Dodaj do ulubionych

Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 20:55
Koelżanki sie smieją ze mam takiego brzydkiego faceta.Ja nie jestem zakochana
ale on mnie kocha.Ma duzo duzo pieniedzy po rodzicach odziedziczył dom.Dotego
perspektywy kończy architekture.Czy powinnam wyiść za niego za mąż?
Obserwuj wątek
    • Gość: diogenespies Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 20:58
      a jest łogoniasty?
      • Gość: yavorius Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: 80.54.171.* 16.04.06, 21:12
        A ma ćfu? Albo przynajmniej kilo gdiza w kuchni?
    • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 21:18

Hm......No to masz dylemat..:)Słuchaj! Ja bym się nie przejmowała zdaniem
      koleżanek. Niektóre dziewczyny są po prostu puste. Uroda trwa krótko. W wieku
      40 lat każdy mężczyzna robi się taki sam. Jeżeli ten facet Cię kocha i
      rzeczywiście ma tak jak napisałaś dużo ,dużo pieniędzy:)to ja bym się nie
      zastanawiała. Miłość przyjdzie z czasem(no chyba, że nawet sympatią go nie
      darzysz?)Jeżeli to dobry chłopak to zaciągnij go szybciutko do ołtarza:):)Poza
      tym weź też pod uwagę to ,że koleżanki mogą być po prostu zazdrosne.
      Pewnie wiele z nich dużo by dało by być na Twoim miejscu.

• Gość: em00 hehe IP: *.retsat1.com.pl 16.04.06, 21:48
        Gospodarka mieszkaniowa trzyma się średnio, ale fakt, że pustostanów dużo.
        • diogenespies Malwo 16.04.06, 22:22
          Malwo to brzmi jakby zimna suka pisala. Bez urazy
          • Gość: Malwa Re: Malwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:44

Ha ha!Przestań!Przecież nie namawiam jej aby sobie bogatego męża specjalnie
            szukała Ale jak się jej taki trafił i jeszcze ją kocha? To czego chcieć więcej?
            Ma się sugerować zdaniem głupich koleżanek.? Najważniejsze ,że on ją kocha.
            Jeżeli to dobry chłopak ona też coś poczuje.
            • huann Re: Malwo 16.04.06, 22:46
              Gość portalu: Malwa napisał(a):

> Jeżeli to dobry chłopak ona też coś poczuje.

ja mam tak z kebabem :]
            • diogenespies Re: Malwo 16.04.06, 22:48
              inaczej mysle
              • Gość: Malwa Re: Malwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:53
                OK. rozumiem i akceptuję:) Ja do miłości niestety nie mam zbyt romantycznego
                podejścia. Ale nie wmówicie mi, że lepiej jest się sugerować wyglądem i zdaniem
                koleżanek(taka postawę prezentuje autorka topiku)niż zawartością portela?
                • diogenespies Re: Malwo 16.04.06, 22:58
                  ani zawartoscia portfela ani wygladem. Ja i romantyzm:-)
                  • Gość: Malwa Re: Malwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:01
                    A to przepraszam:)Może jak się naprawdę zakocham zmienię zdanie:)Teraz
                    niebezpieczniej będzie jak romantyk z „materialistką” nie będzie na ten temat
                    dyskutował:)
                    • Gość: o kurde Re: Malwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 00:26
                      To się porobiło a mówią że to forum schodzi na psy!Eee tam właśnie robi sie
                      fajne.
      • Gość: interesowna Malwa Malwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:59
        odezwij się, a powiem ci kim jesteś(cel uświęca środki itd), współczuje twojemu
        facetowi:(
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=40144947&a=40147262
        • diogenespies wiec jednak zimna suka. Spokojnej nocy. 16.04.06, 23:02
          Tak swoja droga ciekawe ile masz lat.
          • Gość: interesowna Malwa Re: wiec jednak zimna suka. Spokojnej nocy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:14
            7
            • diogenespies Re: wiec jednak zimna suka. Spokojnej nocy. 16.04.06, 23:17
              ?
              • Gość: interesowna Malwa Re: wiec jednak zimna suka. Spokojnej nocy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:33
                >tak swoją drogą ciekawe ile masz lat
                7!
                • Gość: Malwa Re: wiec jednak zimna suka. Spokojnej nocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:38
                  nie dłużo.Ale wystarczająco duże doświadczenie.Moja ciotka wyszła za mąż z
                  takiej wielkiej miłości.Obecnie klepie biede i ma męza alkoholika też się
                  zakochała.A miała takie powodzenie tylu wspaniałych chłopaków się kołoniej
                  kręciło.Ale nie.....ona ich nie kochala byli nie ładni też kolezanki się śmiały!
                  To teraz ma.......obrzydliwego gościa(nawet już ładny nie jest-roztył się)
                • Gość: Malwa Re: wiec jednak zimna suka. Spokojnej nocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:39
                  Moja koleżanka z takiej wielkiej milości próbowała odebrać sobie życie.Każdy ma
                  inne doświadczenia inne poglądy,więc bardzo proszę nie oceniajcie mnie.
                • Gość: Malwa Re: wiec jednak zimna suka. Spokojnej nocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:40
                  Jestem zdania,że dla kobiety najlepiej jest się nie zakochiwać.Dobranoc
                  • diogenespies A jakie Ty masz doświadczenia??? 16.04.06, 23:40
                    • Gość: Malwa Re: A jakie Ty masz doświadczenia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:41
                      Ja też mam ale tym nie będę się z tobą dzieliła
                    • Gość: Malwa Re: A jakie Ty masz doświadczenia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:49
                      Proszę ,proszę. Kobieta coś powiedziała co się panom nie spodobało i już jaki
                      atak. A czy wy jesteście w porządku? nie byłeś nigdy z żadną kobietą nic nie
                      czując tylko dlatego, że ci się jej figurka i buzia podobała? Nie wmówisz mi
                      tego „romantyku” Niestety ale Werterów nie ma.Miłość romantyczna to jedynie
                      literacka fikcja.
                      • diogenespies Re: A jakie Ty masz doświadczenia??? 16.04.06, 23:51
                        nie jestem romantykiem
      • Gość: Patycja Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 11:09
        Zgadzams się z Tobą co do słowa.Ja też mam przykre doświadczenia z
        miłością.Wychodź za mądz dziewczyno!Zobaczysz,że życie Ci się dobrze ułoży!on
        Cie kocha ty go bardzo lubisz ,darzysz symatią jak sama napisałaś.I o to
        właśnie chodzi!Kobieta nie powinna nigdy bardziej kochać niż chłopak!Też jestem
        zdania że uczucie przyjdzie!Ale takie gwałtowne wielkie miłości są dla kobiet
        niebespieczne
        • Gość: dziewczyna Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 11:51
          Miłość romantyczna jest i warto czekać na nia nwet całe życie.
          • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:17
            No to czekaj na tą swoją wielką miłość. Obyś nie została starą panną, bo nie ma
            nic gorszego niż samotność.(Chyba troszkę za dużo się naoglądałaś telenowel
            brazylijskich:):)
            • Gość: magda Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 17:49
              A zycie z kims bez milosci to nie samotnosc?
              • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 18:03
                Nie, bo jak już tłuaczyłam później dochodzi przywiązanie. Jest to swego rodzaju
                miłość. Może nie tak namiętna ale trwalsza i silniejsza. Możecie mówić ,że
                jestem materialistką. Ale pieniądze są naprawdę dużym atutem.! Muszę się
                powtórzyć,pisałam to już wcześniej. Apropo roli pieniędzy w związku:

W całej naturze tak jest, że samica wybiera najsilniejszego partnera - aby mieć
                zdrowe potomstwo itp.W przypadku ludzi przenosi się to raczej na status
                materialny. Wiadomo - ma kasę, więc zapewne (choć nie zawsze) jest zaradny,
                poradzi sobie z utrzymaniem rodziny na odp.poziomie. Poza tym jest w stanie
                zaimponować kobiecie/facetowi itp... A wiadomo, że samą romantyczną miłością
                się człowiek nie naje Dlatego wg mnie autorka topiku nie powinna mieć żadnych
                wyrzutów sumienia.
                To normalne ,że na pieniądze się patrzy. Ten mężczyzna ją kocha. Ona darzy go
                zaufaniem ,sympatią nie przesadzajcie z tą miłością!
                • Gość: magda Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 18:24
                  Jasne, po co przesadzac z miloscia. Aby rozstrzygnac dylemat - najlepiej niech
                  rodzice wydadza ja za maz, jak to kiedys czyniono wlasnie dla korzysci
                  materialnych. Wtedy przynajmniej bedzie miala na kogo zrzucic wine za swoje
                  nieudane malzenstwo.
                • Gość: co by nie Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 18:28
                  powiedzieć argumenty masz mocne i sensowne.Ja mam jednak inne zdanie.
                  Romantyczka:)
                  Może jak dorosne będę inaczej "gadać":)
                • agunia_29 Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 21.04.06, 23:47
                  > Nie, bo jak już tłuaczyłam później dochodzi przywiązanie. Jest to swego
                  rodzaju
                  > miłość. Może nie tak namiętna ale trwalsza i silniejsza

No nie wiem czy samo przywiązanie można nazwać miłością i to silną. Musi być
                  jakiś fundament, uczucie przyjaźni na której buduje sie miłość
                  nie "przywiązanie". Na początku są te iskry, musi coś zadziałać z dwóch stron.
                  Pewnie że miłość od pierwszego spotkania do końca życia przeżywana jest w
                  różnym stopniu natężenia. Jest ona inna kiedy sie jest zakochanym i te motylki
                  w brzuchu, inna kiedy przychodzi pierwszy kryzys, inna kiedy ma się wspólny dom
                  i wspólne obowiązki. Tylko że musi być to uczucie obopulne bo dlaczego się
                  męczyć i zastanawiać sie czy jutro dalej będziemy razem bo wiem że nie kocham
                  albo co gorsza nie jestem pewna czy partner mnie kocha i naprawde chce być ze
                  mną. A jak uczucia nie ma z którejś ze stron to każdy powód jest dobry do
                  rozstania. I ten strach kiedy to nastąpi, że koniec już blisko?? Rozszarpane
                  nerwy i serce - nie chciałabym tak!!
        • Gość: KAorlka Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.190.rev.vline.pl 18.04.06, 14:51
          Wychodz za mąż:)
    • diogenespies Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 16.04.06, 22:03
      Ciesze sie, ze jestem biedny jak mysz koscielna no ale mam mieszkanie wiec na
      jakas cipe moge trafic
    • Gość: baba Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:08
      Dziewczyno nie masz się nad czym zastanawiać.Chłopak z kasą po architekturze.I
      jeszcze jak Cię kocha,bierz go!Nie czekaj na wielką miłość.Zakochasz się w nim
      zobaczysz po jakimś czasie wspólnego zycia miłość przyjdzie.Zobaczysz!
      • Gość: blurka !!!! IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 16.04.06, 23:01
        Nie wierze w to, co tu czytam! Czy naprawde kobiety sa w dzisiejszych czasach az
        tak wyrachowane?? Czy nie potrafia kochac? Ja bardzo kocham swojego chlopaka i
        mimo, ze mamy czas na powazne decyzje, to wiem, ze bede siekierowala tylko tym,
        czy do siebie pasujemy!! jak mozna wybierac mezczyzne pod katem zawartosci
        portfela?! czy zadna z Was nie potrafi pokochac drugiej osoby dla niej samej??
        alez sie zbulwersowalam;) pzdr
        • Gość: Malwa Re: !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:08
          Ha ,ha. Jakie tam wyrachowane. Ja reprezentuje racjonalne podejście do życia.
          Poradziłam tylko autorce topiku co ma zrobić.Jak kobieta kobiecie:)Nie namawiam
          przecież do szukania na siłę bogatych facetów. Bo to jest nie w porządku Ale
          dziewczyny naprawdę nie warto czekać na wielką miłość. Trafił się jej chłopak z
          perspektywami bardzo ją kocha .Czego chcieć więcej? Miłości? Ależ ona
          przyjdzie, po pewnym czasie wspólnego życia przyjdzie na pewno!
          • Gość: magda Re: !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:15
            > Ale dziewczyny naprawdę nie warto czekać na wielką miłość.

Nie warto, bo Ty jej nie zaznalas? A swoja droga nic dziwnego, ze sporo facetow
            ma zle zdanie o kobietach. Skoro czytaja takie wpisy...
        • Gość: ola Re: !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:09
          Koniec świata z tymi dziewczynami.
          • Gość: pełna wątpliwości Re: !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:12
            Teraz to ja już nic nie wiem!Mam 30 lat.Powinnam już wjść z zamąż.To prawda on
            mnie kocha.Ja go bardzo lubie darzę go zaufaniem sympatią ale tego nie czuje.
            • diogenespies powinnas? 16.04.06, 23:14
              Jakis obowiazek?
            • brite Re: !!!! 16.04.06, 23:19
              Jeżeli go lubisz, to oszczędź mu rozczarowania i przykrości i nie żeń się z nim.
    • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:19

Wiesz co to ja już nie wiem. Wg innych powinnaś czekać na wielką miłość(taka
      jak z telenoweli:)Wg mnie jeżeli darzysz go zaufaniem, sympatią i on Cię kocha
      no i ma jeszcze dodatkowe atuty:) to w zupełności wystarcz .Możesz oczywiście
      czekać na wielką miłość. Tylko ,że masz już 30 lat a jak ta miłość nie
      przyjdzie?
      • Gość: magda Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:21
        > Tylko ,że masz już 30 lat a jak ta miłość nie
        > przyjdzie?

A do jakiego wieku przychodzi milosc?
        • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:22
          Aha, tak całe życie przychodzi.Ale skąd pewność ,że zakocha się z wzajemnością?
          • Gość: magda Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:34
            A ile masz jeszcze pytan w zapasie? ;) Jesli ktos nie chce milosci to jego sprawa.
    • Gość: dr.Alban Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.forweb.pl 16.04.06, 23:23
      na każdą "chorobę" znajdzie się jakieś lekarstwo
      www.cinemaposter.com/HIBwspanialyrogacz.gif
      • Gość: em00 Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.retsat1.com.pl 17.04.06, 11:17
        Ciekawe kiedy zacznie zdradzać męża i czy nam się tym tu pochwali wtedy.
    • eufrosyne Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 17.04.06, 11:53
      miłość przyjdzie z czasem???? oczywiście możesz sie zdecydować na ślub, ale
      musisz pamiętać o tym, że być może miłość nie przyjdzie NOGDY. bo trudno
      pokochać kogoś, kogo się uważa za "bardzo bardzo brzydkiego". myślę, że Twój
      facet zasługuje na więcej niż sympatię ze strony swojej żony i powinnaś to
      rozumieć. 30 lat to znowu nie jest jakaś "magiczna" granica, której nie można
      przekroczyć będąc panna. no ale zrobisz jak chcesz. to przecież Twoje życie i
      tylko Ty powinnaś podejmowac decyzje.
      • Gość: luksusowa Re: Mój jest piekny ale nie wg kryteriow medialnyc IP: *.pools.arcor-ip.net 17.04.06, 12:03
        A jak opisalabys brzydote tego faceta? Wiesz ja jestem ukochana zonka od 20 lat
        takiego "brzydulca". I dopiero teraz dowiaduje sie jak to zazdrosc piekla moich
        znajomych.(Ktos tutaj wyczul juz ten motyw;)) A my wowczas bywalismy w
        najlepszych lokalach, za granica, mercedes, ciuchy, hotele...zakupy w peweksie,
        ze do samochodu nosil kierowca. Kasa to jest energia - pozytywna i negatywna.
      • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:13

Ta wielka młodzińcza miłość to uczucie które trwa bardzo krótko. Czy ludzie
        którzy mają już po czterdzieści lat darzą się jeszcze takią miłością?
        Oczywiście, że nie! Potem na miejsce tej miłości przychodzi przywiązanie.
        Będziecie mieli wspólne problemy dzieci. Ty go pokochasz. Może nie będzie to
        miłość taka jak Romea i Juli. Ale zawsze miłość tylko troszkę inna.
        • Gość: Barszczyk Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 12:59
          Witam
          Poczyytałem poczytałem i:
          1. początkowo krew mnie zalała, na takie wyrachowanie
          2. gdy doczytałem do wieku 30 lat.. hymm to wiele zmienia
          • Gość: Barszczyk Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 13:15
            ech nie udalo sie dokonczyc
            2. wiele zmienia bowiem : trzeba sie liczyc z tym ze byc moze jest to ostatnia
            okazja znalezienie partnera zyciowego, lepiej wybierac kogos kogo sie zna i
            akceptuje ( a ze przy tym bogaty to tym lepiej) niz wybierac potem z co tu duzo
            mowic "odpadkow" - czyli osobnikow majacych problemy ze zwiazkami bo to tak
            niestety wyglada rzeczywistosc jakby na to nie patrzec.
            3. Milosc romantyczna - jest moim zdaniem podstawa zwiazku,.. ale w wieku lat 30
            jesli nie ma sie jeszcze takiego partnera mysle ze warto przewartosciowac swoje
            poglady, bo byc moze wina jest po naszej stronie:-(( i szukać najlepszego
            wyjscia z sytuacjii ( to wyjscie o jakim mowimy wydaje sie byc rozsadne)
            4. Decyzje i tak musiesz sama podjac, ale prawdziwa milosc romantyczna w twoim
            wieku - nie chce cie urazic - jes tniestety juz mało prawdopodobna. Zauwaz ze
            nie mowie niemozliwa!
            5 . Mysle ze to powazny dylemat, P{owiedzenie szukajce a zanjdziecie (milosc)
            jest niestety tylko slicznym frazesem.
            6. Mówiecnie ze milosc przyjdze z czasem? Hymm .. to w duzej mierze zalezy od
            ciebie jesli lecisz tylko na kase, to raczej dobrze nie bedzie, predzej czy
            pozniej atmosfera bedzie nie do wytrzymania, Ale jesli darzysz go przyjaznia to
            to jest bardzo silna podstawa i nawet jesli to sie nie zmieni to i tak bedzie
            dobrze.
            7. No i ostatnie, Troche wyrachowane moze, Zawsze mozesz sie rozwiesc jesli
            bedzie zle, moze warto sprobowac? W koncu to toje zycie, moze warto powalczyc?
            Skoro jest brzydki, moze za kase da sie go upiekszyc nieco? chirurgia
            plastyczna? Chyba ze go akcetujesz tkim jakim jest?
            8. Zdanie kolezanek jest absolunie nieistotne, to ty z nimbedzie a nie kolezanki.
            To tyle. Wspolczuje dylematu, ale pociesz sie ze miec wybor to o wiele wiecej
            niz go nie miec wcale:-)
            • Gość: abc Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 13:24
              UUUU moja droga cóż za świetlana przyszłośc cię czeka, maz architekt, dom i na
              dodatek zasmażka, z że brzydki niczym dzwonnik z noterdam.
              Kochana jak spojrzysz na dom to ci wszystko zrekompensuje, jak ci przyniesie
              pensje/ to może być trochę gorzej/ ale kto wie.
              No cóż miłośc jest slepa ale mam nadzieję,że facet sie w końcu obudzi i kopnie
              Cię w tyłek
            • eufrosyne Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 17.04.06, 14:18
              Wszyscy tutaj piszą, że zdanie Twoich koleżanek jest nieważne i nie powinnaś
              się nim kierować. a jednak może posłuchasz, co one mają do powiedzenia?? to są
              Twoje przyjaciółki czy znajome przecież. nie mam pojęcia dlaczego wszyscy na
              tym forum uważają, że kieruje nimi przede wszystkim zawiść. one przecież znają
              Ciebie i Twojego faceta dużo lepiej niż forumowicze. jakoś nie chce mi się
              wierzyć, iż są aż tak zazdrosne. no ale może jestem po prostu bardzo naiwna.
              • Gość: Barszczyk Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 14:31
                do Euf... coś tam
                Kochanie, mam dla ciebie wiadomość :
                Nie kazdy musi być lesbijką:-))
                masz piękny podpis pod listem, ale czy to aby ma cos wspólnego z tematem??
                Przyjaciółki i znajomi są ważni, ale ważniejsze są te bliższe osoby - ZAWSZE
                jeśłi jest inaczej to współczuję partnerowi niestety:-((

Poza tym kto mówi o zazdrości? czy zawiści?
                to było zdanie jeednej osoby i to chyba w trybie przypuszczającym a nie
                stwierdzjącym.

"...no ale moze jestem po prostu bardzo naiwna"
                tak końcówka zdania i podpis na dole bardzo na to wskazują niestety - bez urazy
                ale jestes bardzo naiwna.
                • eufrosyne Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 17.04.06, 15:08
                  Gość portalu: Barszczyk napisał(a):
                  > Kochanie, mam dla ciebie wiadomość :
                  > Nie kazdy musi być lesbijką:-))

nie?? o kurcze. czyli do tej pory żyłam w nieświadomości...

> masz piękny podpis pod listem, ale czy to aby ma cos wspólnego z tematem??
                  a niby dlaczego ma mieć??

> Przyjaciółki i znajomi są ważni, ale ważniejsze są te bliższe osoby - ZAWSZE
                  hmmm... tu bym polemizowała, no ale dla autorki listu facet, o którym mowa
                  jest "tylko" przyjacielem, Ona Go przecież nie kocha, więc nie wiem dlaczego
                  mam go uznawać za kogoś bliższego dla niej niż znajome.

> Poza tym kto mówi o zazdrości? czy zawiści?
                  > to było zdanie jeednej osoby i to chyba w trybie przypuszczającym a nie
                  > stwierdzjącym.
                  czytaj między wierszami

> ale jestes bardzo naiwna.
                  nie będę zaprzeczać, ale szczerze mówiąc, wolę być naiwną idealistką, niż zimną
                  i ślepą na uczucia innych materialistką.

P.S. cytat w sygnaturce potraktuj z przymrużeniem oka...
              • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 14:48
                No pewnie,że zdaniem koleżanek nie należy się sugerować.Chłopak ma się podobać
                jej. Nie kumpelą!Ma się przejmować tym,że one mówią ,że jest brzydki?To jest
                argument?To ona wychodzi za mąż czy koleżanki?Bo nie rozumiem?
                • eufrosyne Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 17.04.06, 15:11
                  po prostu średio wierzę w to, że jego "brzydota" jest jedynym argumenetm jej
                  koleżanek. przecież nie można być aż tak głupim... szczególnie w wieku okolo 30
                  lat (zakładam, że znajome nie są piętnastolatkami).
                  • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 15:21

Napisałaś:
                    "po prostu średio wierzę w to, że jego "brzydota" jest jedynym argumenetm jej
                    koleżanek. przecież nie można być aż tak głupim... szczególnie w wieku okolo 30
                    lat (zakładam, że znajome nie są piętnastololatkami"To uwierz.Ja wiem jakie
                    głupie potrafią być nieraz baby.Nawet w wieku 30 lat.

• eufrosyne Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 17.04.06, 15:34
                      no to chyba mam szczęście, że kobiety koło trzydziestki, które znam nie są aż
                      tak głupie. chociaż to bardzo dziwne, że wszystkie jej znajome takie są. no
                      cóż. przyjaciele to nie rodzina - każdy wybiera ich sobie sam.
                    • facet.z.wielkim.ptakiem Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 17.04.06, 15:48

>
                      > Napisałaś:
                      > "po prostu średio wierzę w to, że jego "brzydota" jest jedynym argumenetm jej
                      > koleżanek. przecież nie można być aż tak głupim... szczególnie w wieku okolo 30
                      >
                      > lat (zakładam, że znajome nie są piętnastololatkami"To uwierz.Ja wiem jakie
                      > głupie potrafią być nieraz baby.Nawet w wieku 30 lat.

Dobrze gada ta kobietka! W takich sprawach słuchanie się koleżanek to szczyt
                      głupoty.
                • eufrosyne Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 17.04.06, 15:13
                  aha. jeszcze jedno.

>Chłopak ma się podobać jej. Nie kumpelą!

no tak, ale to Ona napisała,że jest "bardzo brzydki", więc chyba jej się nie
                  podoba...
                  • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 15:19
                    Ona napisała"Koleżankii się śmieją że mam brzydkiego faceta"nie napisała Jest
                    obrzydliwy nie moge na niego patrzeć!Widać zatem,że bardziej przeszkadza to
                    koleżanką niż jej samej.A ją boli reakcja znajomych.(no ja to tak zrozumiałam)
                    • eufrosyne Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 17.04.06, 15:31
                      temat postu wskazuje na coś innego. "Mój facet jest bardzo brzydki ale ma
                      kase" - tu nie ma mowy o koleżankach
                      • Gość: magda Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 17:56
                        Fakt, tu jest mowa wylacznie o tym, ze dziewczyna rozwaza zamazpojscie tylko
                        dlatego, ze facet ma kase. Pewnie gdyby mial i kase i urode, nie zastanawialaby
                        sie ani chwili. Bosh...
                    • Gość: hehehehehee Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 16:05

> Ona napisała"Koleżankii się śmieją że mam brzydkiego faceta"nie napisała Jest
                      > obrzydliwy nie moge na niego patrzeć!Widać zatem,że bardziej przeszkadza to
                      > koleżanką niż jej samej.

"Koleżankom"
                      Taka wszystkowiedząca powinna to wiedzieć.
                      • Gość: Malwa Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 16:09
                        No popatrz jak Ci się udało wyłapać mój bład! Możesz być z siebie dumny:)!!!Mam
                        dyzortografię i i tak uważam,że jak na dyzortografa całkiem nieźle sobie
                        radze.Są tu ludzie którzy robią większe błędy
                        • Gość: Ale ksander Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 19:36

> No popatrz jak Ci się udało wyłapać mój bład! Możesz być z siebie dumny:)!!!
                          Mam
                          >
                          > dyzortografię i i tak uważam,że jak na dyzortografa całkiem nieźle sobie
                          > radze.Są tu ludzie którzy robią większe błędy

dyZortografię?
                          dyZortograf?
                          A co to za nowe pojęcia??
    • Gość: sufler2006 Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.lodz.mm.pl 17.04.06, 18:20
      Wybierz tego z kim sie dobrze czujesz a nie dla pieniędzy.Pieniądze zawsze sie
      znajdą.Koleżanka Malwa-współczuje sie niezmiernie takiej postawy życiowej-
      smutna jesteś.
    • Gość: Młoda Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 18:53
      Przerażające, naprawde przerażające. Zalatuje troche plastikiem:))) Więc możesz
      zaciągnij go szybko przed ołtarz, bo niestety w dzisiejszych czasach jest dużo
      takich pustych lasek jak TY i jeszcze któraś Ci go odbije:)
      • Gość: Czarna Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 18:59
        puste laski to patrzą na wygląd.JAk kobita patrzy na kase to nie jest pusta na
        bank tylko cwana!
    • Gość: yowita Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 19:04
      >koleżanki się śmieją że mam brzydkiego faceta
      słuchaj się koleżanek to będziesz zimą w sandałkach chodzić
      >ja go nie kocham
      mam nadzieję że prędzej czy później on to zauważy i da ci kopa
    • Gość: taka jedna Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:27
      To się żeń!Nie słuchaj tych głupich rad świętoszków.łatwo jest im doradzać jak
      nie sa na twoim miejscu.W twojej sytułacji każda z tych dziewuch co tu tak
      pięknie pisze o miłości na pewno by się nawet sekundy nie zastanawiała.
      • Gość: Karolina Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.190.rev.vline.pl 18.04.06, 14:53
        Pewnie że sie żeń:)
        Nawet jeśli jest taki brzydki to możesz miec na boku ładniejszego:p
    • Gość: Przyszły architekt Przesadziłaś! IP: *.toya.net.pl 17.04.06, 20:35
      Ja jestem brzydki??
      No to sobie znajdź ładnego.
      Na kolanach nawet mnie teraz nie ubłagasz.
      Joasia miała rację.
      • Gość: Karolina Re: Przesadziłaś! IP: *.190.rev.vline.pl 18.04.06, 14:54
        Jakoś uwieżyć nie moge że to Ty jesteś tym arhiitektem bo z kąd byś wiedział że
        o Ciebie chodzi:! Robisz sobie chłoopcze zciemy tutaj:p
    • Gość: Zdziwony Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.eranet.pl 17.04.06, 23:29
      To wy złe kobiety jesteście ~!!
      • potrek Złota Szubienica :( 20.04.06, 20:28
        To jak twój facet jest bardzo brzydki a ty widzisz w nim tylko kasę :)
        To ci coś powiem : Powiesisz się na Złotej Szubienicy :(
        Pozdrawiam potrek
        • Gość: kotas Re: Złota Szubienica :( IP: *.retsat1.com.pl 20.04.06, 21:03
          Chłop powinien mieć zalety na ,,ł": powinien być ładny, łobrotny i łogoniasty.
          • rozmowy_kontrolowane Re: Złota Szubienica :( 21.04.06, 04:32
            Hehe, dobre.
            • potrek Sklep dla Kobiet - towar- Mężczyzna :) 21.04.06, 22:47
              W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety moga wybrac i kupic
              meza.
              Przy wejsciu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu:
              - mozesz wejsc do sklepu tylko jeden raz,
              - jest 6 pieter, a cechy charakterystyczne mezczyzn zwiekszaja sie z
              każdym pietrem,
              - mozesz wybrac jakiegolwiek mezczyzne na pietrze lub isc pietro wyzej,
              - jak wejdziesz wyzej nie mozesz juz sie cofnac.
              Pewna kobieta decyduje sie wejsc do sklepu zeby znalezc tego jedynego.
              Na pierwszym pietrze wywieszka mowi: Ci mezczyzni maja prace.
              Kobieta decyduje sie wejsc wyzej.
              Na drugim pietrze jest napis:
              Ci mezczyzni maja prace i kochaja dzieci.
              Kobieta znow postanawia wyjsc wyzej.
              Na trzecim pietrze jest napisane:
              Ci mezczyzni maja prace, kochaja dzieci, i sa bardzo przystojni.
              Wow, mysli kobieta, ale postanawia wejsc wyzej.
              Na czwartym pietrze wywieszka mowi:
              Ci mezczyzni maja prace, kochaja dzieci, sa bardzo przystojni i
              pomagaja w
              pracach domowych.
              Niesamowite, pomyslala kobieta, z ciezkim sercem odrzuca taka oferte
              i postanawia wejsc na wyzsze pietro.
              Na piatym pietrze jest napis:
              Ci mezczyzni maja prace, kochaja dzieci, sa bardzo przystojni, pomagaja
              w
              pracach domowych i sa romantyczni :)
              Kobiete kusi zeby zostac na tym pietrze, ale decyduje sie wejsc na
              ostatnie
              pietro.
              Szoste pietro:
              Jestes na tym pietrze odwiedzajaca numer 31 456 012, tutaj nie ma
              mezczyzn, to pietro istnieje tylko zeby pokazac ze kobiecie nigdy nie
              dogodzisz. Dziekujemy za odwiedziny w naszym sklepie.

