Dodaj do ulubionych

GHB tabletka gwaltu - kto cos wie?

31.03.06, 19:40
Witajcie, szukam kontaktu z dziewczynami którym zdarzył się w życiu dramat.
Chodzi o gwałt, ale ten najbardziej perfidny: z uzyciem pigulki gwaltu. Jesli
ktoras z Was zostala w ten sposob skrzywdzona, bardzo prosze o kontakt. Jestem
reporterem Newsweeka, pisze duzy material na ten temat. Bardzo potrzebuje
Waszej pomocy oczywiscie anonimowo. Wielkie dzieki i pozdrawiam - Iza
Michalewicz.
Obserwuj wątek
    • Gość: ozeip Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.03.06, 21:29
      Nie zapomnij, Izo, napisać jak i za ile można toto zdobyć!
      To żart, oczywiście.
      Chociaż niektórym kobietom przydałaby się taka pigułka, jako proszek od bólu
      głowy! ;-)
    • Gość: no name Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? IP: *.4web.pl 31.03.06, 21:34
      You watch too many films, too many films for real
      • Gość: J.S. Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? IP: 195.69.82.* 31.03.06, 21:44
        > You watch too many films, too many films for real

Your grasp of English language is less than decent
        • Gość: no name Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? IP: *.4web.pl 31.03.06, 21:51
          :) Typical :)
    • Gość: asa Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? IP: 195.117.19.* 31.03.06, 21:43
      asdasd
    • Gość: :) Stawiński wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:34
      zapytaj się pięknego Adasia. Może cinawet sprzeda
      • Gość: journalist żarty żartami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.06, 11:11
        a problem jest i chcę o nim rzetelnie napisać. Bardzo więc proszę o wylącznie
        poważne odpowiedzi, a żartami zajmijcie się na innym wątku. Nie chcę, by przez
        czyjeś niepoważne i lekceważące wpisy kobiety nie miały odwagi się ze mna
        kontaktować. Raz jeszcze proszę o zrozumienie i uszanowanie, że temat jest
        delikatny i bardzo dla kobiet trudny. Podaje e-mail:
        iza.michalewicz@newsweek.pl. Pozadrawiam serdecznie.
        • pufflet zenada 04.04.06, 11:17
          Nie wiem, czy myslisz, ze ktoś ci uwierzy, z e jesteś dziennikarzem Newsweeka z
          Wrocławia i włąsnie na łódzkim forum szukasz sobie kobiet, które opowiedzą ci
          od tak o jakiejś traumie w swoim życiu. Jak dla mnie to jesteśraczek jakimś
          zboczkiem , więc lepiej się stąd wynieś.
          • journalist Re: zenada 04.04.06, 11:22
            SŁuchaj człowieku to naprawdę bardzo łatwo sprawdzić pisząc na mój gazetowy
            e-mail. Do tej domeny dostęp mają jedynie dziennikarze Newsweeka. Ale prosiłam
            jedynie o poważne wypowiedzi bo nie będę się chandryczyć z kimś któł uczepił się
            miejsca z którego pracuję. Pracuję z Wrocławia i moge też pracować z całego
            świata. Wystarczy nieco uruchomic myślenie.
            • Gość: cassia Re: zenada IP: *.toya.net.pl 04.04.06, 16:53
              Nie przejmuj się, wielu osobom tutaj uderza do głowy, poszukaj kogoś normalnego
              na forum Kobieta, tutaj są osoby, ktore uważają, że forum to okazja do
              obsmarowania kogoś albo wygłaszania głupawych żartów... :)
        • moheras Re: żarty żartami 04.04.06, 12:58
          a problem jest i chcę o nim rzetelnie napisać.

To czemu info szukasz w lodzi. Bo sie lepiej sprzeda jak bedzie ze ten problem
          jest w lodzi?
          • journalist Re: żarty żartami 04.04.06, 13:16
            Szukam wszedzie. zalogowalam sie na kilku forach, wszedzie z takim samym
            skutkiem: ludzie mnie obrazaja (hiena) albo lekcewaza. Nie chodzi o Lodz, chodzi
            o problem, ktory jest wszedzie. Pozdrawiam - IM.
            • Gość: no name Re: żarty żartami IP: *.4web.pl 04.04.06, 13:35
              Skoro wszędzie ludzie Cie obrażaja albo lekceważą to powinno Ci to dać do
              myslenia drogi dziennikarzu na tyle, aby wiedzieć, ze informacji o takiej
              zreczy na pewno nie szuka sie na forum, a na pewno żadna kobieta nie oowie o
              gwałcie komuś, kto proponuje jej to na forum. nie wiem, czy na dziennikarstwie
              nie miałeś choć elementarnych podstaw psychologii.
            • jolbla Re: żarty żartami 04.04.06, 14:15
              Witam, pierwszey raz słyszę o takiej tabletce i na szczeście nie spotkało mnie
              nic takiego.
              Życzę powodzenia w zbieraniu materiału.
              pozdrawiam, Jo.
            • Gość: :) Re: żarty żartami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:15
              Poszukaj niejakiego adama stawińskiego. Ten zbok i padalec opowie ci jak
              kobiety się zachowują po prochach
    • Gość: Ciekawy Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? IP: *.eranet.pl 04.04.06, 12:20
      A co to takiego GHB i gdzie to się kupuje ? :)
      • anies75 Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? 04.04.06, 12:42
        www.ghb.wabi.pl/
      • dziad_borowy Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? 04.04.06, 13:01
        hyperreal.info/drugs/go.to/art/2649
        Dzierżżż!!!
    • waclaw_grzyb Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? 04.04.06, 12:55
      Ja sobie wczoraj wieczorem wrzuciłem do herbaty i dokonałem samogwałtu!
    • Gość: medyk Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:44
      Pani "redaktor"

Niechże się pani pouczy trochę zanim napiszę kolejny marnej jakości artykuł.
      Jakakolwiek benzodiazepina dodana do drinka czy soku w odpowiedniej dawce
      zawsze spowoduje amnezję (w zalezności - klonazepam nawet parę dni, midazolam -
      pare godzin). A lekarze wypisują na to miliony recept - i wcale nie chodzi o
      GHB. Proponuje łaskawie ruszyć tyłeczek do biblioteki medycznej.. a nie ślęczeć
      przed kompem i wysyłac po Polsce zapytania: czy ktoś cos słyszał?
      • yarro Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? 08.04.06, 02:07
        To miłe, że dziezlisz się swoją wiedzą, tylko po co od razu w takim stylu?

Przykre.
      • Gość: Mąż Pani Redaktor. Re: GHB tabletka gwaltu - kto cos wie? IP: *.toya.net.pl 08.04.06, 02:12
        Gość portalu: medyk napisał(a):

> Pani "redaktor"
        >
        > Niechże się pani pouczy trochę zanim napiszę kolejny marnej jakości artykuł.

Coś nie tak

Ty będziesz pisać kolejny marnej jakości artykuł?

a Pani redaktor ma się pouczyć zanim Ty to napiszesz?

Powiedz więc ile czasu dajesz ?

Pajacu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka