Dodaj do ulubionych

boli mnie gardło :-/

IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.04.06, 20:30
booooooliiiii :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: grisza Re: boli mnie gardło :-/ IP: 80.51.47.* 22.04.06, 20:42
      ja mam na dodatek katar taki ze glowa mala
    • Gość: leslaw_m Re: boli mnie gardło :-/ IP: *.lodz.msk.pl 22.04.06, 20:44
      walczyłem tydzien z takim wirusem,spać się nie dało od bólu.
      po tygodniu skapitulowałem i zażyłem wstrętny antybiotyk.
      życzę zdrowia.
      • Gość: cedryczek Re: boli mnie gardło :-/ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.04.06, 20:47
        ledwo przełykam :-/ i co maltretuje mnie taka pseudogorączka - 37.8. chodze
        rozbity i ciągle bym spał... :/
      • agunia_29 Re: boli mnie gardło :-/ 22.04.06, 21:01
        A mojego faceta boli gardło od 3 miesięcy i nadal nie może wyleczyć bo ma
        jakiegoś grzyba czy coś w tym stylu. Smaruje sie jakąś fenyloaftaniną czy jak
        to tam się nazywa. Pocałować go nawet nie moge i już tak trwa trzeci miesiąc. O
        rany!!
        • Gość: cedryczek Re: boli mnie gardło :-/ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.04.06, 21:10
          nie mówiąc już o innych sprawach ;-) bidulek.
          • agunia_29 Re: boli mnie gardło :-/ 22.04.06, 21:12
            Ażebyś wiedział - kurcze :-( :-(
            • Gość: c :-( IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.04.06, 21:13
    • Gość: Tomek Re: boli mnie gardło :-/ IP: *.pai.net.pl 22.04.06, 22:03
      Mnie nie boli bo od dawna nie mam tych urządzeń od bolenia. Ale mam to samo.
      Niedawno prosiłem kol. małżonkę zeby zawołała sąsiada policjanta w celu
      zastrzelenia mnie. Ale nie miała siły zwlec sie z wyra. Jeszcze mnie ząb zaczał
      boleć. Ale pewno dlatego ze w wielki piątek mięso jadłem. Idę podciąć sobie
      żyły. Tomek.
      ps. Modafen trochę pomaga. Kiedyś jak przychodziły dary do szpitali znajoma
      pielęgniarka zorganizowała dla mnie troche aspiryny z prądem. Teraz by sie
      przydała ta aspiryna.
      • Gość: leslaw_m Re: boli mnie gardło :-/ IP: *.lodz.msk.pl 22.04.06, 22:35
        własnie.
        tez mnie boli zab i ucho i nie wiem,czyża boli od ucha,czy ucho od zęba?
        • agunia_29 Re: boli mnie gardło :-/ 22.04.06, 22:53
          Jak będziemy tak pisać o boleściach to wkońcu znajdziemy wszystkie bolączki
          zarówno fizyczne jak i duchowe. Mnie na ten przykład boli serce bo od 4
          miesięcy nie kochałam sie z facetem i szlag mnie trafia. Już mnie wszystko boli
          z niespełnienia heheh Jestem bardziej marudna, głowa mnie boli i bym siedziała
          z nim w domu częsciej bo przynajmniej mozna się poprzytulać. A z seksu nici -
          cholera :-( :-( Mam nadzieje że to się niebawem zmieni na lepsze.
          • rozmowy_kontrolowane Re: boli mnie gardło :-/ 23.04.06, 07:56
            Biedna jesteś, Agunia, ciągle masz kłopoty z tym swoim facetem, a to w pracy za
            długo siedzi, a to chory. Może poszukaj sobie innego?

Ale nie, wtedy nie będziesz miała o czym na forum pisac.
            • agunia_29 Re: boli mnie gardło :-/ 23.04.06, 15:48
              Nie bój sie będe miała o czym innym pisać. :-) Nie chce innego bo ten jest
              dobry i kochany i dba o mnie, pokazuje że mnie kocha niekoniecznie poprzez
              seks. Nie zawsze jest idealnie. Nie musi być bo było by nudno. Akurat taki
              okres w życiu, który uważam niebawem minie. Już rozmawialismy i też uważa że to
              minie a między nami jest wszystko dobrze no oprócz tego seksu ale bez tego
              można jakoś sobie poradzić. Nie jest najważniejszy. Pisze o tym bo akurat taki
              temat o bolączkach.
              Użalam sie tylko wtedy kiedy sama mam nastrój niebardzo. Narazie mam bardzo
              dobry. Wczoraj bylismy na długim spacerze Botanikiem przez ZOO aż do
              Lunaparku :-) a dzisiaj własnie wrócilismy z Łagiewnik pół godziny temu,
              wieczorem kino. Jest super narazie!! :-)
            • agunia_29 Re: boli mnie gardło :-/ 23.04.06, 15:56
              Acha, no i wreszcie zaczęłam niedawno prace i sama widze po sobie że w tygodniu
              też chodze zmęczona wieczorami i nie zawsze mam chęć na zabawianie faceta.
              Zaczęłam go więc troche rozumieć. Tym bardziej że od 5 miesięcy nie pracowałam
              więc jak weszłam w wir pracy to czuje się spore zmęczenie i zasypiam dużo
              wcześniej niż zwykle. Nie zawsze ale często. Dzieki temu nabrało życie
              większych barw. Uważam że teraz i inne sprawy sie ułożą więc nie martwcie sie
              nie będe więcej narzekać.
              Pozdrawiam
              • uerbe Re: boli mnie gardło :-/ 24.04.06, 06:45
                agunia_29 napisała:

> też chodze zmęczona wieczorami i nie zawsze mam chęć na zabawianie faceta.

A, to u was w tę stronę jest... to istotnie masz na co narzekać.
          • Gość: specjalista seksuolog... IP: *.pke.pl 23.04.06, 08:49
            kachana pogadaj z tym swoim faciem. na forach o "bezseksiu" wiecznie sie użalasz
            że coś mu w "tym" przeszkadza(gumka, praca, gardło, stresy itd) więc może
            przyszedł czas na szczerą rozmowę z nim, a nie z komputerem.
            www.radosc-zycia.pl/gabinety.php?miasto=%A3%D3D%AC
            • agunia_29 Re: seksuolog... 01.05.06, 22:16
              Już wszystko w porządku :-) Nie będę narzekać więcej bo nie mam na co a
              ryzykować też już nie będę pisząc o sprawach prywatnych. A swoją drogą komuś
              muszę podziekować - chyba moderatorom!! Dzięki.
              • dziad_borowy Re: seksuolog... 01.05.06, 22:29
                "a ryzykować też już nie będę pisząc o sprawach prywatnych"
                Nareszcie.
                Dzierżżż!!!
            • Gość: wielki brat Re: seksuolog... IP: *.4web.pl 22.05.06, 07:33
              zdrowie.onet.pl/1335724,2042,,,,nie_meski_problem,zycie_intymne.html
              • agunia_29 Re: seksuolog... 22.05.06, 23:46
                Jeszcze piszecie???? ........... to już nieaktualne z mojej strony przynajmniej
                heh
                pozdrawiam
          • Gość: Tomek Re: boli mnie gardło :-/ IP: *.pai.net.pl 23.04.06, 14:02
            Jak za kilka dni się wykaszlę i wysmarkam to chętnie Ci pomogę. Nie możesz co
            prawda liczyć na super obslugę. Bo lata już nie te i często na miękkim się już
            nie chce. Ale jak to mawiaja lepszy Rydz niż nic. Tomek
            • agunia_29 Re: boli mnie gardło :-/ 23.04.06, 16:01
              już
              > nie chce. Ale jak to mawiaja lepszy Rydz niż nic. Tomek

Rydz to on nie jest. Mój Facet ma dużo innych walorów i jest wartościowym
              człowiekiem. Nie warto kogoś skreślać z życia bo nie pasuje jedna czy dwie
              rzeczy. Chociaż to troche boli ale cierpliwość popłaca, warto jest troche
              poczekać i troche powalczyć o siebie niż dostać od życia wszystko na tacy.
              Tak mi się wydaje.
              • rozmowy_kontrolowane Re: boli mnie gardło :-/ 23.04.06, 17:05
                [rotfl]
              • Gość: Tomek Re: boli mnie gardło :-/ IP: *.pai.net.pl 23.04.06, 21:53
                Źle mnie zrozumiałać. Ja nie chcę na stałe. Już raz chciałem napić się piwa i
                browar kupilem. Drugi raz tego błędu nie popełnię. Jesteś w potrzebie to tak po
                chrzescijańsku bym pomogł. Jak się twój wykuruje to po angielsku odejdę. Tomek
              • Gość: leslaw_m Re: boli mnie gardło :-/ IP: *.lodz.msk.pl 23.04.06, 22:11
                nawet to budujące:)
                aczkolwiek jesli jest tak jak napisał specjalista,to znaczy ,ze rzeczywiscie
                czas na szczerą rozmowę i chwilę zastanowienia dlaczego twój ukochany rozmawia
                z tobą za pomocą wymówek,nie potrafiąc nazwać rzeczy po imieniu.
    • Gość: cedryczątko A FEE ! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.04.06, 20:07
      W sobote lekarze specjaliści na pietrynie przyjmują do godziny 14. Troszke mi
      sie w dupe poprzewracało od tego kapitalizmu i naiwnie sądziłem ze pracują jak
      hipermarket ;-P ale nie pracowali wiec do lekarza wybiorę się jutro. Niestety
      gardło wciąż boli. :-(
      • uerbe Re: A FEE ! 24.04.06, 06:47
        Gość portalu: cedryczątko napisał(a):

> W sobote lekarze specjaliści na pietrynie przyjmują do godziny 14...

W Medaxie pracują dłużej - pomoc doraźna.
    • gray może zdechniesz... /bt 24.04.06, 08:08

• ona214 ależ Ty jesteś /nt 24.04.06, 20:14

• gray ja to jeszcze nic /bt 24.04.06, 20:14

• ona214 to dlaczego... 24.04.06, 20:21
            mówisz o zdychaniu biednego , chorego cedryczka?
            • gray Re: to dlaczego... 24.04.06, 20:56

ani on biedny ani chory, przynajmniej nie na to od czego gardło boli.
              • ona214 Re: to dlaczego... 24.04.06, 22:25
                ale tak krzyczy z rozpaczy. Ładnie rymujesz - pewnie nawet nie wiesz :)
                • uerbe Re: to dlaczego... 25.04.06, 00:15
                  ona214 napisała:

> ale tak krzyczy z rozpaczy.

Krzyczy, krzyczy i Deftones musiałem głośniej dać, bo kiepsko się słucha przez takie zakłócenia...
      • Gość: cedryczek Lubie prymitywów. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.04.06, 21:36
        Zawsze wtedy czuję wyższość i satysfakcję, że wyrosłem z inteligenckiego domu.
        :-) Takie naturalne uczucie ...
        • big_news Re: Lubie prymitywów. 24.04.06, 22:31
          I jak tu nie wierzyć tym, którzy twierdzą, że inteligencja wyginęła w czasie II
          wojny światowej?;)
        • uerbe Re: Lubie prymitywów. 25.04.06, 00:17
          Gość portalu: cedryczek napisał(a):

> Zawsze wtedy czuję wyższość i satysfakcję, że wyrosłem z inteligenckiego domu.
          > :-) Takie naturalne uczucie ...

Pocieszny jesteś w tej swojej naiwności...
        • gray RORFL :D /bt 25.04.06, 08:16

• gray albo T /bt 25.04.06, 08:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka