kuubaa 11.12.02, 23:02 lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/232294.html Prezydent nie ma (jeszcze?) zdania. A co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marezzia Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 11.12.02, 23:06 oj to by bylo o czym gadac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marezzia Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 11.12.02, 23:07 jak juz parada techno byla zagrozona... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 11.12.02, 23:08 Festiwal jak festiwal..skoro sa chętni i są organizatorzy- to oprócz wstydliwej dla społeczeństwea tematyki nie widze w tym nic złego... Odpowiedz Link Zgłoś
aard A cóż w tym, u cholery, wstydliwego? 12.12.02, 09:13 geograf napisał: > Festiwal jak festiwal..skoro sa chętni i są organizatorzy- to oprócz wstydliwej > dla społeczeństwea tematyki nie widze w tym nic złego... Uważam, że jeśli tylko jest popyt, to znaczy, że można i trzeba taką imprezę zorganizować. Sam bym się przeszedł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: A cóż w tym, u cholery, wstydliwego? 12.12.02, 09:50 aard napisał: > Sam bym się przeszedł :-) A więc popyt jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 12.12.02, 09:57 Jeśli piekny Jureczek będzie stwarzał w tym wypadku jakiekolwiek problemy, to sie po prostu po raz kolejny ośmieszy. To jest impreza zorganizowana za prywatne pieniądze. Fajnie by było, gdyby wysłali mu zaproszenie:-))) BUAHAHAHAHAHA!!! PS. Ja się wybieram. I nie będę pisał, że wpadłem przypadkiem, tak jakoś wszedłem itp. Po prostu mam ochotę to zobaczyć. Moj kumpel widział podobny festiwal w Holandii i ponoć było interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 14.12.02, 10:12 Niech nasz Pan prezydent zapyta prawników czy Mu się opłaci nie wydanie zgody na festiwal ???Ja w razie odmowy wydania zgody zaskarże Prezydenta do śądu za naruszenie mojej konstytucyjnej wolności (podobno nie ma cenzury)wyboru.Nie ma bowiem takiego przepisu, który umożliwi wydanie zakazu festiwalu - o ile organizatorzy zadbaja takze o przestrzeganie prawa !Na razie jeszcze, pomimo takiego wrazenia, normy Pana Kropiwnickiego i tzw. wartości nie sa prawem. Odwołując sie do najwyższego, pytam:za Co Panie nas pokarałeś taką prezydenturą???? I przy okazji:czy popisy Pana P.np. chodzenie pieszo do pracy, miałyby miejsce, gdyby P. mieszkał na Julianowie? Widać dobra starą szkołę propagandy (i demagogii) Bez poważania-Leon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! IP: 212.191.74.* 12.12.02, 10:00 A tak poza tym to co prezydent ma do gadania. Nie jest to festiwal uliczny więc zgody prezydenta nie potrzeba. Wynajmuję sie hale i organizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Inwazja ojca Rydzyka i Kropiwnickiego :) 12.12.02, 10:10 Zobaczycie, że jeszcze będziemy mieli w Łodzi pikietę ZChN i LPR z Rodziną RM i ojcem Rydzykiem na czele (naturalnie przy wtórze prezydenta Jerzego K.). :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Inwazja ojca Rydzyka i Kropiwnickiego :) 12.12.02, 10:21 no i bardzo dobrze. to moze tylko pomoc festiwalowi. tak jak bylo np. z filmem "ksiadz". bezplatna reklama w postaci tlumu rozchisteryzowanych staruszek. hihi borowy dziad Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 12.12.02, 10:19 Obiecuję, że będę stał naprzeciw tej pikiety i wył ze śmiechu:-))))Może z wibratorem w ręku:-)))???? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 12.12.02, 15:14 bartuch napisał: > Obiecuję, że będę stał naprzeciw tej pikiety i wył ze śmiechu:-))))Może z > wibratorem w ręku:-)))???? Trzymam Cię za słowo!! Ja oczywiście będe stał gdzieś niedaleko i sprawdzał wykonanie ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 19.01.03, 19:49 To ja sie dołączę - tylko najpierw trzeba będzie znaleźć w szafie jakieś "odpowiednie" ciuszki - ma ktoś pożyczyć lateksową spódniczkę..??? ;)))))))))))))))))))))))))) bartuch napisał: > Obiecuję, że będę stał naprzeciw tej pikiety i wył ze śmiechu:-))))Może z > wibratorem w ręku:-)))???? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 12.12.02, 10:23 Dokładnie, zrobią mu świetna reklamę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 13.12.02, 17:14 "Czy będą protesty mieszkańców?" Booosze, przecież nikt nikogo nie będzie zmuszał, aby szedł oglądać wybory Nagiej Miss... (swoją drogą ciekawe ile ludzi pójdzie z "czystej ciekawości"?). Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 16.12.02, 08:47 ixtlilto napisała: > (swoją drogą ciekawe ile ludzi pójdzie z "czystej ciekawości"?). Ja pójdę, o ile znajdę czas, ale moja ciekawość będzie zdecydowanie brudna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 13.12.02, 18:11 Zdać relację na forum po festiwalu:-))))???? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf 24-25 stycznia. 13.01.03, 18:15 Chciałbym poinformować zainteresowanych, że będą mogli pooglądać m.in. seks na żywo, czy inne filmy, w klubie Faraon, na ulicy Gdańskiej, w dniach 24-25 stycznia. PO 18!! a jednak van Kroppen nie zablokował... więc kto z deklarujących się idzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Skąd masz te informacje? 14.01.03, 08:37 Dasz jakiś link? I czy wiadomo, po ile bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Skąd masz te informacje? IP: 212.191.74.* 14.01.03, 11:19 Wezmę aparat! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Skąd masz te informacje? 14.01.03, 19:47 widziałem na plakacie. 2 z wywieszonych zostały powieszone (chyba podstacji energetycznej) przy przystanku 57, naprzecwi Gazety Wyborczej Łódzkiej...w strone Placu Niepodległości...ceny biletów chyba nie podano..ale były chyba numery telefonów... aparatu podejrzewam, że nie pozwolą wnieść;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 23:49 Tego już za wiele! Natychmiast piszę monit do prezydenta Kropiwnickiego w tejj sprawie..jeśli to nie pomoże to kto wie czy ten lokal w który ta rozpusta się odbywa będzie potem dalej isnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
tmmalinka Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 15.01.03, 09:55 Zna ktoś może adres strony poświęconej temu festiwalowi? Szło jakoś tak: www.eroticon. ....i niewiem co dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 15.01.03, 17:39 wpisz w : www.google.com Odpowiedz Link Zgłoś
tmmalinka Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 15.01.03, 21:35 Dzięki, ale już mam: www.eroticon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 15.01.03, 18:31 Mam nadzieję, że nie bedzie zbyt drogo. AAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRDZIE?????Idziemy???? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Idziemy!AAAAAAAAAAAAAAAAAAARDDDDDDDDD 16.01.03, 17:39 aard napisał: > Jeśli mnie stać, to idziemy :-) Czy bedziesz z ukochaną:-)))???? Odpowiedz Link Zgłoś
aard B. 17.01.03, 09:16 bartuch napisał: > aard napisał: > > > Jeśli mnie stać, to idziemy :-) > Czy bedziesz z ukochaną:-)))???? Próbowałem ją wczoraj namówć, ale twierdzi, że jej to nie interesuje. Będę zatem sam. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Hmmm.... 19.01.03, 15:33 No właśnie, widzę, że sami panowie się pisza na ten festiwal... Żadna z pań się nie wybiera? Jeśli tak/ nie to dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Hmmm.... 19.01.03, 15:44 Ja się nie wybieram, bo... nie mam czasu :-P Sam środek sesji to dla mnie zdecydowanie nie najlepszy moment na rozrywkę :-( Natomiast szczerze mówiąc nie wiem, czy bym się wybrała, gdyby impreza odbywała się w innym czasie. Nie mam nic przeciwko takiemu festiwalowi, ale też mnie tam specjalnie nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 19.01.03, 02:58 No może ja się z Wami zabiorę? Są jeszcze wolne miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
wisteria Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 16.01.03, 21:10 Oj gluptasy, wyjdziecie na gejow, przewaznie tak to sie zazwyczaj konczy. No chyba ze o to wam chodzi, to w porzadku. Uszanowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aard "Wyjdziemy"? 17.01.03, 09:24 wisteria napisała: > Oj gluptasy, wyjdziecie na gejow, Wyjdziemy?! A co nas to może obchodzić? I przed kim wyjdziemy? Przed jakimiś zaściankowymi tłumokami? W czym nam to może przeszkadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 19.01.03, 14:11 Na gejow????BUahahahahaha!!!!Ale sie rozbawilem. AAAAAAAAARRDDDDDDD Ma racje, gowno mnie obchodzi, co ktos o mnie pomysli. Chce sie po prostu dobrze bawic. PS. Hubcio, ukochana Cie pusci samego:-)))))??????? Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 19.01.03, 19:52 Pójdę z wami w ramach części kobiecej. Gdzie i kiedy się spotykamy? Acha, ustalił ktoś po ile bilety? bartuch napisał: > Na gejow????BUahahahahaha!!!!Ale sie rozbawilem. > AAAAAAAAARRDDDDDDD Ma racje, gowno mnie obchodzi, co ktos > o mnie pomysli. Chce sie po prostu dobrze bawic. > PS. Hubcio, ukochana Cie pusci samego:-)))))??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 15:43 Festiwal hmm powiem szczerze ze nie slyszalam o tym ale ten tydzien mialam wyciety z zycorysu ;)). Ale moze wybierzemy sie z.........;) nie nie kolezankami hehe choc moze....... Tica co Ty na to?????????;P Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 19.01.03, 19:15 Blendo dobrze wiesz, że ja z Tobą zawsze i wszędzie, zwłaszcza na festiwal erotyczny, Endrju pójdzie z nami, właśnie się zdeklarował tylko termin mi średnio odpowiada... ;))) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 19.01.03, 19:55 No, Hubar, gdzie Ty jesteś?? Reprezentacja męska już się umówiła, ja chcę też! Dajcie znać, jak już ustalicie gdzie i jak się spotykacie! Elaine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 00:05 No ba ja z Toba równiez Tico[hahahah]:)) Mnie termin tez srednio, ale Sebek tez pewnie chetnie pójdzie ;))). A tak w ogóle to może zproszenia uda mi się załatwic ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 22.01.03, 17:20 Czyżbyś miała jakieś znajomoscie w sex shopach? a może w ramach jakiejś promocji? ;)))) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 19:55 Zapraszamy:-)))Jesli chodzi o bilety, dowiem sie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 20:23 A czy do festiwalu będzie można dodać piwko? bartuch napisał: > Zapraszamy:-)))Jesli chodzi o bilety, dowiem sie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 20:25 Ja będę akurat między egzaminami, dobrze mi zrobi. Jako dobrze wytresowana kobieta pytam gdzie i kiedy mam się pokazać. Poznać mnie łatwo : małe, rude, hałaśliwe i dużo pali. :))) > bartuch napisał: > > > Zapraszamy:-)))Jesli chodzi o bilety, dowiem sie jutro. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 20:25 Nie widze zadnych przeciwskazan:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 20:33 Ja będę akurat między egzaminami, dobrze mi zrobi. Jako dobrze wytresowana kobieta pytam gdzie i kiedy mam się pokazać. Poznać mnie łatwo : małe, rude, hałaśliwe i dużo pali. :))) bartuch napisał: > Nie widze zadnych przeciwskazan:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI IP: *.toya.net.pl 19.01.03, 20:43 keltoi napisała: dobrze mi zrobi. Jako dobrze wytresowana > kobieta pytam gdzie i kiedy mam się pokazać. Poznać mnie łatwo : małe, rude, > hałaśliwe i dużo pali. :))) > bartuch napisał: > Nie widze zadnych przeciwskazan:-))) Tak naczelny jebaka z pierwszą jebaczką(keltoi) Toż to może nawet być ciekawe! Czekam na relację zamieszczoną na stronie :-) Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 20:50 To był żart...??? Albo ja jestem przewrażliwiona, albo Ty zbyt słąbo go zaakcentowałeś.. Chyba, że reprezentujesz lokalny folklor. Z tym, że ja nawet folkloru używającego takich nazw na określenie mojej osoby NIE LUBIĘ... :/ > Tak naczelny jebaka z pierwszą jebaczką(keltoi) > Toż to może nawet być ciekawe! > Czekam na relację zamieszczoną na stronie :-) > > Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI IP: *.toya.net.pl 19.01.03, 20:57 Juz Wiesz wszystko. To jest lokalny folklor. PS a co? Bartuch Ci nie pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 21:07 DZIECKO! Ja go nigdy na oczy nie widziałam!!! I nawet nie znam go z postów za dobrze! Jak On mi może "pasić" lub "nie pasić"?! Skąd Ty jesteś?! Z Mysłowic?!?! Gość portalu: Gustlik napisał(a): > Juz Wiesz wszystko. > > To jest lokalny folklor. > > PS a co? Bartuch Ci nie pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Keltoi 20.01.03, 09:10 Twoja sygnaturka to Typo O Negative (choć ktoś to mógł śpiewać wcześniej). Tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Keltoi 20.01.03, 14:51 Fajnie że to zauważyłeś - ostatnio Typy sa niedoceniane i nieco zapomniane. Chyba sie Piotruś starzeje..;))))) aard napisał: > Twoja sygnaturka to Typo O Negative (choć ktoś to mógł śpiewać wcześniej). Tak > na marginesie. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Keltoi 20.01.03, 14:53 A tak w zasadzie to jest "Paranoid"...Przeróbka...Black Sabbath.. Znasz..??? aard napisał: > Twoja sygnaturka to Typo O Negative (choć ktoś to mógł śpiewać wcześniej). Tak > na marginesie. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
aard "Paranoid"? 21.01.03, 13:37 keltoi napisała: > A tak w zasadzie to jest "Paranoid"...Przeróbka...Black Sabbath.. Znasz..??? Znam "Paranoid" BS na pamięć co do słowa, tam nie ma tego fragmentu. To jest z wersji TON, która jest wzbogacona motywami z "Iron Man", ale w tej piosence (którą znam znacznie słabiej) też nie kojarzę tego fragmentu :-) >Fajnie że to zauważyłeś - ostatnio Typy sa niedoceniane i nieco zapomniane. >Chyba sie Piotruś starzeje..;))))) Piotruś jest ze stali - jeszcze im dowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: 'Paranoid'? 21.01.03, 16:43 aard napisał: >>Fajnie że to zauważyłeś - ostatnio Typy sa niedoceniane i nieco zapomniane. > > >Chyba sie Piotruś starzeje..;))))) > Piotruś jest ze stali - jeszcze im dowali ;) > Ty wiesz, że On ma polskie nazwisko? Mamusia była Polka, tatuś Gruzin - z Dżugaszwilinów...:)))) Serio... Na dole też masz Typy. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 21:24 A gdybyś nie zdążył zauważyć - dobrze mi zrobi PIWO. Czytać nie umiesz porządnie, czy co?! Ohyda... Gość portalu: Gustlik napisał(a): > keltoi napisała: > > dobrze mi zrobi. Jako dobrze wytresowana > > kobieta pytam gdzie i kiedy mam się pokazać. Poznać mnie łatwo : małe, rud > e, > > hałaśliwe i dużo pali. :))) > > bartuch napisał: > > Nie widze zadnych przeciwskazan:-))) > > Tak naczelny jebaka z pierwszą jebaczką(keltoi) > Toż to może nawet być ciekawe! > Czekam na relację zamieszczoną na stronie :-) > > Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! GUSTLIK 19.01.03, 21:20 Nie przypuszczalem, ze mozna byc tak popierdolonym, debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! GUSTLIK 19.01.03, 21:23 Nie przejmuj się bartuch - to pewnie jakiś sfrustrowany impotent z LOK (Lotnych Oddziałów Katechetycznych)LPR'u.. ;)))))))) bartuch napisał: > Nie przypuszczalem, ze mozna byc tak popierdolonym, > debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 21:33 Ten LOK niezle mnie rozbawil:-))) Fajnie, ze zaczelas ,,forumowac". Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! KELTOI 19.01.03, 21:37 bartuch napisał: > Ten LOK niezle mnie rozbawil:-))) Fajnie, ze zaczelas > ,,forumowac". A co? Ja nie dam rady?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ceny biletów 21.01.03, 13:21 Bilety do nabycia w dniu imprezy, w godzinach 18-21 po 25PLN, po 21 po 30 PLN. Bilet ważny jest przez całą noc. Pozdrawiam eroticonomanów. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Więc jak, drodzy Erotionowianie? 22.01.03, 09:08 Kto się pisze przy tych cenach? Ja jeszcze nie podjąłem decyzji, czy tyle to dla mnie warte - pewnie to będzie impuls. Może Wy go dostarczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Natychmiast zdjąć mi ten obrzydliwy wątek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 16:52 Precz z Sodoma i Gomorą!! dość tych afer w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! 23.01.03, 19:25 Jak dojde do siebie, to ide. Z tym, ze ja wybieram sie tylko w piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
aard To jest nas dwóch 24.01.03, 10:11 bartuch napisał: > Jak dojde do siebie, to ide. Z tym, ze ja wybieram sie > tylko w piatek. No to zobaczenia Bartuszku! Zajrzyj na "Spotkajmy się"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.01.03, 16:35 Byłem tam wczoraj i WIELKA KICHA. Za wstęp zapłacić trzeba 15 zł (jeśli miało się zniżkowy kupon. Kolejka po bilety przesuwała się w tempie 1 osoba na 3 minuty. Można za to było stać w miłym towarzystwie dresiarzy, którzy zastanawilai się czy wpuszczą w dresach. Potem po wejściu na ciemną i ponurą salę Faraona, można było załapać sie na pokazy bielizny w wykonaniau stałej ekipy PinkPressu. Jedyną pociechą była możliwość popatrzenia na seks na żywo za jesyne 30 zł, co oczywiście nie gwarantowało niższyym osobom że cokolwiej ujrzą, stojąc za plecami wyższych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Festiwal erotyczny w Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.03, 16:51 i po cholerę żeś sie tam pchał... Odpowiedz Link Zgłoś