Gość: j@ IP: 213.158.197.* 16.04.06, 23:05 jestem w tym osamotniona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: samotna w Świeta 16.04.06, 23:08 > jestem w tym osamotniona? Czy jesteś samotnie osamotniona? Czy też osamotniona w samotności? Można być samotnym w towarzystwie, ale czy można być towarzyskim w samotności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@ Re: samotna w Świeta IP: 213.158.197.* 16.04.06, 23:12 Czy jesteś samotnie osamotniona? Czy też osamotniona w samotności? Można być samotnym w towarzystwie, ale czy można być towarzyskim w samotności? samotna w Święta, słabo kojarzysz i dlugo myslisz Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: samotna w Świeta 16.04.06, 23:15 Gość portalu: j@ napisał(a): > słabo kojarzysz i dlugo myslisz ohho, chyba zagadka samotności rozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@ Re: samotna w Świeta IP: 213.158.197.* 16.04.06, 23:28 ok, wytlumacze co mialam na mysli, juz zaluje, ze zapytalam o to, a zwlaszcza w ten sposob, ale specjalnie dla ciebie, bez skrótow myslowych: czy ktos jeszcze, oprocz mnie tez czuje sie w swieta szczegolnie samotny? ale jak masz ochote sobie poanalizowac to chetnie cos podrzuce, bardziej ambitnego niz to powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: samotna w Świeta 16.04.06, 23:36 > czy ktos jeszcze, oprocz mnie tez czuje sie w swieta szczegolnie samotny? Ja czuję się ogólnie samotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@ Re: samotna w Świeta IP: 213.158.197.* 16.04.06, 23:44 no widzisz, trzeba bylo tak od razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: samotna w Świeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:49 Nie chce Cie rozczarowac, ale brite chcial Ci po prostu dociac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: samotna w Świeta 16.04.06, 23:53 > Nie chce Cie rozczarowac, ale brite chcial Ci po prostu dociac. ;) Nic bardziej mylnego! Docinam tylko i wyłącznie paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: samotna w Świeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:54 A to sie chwali. Trzeba o siebie dbac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: samotna w Świeta 16.04.06, 23:57 tzn. tylko wtedy, gdy zapomne obgryźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@ Re: samotna w Świeta IP: 213.158.197.* 17.04.06, 00:01 ide sie z(na)pic, pozdrawiam i dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: samotna w Świeta 17.04.06, 00:08 Dziękujemy, zapraszamy ponownie! Minęła północ, przepraszam, jeżeli znów gadałem ludzkim głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja(małpa) Re: samotna w Świeta IP: 213.158.197.* 17.04.06, 00:19 na Twoje zyczenie sprecyzowałam swoj nick Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: samotna w Świeta 17.04.06, 01:11 Ah, gdyby tak częściej płeć piękna spełniała życzenia, których nawet nie wypowiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: samotna w Świeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 00:01 Wiesz, jesli masz wprawe w obgryzaniu vel robisz sobie zgrabny, artystyczy nielad, to po co Ci obcinaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: samotna w Świeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:18 > samotna w Święta, słabo kojarzysz i dlugo myslisz Osobiscie mysle, ze on kojarzy bardzo dobrze, ale jest juz pewnie zmeczony watkami tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: samotna w Świeta 16.04.06, 23:29 > jest juz pewnie zmeczony watkami tego typu. Tylko troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@ Re: samotna w Świeta IP: 213.158.197.* 16.04.06, 23:30 to pls niech nie czyta a przynajmniej niech nie odpowiada i przede wszystkim nie meczy sie ich analizowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda brite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:32 nie czytaj, nie odpowiadaj i nie mecz sie analizowaniem watku. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: brite 16.04.06, 23:57 > nie czytaj, nie odpowiadaj i nie mecz sie analizowaniem watku. Jako że już przeczytałem i odpisałem, z czystej przekory zajmę się analizą tego wątku. Otóż, po noszącym wszelkie znamiona zagajenia rozmowy poście gościa o nicku j@ (co tłumaczyć można jako jat, jmałpa lub dżej-at), sugerującym niski stopień ludzkiego zgromadzenia dookólnego autora, nastąpiła mobilizacja dwóch użytkowników, mających prawdopodobnie coś do powiedzenia w danym temacie, skutkująca powstaniem odpowiedzi o różnym ciężarze gatunkowym. Podczas gdy pierwsza, przewrotnie wspominająca o gatunku Felis silvestris catus pomimo widniejącego w nazwie użytkownika gatunku Canis, nie wzbudziła reakcji, druga odpowiedź, autorstwa niżej podpisanego, mająca w zamyśle pobudzić do spojrzenia na przedstawiony problem w szerszej perspektywie i na wielu płaszczyznach, spotkała się z wyraźną dezaprobatą inicjatorki wątku, która to zarzuciła niżej podpisanemu poniekąd niedorozwój okołosynaptyczny. Jako że wątek wciąż jest w fazie rozwojowej, z dalszą analizą należy poczekać do śniadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Tak niesmialo spytam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:59 to o ktorej to sniadanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@(malpa) Re: brite IP: 213.158.197.* 17.04.06, 00:14 super, podoba mi sie, niedorozwój okołosynaptyczny najbardziej i przepraszam użytkownika gatunku Canis za zero reakcji na jej rade nt. gatunku Felis silvestris catus to jak z ta samotnoscia w swieta, dlaczego odczuwam ja tysiac razy bardziej niz zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: brite 17.04.06, 00:23 > to jak z ta samotnoscia w swieta, dlaczego odczuwam ja tysiac razy bardziej niz zazwyczaj Autosugestia. Wolne dni, dużo czasu z dala od ludzi, brak konkretnego zajęcia, troszkę niskiej samooceny i deprecha gotowa. Dzięki Cthulhu za Inernet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja(małpa) Re: brite IP: 213.158.197.* 17.04.06, 00:31 dokladnie to co napisales i jeszcze weszłam na wage, dobilam sie! Odpowiedz Link Zgłoś