Gość: op IP: *.forweb.pl 19.04.06, 16:19 bardzo potrzebuję tego leku, a nie mam jak w tej chwili iśc do lekarza. nie wiecie, czy jest możliwośc dostania go w aptece 'spod lady'? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: arthrotec 22.04.06, 21:02 Jeśli to aż tak poważne, że straciłaś głos, wpisz w google. Jest pełno ofert sprzedaży. Ale uważaj: jeśli kupisz fałszywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saandra Re: arthrotec IP: *.play-internet.pl 21.04.15, 14:19 Mam do sprzedania jedno opakowanie arthrotecu . sandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: arthrotec IP: *.toya.net.pl 02.05.15, 04:54 Usuwanie ciazy jest przestepstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
marylka27katowice Re: arthrotec 05.12.24, 23:00 TU OTRZYMAŁAM POMOC - TABLETKI Dziewczyny jesli szukacie sprawdzonego żrodła i osobę godna zaufania to polecam wam kontakt 502-427-780 . U tej dziewczyny odbierałam tabletki osobiscie w Bielsku Białej i z całego serca moge wam polecic ta osobe. Dziewczyna uczciwa posiada dużąwiedze na temat stosowania tabletek poronnych i byla ze mna w stałym kontakcie w dniu w ktorym je stosowałam i mnie prowadziła. Tabletki okazały sie skuteczne i cała kuracja przebiegła bardzo spokojnie . Wiec jesli jestescie w trudnej sytuacji zyciowej i decydujecie sie na ten ktok to polecam ten kontakt 502-427-780. tam otrzymacie skuteczne tabletki oraz komplekowa pomoc. Dziekuje raz jeszczce Odpowiedz Link Zgłoś