenii" poniewaz nie lezy to w mej naturze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.toya.net.pl 28.03.06, 03:01 nie licz tak bo się przeliczysz choć z drugiej strony nikt tak jak wy (wasi założyciele to Moshe,Rebe czy jak im tam )nie umie lepiej liczyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chocholRTS do 1908 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 12:52 > ale pozyjom uwidim, mam nadzieje, ze nasza eLKSa bedzie kroczyc od zwyciestwa > do zwyciestwa a widzew mi lata, choc kolejny sezon w 2. lidze tylko by im > dobrze zrobil. skoro ci "lata" to po co czytasz arty dot. WODZEWA? i czemu najwiecej postow w dyskusjach o WIDZEWIE na forum koszernej sa twojego autorstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chocholRTS Re: do 1908 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 12:54 spiesze sie - stad literowki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWIUNEK Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.p.lodz.pl 28.03.06, 13:58 DZIĘKI. GRATULUJĘ AŻ MIŁO W NORMALNY HONOROWY SPOSÓB RYWALIZOWAĆ. MNIE OBOJĘTNE KTO Z KTÓREJ POZYCJI ALE BARDZO BĘDĘ RAD Z AWANSU OBU ŁÓDZKICH ZESPOŁÓW. ŚLEDZĘ I CIESZĘ SIĘ Z WYGRANYCH ZARÓWNO ŁKS JAK I WIDZEWA TOŻ TO PRZECIEŻ REPREZENTANCI ŁODXI CZYLI MIASTA W KTÓRYM ŻYJEMY. POZDROWIONKA KOLEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.utaonline.at 28.03.06, 15:14 szykuja sie piekne derby w pierwszej lidze.... pozdrawiam kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.toya.net.pl 27.03.06, 21:45 Maly, stosuje się taką taktykę, do jakiej się ma wykonawców. Może 3-5-2 rzeczywiście nie jest ostatnią nowinką, ale za to skutecznie wypromowała nas jesienią na szczyt tabeli. Za to trener Wojno wprowadził niedawno ultranowoczesny "diament" 4-5-1, którym ponoć jest zachwycony, szkoda jedynie, że nie z wzajemnością :) Jakie były efekty zastosowania takiej taktyki przekonaliśmy się wszyscy w sobotę w Bałuczu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4-5-1 Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.lv.lv.cox.net 27.03.06, 22:03 Trener Wojno podpatrzyl Chelsea i teraz bedzie drugim Jose M.A tak na serio zycze widzewowi ilks awansu do ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RadziuCHN Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.toya.net.pl 28.03.06, 01:32 awans dla widzewka:) no i dla lksu tez niech bedzie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts1973 Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.toya.net.pl 29.03.06, 01:26 spójrzmy prawdzie w oczy.Widzew bedzie miał problemy z awansem ale awansuje .Niestety ełksie nie wróżę awansu bo są zbyt pewni siebie a wyniki przez nich osiągane (sparingi)świadczą tylko o tym że niestety nie trafili z formą i w ich przypadku awans będzie poprostu cudem.I jeśli w przypadku Widzewa awansu nie będzie to jakiejś specjalnej tragedii też nie natomiast w przypadku ełksy jest to ostatni dzwonek inaczej równia pochyła do III bo większość to piłkarscy emeryci a i sponsorom też udziela się niezła nerwówka.W końcu wszystko ma swoje granice.Bo ile można wkładać kasę w niudaczników.Czego w nadchodzącej rundzie sobie i Wam życzę!!!TYLKO WIDZEW RTS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.toya.net.pl 29.03.06, 01:34 1973 życzę wygranej dzisiaj. Zajmij sie problemami z przekształceniem jednego klubu w drugi a nie problemami z forma i awansem. Twój Klub nie moze awansowac jeszcze teraz bo jest za duzo syfu wokół kiwki Bońka. Pozdrawiam Tylko ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Widzew walczy o ekstraklasę - podejście drugi IP: *.magma-net.pl 29.03.06, 18:21 no nie wiem czy widzew da rade awansować... ja stwawiał bym na Śląsk Wroclaw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś