Dodaj do ulubionych

Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru'

03.04.06, 13:58
My tu sobie gadu gadu o banialukach, a tymczasem cichutko w zagajniku trwa rozbudowa zajazdu 'Na Polboru' - już od jakiegoś czasu. Z początku myślalem, ze dobudowują od strony nadleśnictwa garaże dla gości. Bo tak to na początku wyglądało. Ale potem wywiedzialem sie, że wlaściciel inwestuje w nowe sale pod imprezy. I tak sobie myslę, ze chyba chce wstrzelic się w rynek z ofertą wynajmowania sal na komunie, wesela - tego typu imprezy.
Obserwuj wątek
    • farbenheit Re: Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru' 03.04.06, 14:33
      Tez widzialem ze cosik tam budują - co dokladnie - tego nie wiem. Ale jest
      szansa ze to ''cos'' pozwoli przegonic panienki raz na zawsze z tych lasow :)
      • babeczkaa Re: Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru' 03.04.06, 14:36

to tam sa w lasach jakies panienki? kiedys słyszaqłam że tam straszy duch jakiegoś generała ale nie panienki :))))
        a swoją droga, jeśli już tam te panienki są to niby dokąd ma się je przegonić? do tego nowego budynku???
        B. z wyrazami szacuneczku :)
        • jasiek53 Re: Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru' 03.04.06, 14:39
          panienek to raczej przybędzie
          • farbenheit Re: Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru' 03.04.06, 14:42
            No nie sądze - wlasciciel troszke dogadal sie z policją i teraz np drogówka lubi
            sobie stanąc 100 m przed zajazdem gdzie jeszcze rok temu tego nie robila nigdy -
            a przynajmniej ja o tym nie wiedzialem choc do Zdunskiej jedzilem czesto gesto :)
            • jasiek53 Re: Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru' 03.04.06, 14:49
              co do policji farben..
              to słyszałem ciekawą anegdotę
              Jak swego czasu zwineli "owe" na komendę policji.
              Jeden z mych "znajomych" z osiedla akurat tam był z wizytą za niewinność i wychodząc z pokoju po załatwieniu formalności związanych z tym jego "bezpodstawnym zatrzymaniem"(czytaj: znaczy jak go wyprowadzali do aresztu)
              usłyszał na korytarzu jak jedna z owych zatrzymanych cór koryntu rzekła
              do policjanta który go wyprowadzał:
              cytuję:" o qwa.. to ten gruby z małym chu...."
              no comments
              • jasiek53 Re: Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru' 03.04.06, 14:57
                tak to jest z tym pilnowaniem aby nie dochodziło do rozpusty!
                ERGO:-policjant też człowiek (czytaj facet)
                Bowiem jak mówił niekiedy złosliwie mój nauczyciel Biologi :"są ludzie ,zwierzęta i kobiety"
            • zodiak72 Re: drogowka 03.04.06, 15:11
              farbenheit napisał:

> No nie sądze - wlasciciel troszke dogadal sie z policją i teraz np drogówka lub
              > i
              > sobie stanąc 100 m przed zajazdem gdzie jeszcze rok temu tego nie robila nigdy
              > -
              > a przynajmniej ja o tym nie wiedzialem choc do Zdunskiej jedzilem czesto gesto
              > :)

Potwierdzam, że ostatnio czesto stoją zaraz po wjezdzie na gorkę przed Zajazdem. Nastepne stale miejsce - to skręt w lewo kolo starego sklepu spozywczego w Stawiszczu;-) Tudziez rozne wjazdy do posesji po drugiej stronie;-)

A trzeba teraz uwazac, bo podobno kupili 2 fotoradary.
              • farbenheit Re: drogowka 03.04.06, 15:14
                Pierdyknijmy wątek o tym bo tez mam kilka rzeczy do powiedzenia na ten temat :)
                A coby nie ''psuc'' tematu w tym watku zrobmy osobny :)
                • zodiak72 Re: no to dawaj n/t 03.04.06, 15:16

• paenka Re: drogowka 04.04.06, 13:54
                  Drogówka to raczejpanienek nie gania, poza tym ich tam juz ne ma daaaaawno. Nie
                  wiem gdzie sie podziały. NAstępna rzecz totamci panowie raczej łapią tych co
                  wyprzedzaja na zakazie w tamtym miejscu.
        • farbenheit Re: Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru' 03.04.06, 14:39
          Przegonic stamtąd - nie na darmo Półboru zmienilo swego czasu toatlnie regułe
          lokalu z restauracji na lokal dla kierowcow - poprostu sieradzanie zaczeli sie
          zwyczajnie bac sutenerstwa. Nie raz slyszalo sie ze ktos pojechal ze znajomymi
          na obiad lub na drinka i wracal z podbitym okiem :/ A gdzie przegonic? Jak
          najdalej od Sieradza :)
          • jasiek53 Re: Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru' 03.04.06, 14:42
            cały problem jest w tym ,że owe panny mają duży popyt u kierowców
            więc wyżycisz je przez drzwi to ci oknem wlezą
            czyli przesuną sie 100m dalej albo bliżej
            • ebusia_fam_fatal Re: Rozbudowa zajazdu 'Na Półboru' 03.04.06, 16:53
              a ja slyszalam, ze owe panny "urzeduja" teraz kolo szkoly lesniczej :)))))
    • babeczkaa zapomniałam dodać 03.04.06, 14:58
      ostatnio przejżdżałam przez Tumidaj, tam tez remonty :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka