Dodaj do ulubionych

Kurier po raz 3

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 20:52
Z kazdym kolejnym numerem Kurier rosnie w sile. Jest coraz wiecej ciekawych
tekstow, bardzo podobal mi sie ten o seksie w malym miescie i o tym, ile
kosztuje zycie w Swieciu. Byle tak dalej!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: czytałem Re: Kurier po raz 3 IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 08.07.06, 23:23
      jak dla mnie to przeciętniak zrobiony na hura jedyne co może się podobać to kilka ciekawych zdjęć
      • Gość: :/ Re: Kurier po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:13
        gazeta przypomina kolorowe czasopisma zajmujace sie plotkami .Jedyny plus to zdjecia
    • Gość: ??? Re: Kurier po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:33
      W Swieciu sa dwa dzienniki i dwa tygodniki. Kazdej mozna cos zarzucic. To jakiej
      gazety chcecie? co powinna zawierac, o czym pisac?
    • Gość: posępny Re: Kurier po raz 3 IP: 10.10.74.* 10.07.06, 10:20
      Podobał się Tpbie artykuł o seksie?! Jestem powalony. Jak można dać tytuł Seks
      w małym mieście dla tekstu, który opisuje tylo miejsca , w ktorych mozna
      znaleźć zużyte prezerwatywy? Dziennikarz ani słowem nie zająknął się o tym, że
      seks idzie na całego w toaletach niektórych lokali oraz o tym, że w mieście
      funkcjonuja płatne usługi tego typu. Może dziennikarz o tym nie wiedział, albo
      nie miał sił zmierzyć się z tematem.
      No i jeszcze ten koronny dowód na uprawianie seksu w danym miejscu - ...to
      miejsca w Świeciu i okolicach, w których nocą nic się nie dzieje, a wieczorami
      często jest co najmniej jedno auto. - żenada. U mnie na osiedlu też przed
      domami noca stoją samochody, nic się nie dzieje, ale nikt w nich nie kopuluje.
      • Gość: miki Re: Kurier po raz 3 IP: 172.28.30.* 10.07.06, 15:09
        A wystarczy wejść na stronie Ekspressu, by wiedzieć, że temat kilka dni
        wcześniej zrobiono własnie tam... Gazetka zdecydowanie słabsza niż na początku.
        Widac, że brakuje pomysłów, a przede wszytskim dobrych dziennikarzy. Niestety
        zdjęcia to nie wszystko.
        • Gość: Czytelnik Re: Kurier po raz 3 IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.07.06, 12:14
          No właśnie ! Pomysł żywcem ściągnięty i czym się tak wszyscy zachwycacie?
    • Gość: blef Re: Kurier po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:29
      z tego co wiem, to Ekspres pisal tylko o seksie na zamku, a nie o skali zjawiska
      seksu w miejscach publicznych....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka