Dodaj do ulubionych

Foliowe prezenty od strażników

IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 07:58
A kto posprzata po bezpanskich psach??? Prosze bardzo ja moge sprzatac po
swoim psie, pod warunkiem ze wszyscy beda i ze miasto rozwiaze problem
bezpanskich psow.
Obserwuj wątek
    • Gość: daro Re: Foliowe prezenty od strażników IP: *.kis.p.lodz.pl 19.04.06, 08:20
      gratuluje dojrzalosci ... - Ja bede robil jak inni beda ... ooooooo !! bo tak !!
      ehhhh przy takim spoleczenstwie to mandaty powinny byc od 500 do 1000 zl.
      • michael00 Re: Foliowe prezenty od strażników 19.04.06, 19:13
        Gość portalu: daro napisał(a):

> gratuluje dojrzalosci ... - Ja bede robil jak inni beda ... ooooooo !! bo tak !
        > !

Kiedyś dojrzejesz i zobaczysz, że to coś innego niż życie ideałami. Może.
    • Gość: ewa Re: Foliowe prezenty od strażników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:46
      Mieszkam na osiedlu Radogoszcz Wsch. i jeszcze nie widziałam nikogo kto by
      sprzątał po swoim psie, a jest ich tu nie mało. Do sklepów na Placu Słonecznym
      (Delikatesów Słonecznych i spożywczego Ardexu) nie chodzimy bo od psich
      odchodów, przy wejściu do sklepu smrody są gorsze niż przy szaletach miejskich,
      bo dużo jest takich, którzy idą na spacer do sklepu ze swoim psem i zostawiają
      je pod sklepem, a każdy piesek zaznacza po sobie teren (często również wyją pod
      sklepami!!!). Wokół sklepów są tylko chodniki ale nie przeszkadza to wcale tym
      co wyprowadzają swoje "zasrane" pupilki, a w ciągu dnia, mówię to z obserwacji,
      jest ich tu niezła liczba, więc nietrudno sobie wyobrazić jak wyglądają tu
      chodniki.
    • Gość: gość Re: Oj to na osiedlu Radogoszcz Zachód to samo... IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 19.04.06, 12:23
      wszędzie kupy, kupy i smród. A tereny wokół szkoły to horror. I jak młodzież ma
      się nauczyć czystości? Przecież czym skorupka nasiąknie to....dodajcie sobie
      sami. Jedno jest pewne rośnie nam następne pokolenie brudasów!
    • michael00 A gdzie są specjalne pojemniki? 19.04.06, 19:21
      Piękny artykuł, piękni i dzielni strażnicy. Ale może ktoś napisze wreszcie, że
      nie na wszystkich osiedlach są pojemniki do wyrzucania tych nieczystości?
    • Gość: jas Operator pałki wielofunkcyjnej czyli strasznik IP: *.uniorg.de / 193.188.196.* 20.04.06, 11:23
      bedzie rozdzielal foliowe prezenty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka