Gość: zeusek_lodz IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 07:58 A kto posprzata po bezpanskich psach??? Prosze bardzo ja moge sprzatac po swoim psie, pod warunkiem ze wszyscy beda i ze miasto rozwiaze problem bezpanskich psow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daro Re: Foliowe prezenty od strażników IP: *.kis.p.lodz.pl 19.04.06, 08:20 gratuluje dojrzalosci ... - Ja bede robil jak inni beda ... ooooooo !! bo tak !! ehhhh przy takim spoleczenstwie to mandaty powinny byc od 500 do 1000 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Foliowe prezenty od strażników 19.04.06, 19:13 Gość portalu: daro napisał(a): > gratuluje dojrzalosci ... - Ja bede robil jak inni beda ... ooooooo !! bo tak ! > ! Kiedyś dojrzejesz i zobaczysz, że to coś innego niż życie ideałami. Może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Foliowe prezenty od strażników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:46 Mieszkam na osiedlu Radogoszcz Wsch. i jeszcze nie widziałam nikogo kto by sprzątał po swoim psie, a jest ich tu nie mało. Do sklepów na Placu Słonecznym (Delikatesów Słonecznych i spożywczego Ardexu) nie chodzimy bo od psich odchodów, przy wejściu do sklepu smrody są gorsze niż przy szaletach miejskich, bo dużo jest takich, którzy idą na spacer do sklepu ze swoim psem i zostawiają je pod sklepem, a każdy piesek zaznacza po sobie teren (często również wyją pod sklepami!!!). Wokół sklepów są tylko chodniki ale nie przeszkadza to wcale tym co wyprowadzają swoje "zasrane" pupilki, a w ciągu dnia, mówię to z obserwacji, jest ich tu niezła liczba, więc nietrudno sobie wyobrazić jak wyglądają tu chodniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oj to na osiedlu Radogoszcz Zachód to samo... IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 19.04.06, 12:23 wszędzie kupy, kupy i smród. A tereny wokół szkoły to horror. I jak młodzież ma się nauczyć czystości? Przecież czym skorupka nasiąknie to....dodajcie sobie sami. Jedno jest pewne rośnie nam następne pokolenie brudasów! Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 A gdzie są specjalne pojemniki? 19.04.06, 19:21 Piękny artykuł, piękni i dzielni strażnicy. Ale może ktoś napisze wreszcie, że nie na wszystkich osiedlach są pojemniki do wyrzucania tych nieczystości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Operator pałki wielofunkcyjnej czyli strasznik IP: *.uniorg.de / 193.188.196.* 20.04.06, 11:23 bedzie rozdzielal foliowe prezenty Odpowiedz Link Zgłoś