Naprzeciwko tego sklepu zostal otwarty Sklep "żon".
              Na pierwszym piętrze są kobiety, które kochają sex.
              Na drugim pietrze są kobiety, ktore kochają sex i są bogate.
              Pietra od trzeciego do szostego NIGDY NIE BYLY ODWIEDZONE.

Pozdrawiam potrek

• nela42 Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 26.04.06, 09:30
      Czy ten chłopak wie z kim ma do czynienia?
      jesteś materialistka i na dodatek pustą, zadając takie pytanie na forum czego
      oczekujesz ?podejmuj sobie sama swoje decyzje w życiu, tylko pomyśl czasem że
      taka kalkulacja jak twoja moze być zawodna.Szkoda mi tego twojego faceta,ale
      może sie obudzi....
    • int1 Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 26.05.06, 23:44
      nie wiem czy nadal się zastanawiasz, czy już wiesz.
      powiem tobie tak. mam dom, faceta i jesteśmy w miarę dobrze ustawieni(dom pod
      miastem(żadne luksusy(standart160/1700m, nowy)), kilkuletnie samochody,
      7tys/mies.
      możesz wyjść za mąż dla kasy, jeżeli *przeżyjesz* z jego brzydotą ( z kasą
      brzydota wygląda ładniej:) ładne ciuchy, dobre kosmetyki, samochód).
      bo jak zadajesz takie pytania, to jasne, że to jest dla ciebie ważne - bez kasy
      też nie będziesz szczęśliwa - nawet z códnym facetem z reklamy perfum...
      możesz jednak kiedyś żałować - zabraknie ci *natchnienia*, myślami będziesz
      szukać romantycznego kochanka... (albo tylko w marzeniach, albo i w realu, a
      może w internecie???)
      i jeszcze ostrzeżenie - jeżeli uzależnisz się od niego finansowo, a np. będzie
      niezależny finansowo (dobra praca), i będzie miał ciebie w domu jako matkę
      dzieciom lub słabo zabrabiającego człowieka, po kilku latach będzie mógł mieć w
      garści, jak mu się ta miłość lekko znudzi...

Posłuchaj. To co napisałam nie jest radą. Jest *argumentami*
      sama musisz rozważyć, kiedy będziesz szczęśliwa...
      Nie znam na to odpowiedzi - nawet we własnej głowie, sama dla siebie..

Nie gdybaj. Rozważ argumenty.

• Gość: taka prawda Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase IP: *.nette.pl 24.01.14, 11:46
      jesteś zwykłą kurwą jebaną bez żadnych wartości.I życzę ci jak najgorzej,byś miała życie jak w horrorze!!
    • white28man Re: Mój facet jest bardzo brzydki ale ma kase 24.01.14, 17:09
      Twój facet brzydki a ty niby ładna i mądra nie ? I pewnie myślisz że twój facet nie wie że go nie kochasz ? Ogarnij się to pewnie on jest tym rozdającym karty i się tym dobrze bawi.A ty zwykła blachara bez osiągnięć ale bez urazy wiesz :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka