hubar 15.12.02, 22:55 Nawiązując do wątku: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=405&w=3742732 Ja dziś powiesiłem swoją bombkę, szkoda, jest ona dopiero pierwszą. Powiesicie swoją? Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: Podkładamy BOMBKI łódzkiej Redakcji 16.12.02, 00:06 Nie wiem. Jeszcze nie odkopałam bombek z piwnicy. Powieszę, powiesze. Nie marudaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Podkładamy BOMBKI łódzkiej Redakcji 16.12.02, 09:49 powieszę! Po wtorku, już prawie gotowa leży... prawdopodobnie w środę po zajęciach [ciekawe jak ona przeżyje 4 analizy?] w najgorszym wypadku w CZWARTEK RANO! [8-0] Ale zawiśnie! Mam nadzieję, że Do~ pamiętała o bombce... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Podkładamy BOMBKI łódzkiej Redakcji 17.12.02, 22:52 No to wtorek niemal za nami, kiedy powisisz? Czy ktoś jeszcze powiesi? Może ktoś nie wie gdzie dokładnie jest chajak? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Podkładamy BOMBKI łódzkiej Redakcji 17.12.02, 22:55 Najprawdopodobniej jutro wieczorkiem :) ps. DO. ma przechlapane, bo się wygadała, że była w Galerii Łódzkiej, a bombki nie powiesiła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Podkładamy BOMBKI łódzkiej Redakcji 18.12.02, 08:38 Ja powieszę. Prawdopodobnie jutro.A gdzie ta chuinka jest to faktycznie możesz troszeczkę dokładniej wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Gdzie jest CHOINKA 18.12.02, 13:47 Choinka jest przed budynkiem łódzkiej Gazety Wyborczej. Gdzie jest owy budynek, mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć. Kiedy tam dojedziecie musicie wejść do środka budynku (niechaj Was nie zmyli kolorowa, świecąca choinka stojąca przy Galerii Łódzkiej). Kiedy będziecie w środku, zobaczcie gdzie jest strażnik, będzie siedział przodem do wyjścia na parking, na nim właśnie jest owe drzewko. Kiedy wyjdziecie (powiadomcie po co, strażnika) po lewej stronie, niedaleko płotu będzie staała coineczka, wysokości coś około 2,5m. TO jest właśnie ta! Uważajcie tylko na jakieś krzaczki, które rosną pod choinką. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Podkładamy BOMBKI łódzkiej Redakcji 18.12.02, 15:15 Druga, druga!! :) Chyba, że ktoś już powiesił i się nie pochwalił. Właśnie wychodzę z domu z moją. Koncepcja jest zeszłoroczna ale bombka ma inny kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Podkładamy BOMBKI łódzkiej Redakcji ZUŚOP!!! 18.12.02, 15:16 Ubierz się ciepło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś