Gość: fanatyk Łodzi IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 19:46 Czy faktyczne jest stwierdzenie, iż Łodź nie lubi Krakowa i wzajemnie?? Jeśli tak, to dlaczego??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: KRAKÓW 23.04.06, 19:51 Stwierdzenie może być i faktyczne, ale jest nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: KRAKÓW 23.04.06, 19:56 ostatnio spalam w lozku krakusa, a on na podlodze. e, cos krecisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Łodzi Re: KRAKÓW IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 19:59 ale ja nie twierdzę tylko pytam. Bardzo uprzejmy ten Krakus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmudek Re: KRAKÓW IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 19:58 Na pewno nie. Mieszkałam trochę w Krakowie i nie zauważyłam, żeby się ludzie źle wypowiadali o Łodzi, tak samo u nas. Za to pewne jest, że i Kraków i Łódź nie lubią Warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Łodzi Re: KRAKÓW IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 20:00 A ja byłem na forum Krakowa i tam panują niepochlebne opinie o Łodzi... (?) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen zmyślasz... 23.04.06, 21:39 znalazłeś kilka wyrwanych z kontekstu wypowiedzi w jednym wątku, w dodatku załozonym przez łodzkiego szowinistę... nie mamy, niestety, wielu doswiadczeń, ale zaręczam, że nikt źle sie nie wypowiada na temat waszego miasta, z wielu powodów, jak choćby: widzewa, filmówki, łodzi kaliskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota zmyśla! 23.04.06, 21:43 na tym wątku to akurat najwięcej było niepochlebnego krzyku o Krakowie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: KRAKÓW 23.04.06, 20:18 No jak można lubić kogoś, kto w mieście nie wychodzi na podwórko, tylko na pole;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Łodzi Re: KRAKÓW IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 22:24 Ale prosze Państwa!! JA nie mówię, że się nie lubi Krakowa, tylko się pytam czy to jest prawda! Trzeba umieć czytać ze zrozumieniem...!!! Proszę sobie przeczytać pierwszego posta, ale ze zrozumieniem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Łodzi Re: KRAKÓW IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 22:35 Tak, bo istnieje różnica pomiędzy zdaniem/trybem twierdzącym a pytającym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: KRAKÓW IP: *.mnc.pl 23.04.06, 22:47 To chyba bardziej problem w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: KRAKÓW 24.04.06, 04:54 A ja bardziej, niż Kraków, Warszawę lubię. I Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: KRAKÓW IP: *.lodz.msk.pl 23.04.06, 22:28 faktycznie nieszczególnie lubię kraków,a to dlatego,ze spotkało mnie kiedyś w tym miescie niemiłe zdarzenie. aczkolwiek jest to typowo emocjonalne odczucie. samo miasto jest rzeczywiscie interesujące,tylko lumpów i złodziejaszków jakby nieco więcej niż gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:46 Sadze, ze łodzianie lubią Kraków, ja osobiście często tam bywam i bardzo lubię to miasto, mam nadzieję, ze Krakowianie również lubią Łódź. Pozdrawiam karkó i jego mieszkanców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depresja_wąpierza Re: KRAKÓW IP: 194.150.251.* 24.04.06, 21:19 Gość portalu: Marek napisał(a): [...] Pozdrawiam karkó [...]! też bym zjadła karkó. ale tylko weczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: KRAKÓW 25.04.06, 19:54 A ja byłam również w Krakowie pierwszy raz w życiu w tanmtym roku ze swoim facetem i bardzo mi się podobało. Chętnie tam jeszcze wrócę chociażby do naszych znajomych którzy tam mieszkają. Pozdrawiam Kraków i Krakowian Odpowiedz Link Zgłoś
damndogu Re: KRAKÓW 25.04.06, 21:00 a ja lubię, choć ledwie parę razy byłem :) chętnie bym się wybrał i poszperał gdzieniegdzie. tylko jakoś nie po drodze :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek to prawda IP: *.toya.net.pl 25.04.06, 21:11 Ale wina leży po stronie krakusów, oni po prostu ze wszystkimi są w sporze. Odpowiedz Link Zgłoś