Dodaj do ulubionych

Zbliża się 3000. odcinek "Mody na sukces"

04.05.06, 11:33
Wielkmi krokami zbliża się trzytysięczny odcinek niezwykłego serialu "Moda na
sukces". Przez wiele lat dawał nam chwile odprężenia i możliwość podziwiania
mistrzowskiego suspensu. Może uczcimy jakoś tą rocznice?

Pozdrawiam,
Bart
Obserwuj wątek
    • brite Re: Zbliża się 3000. odcinek "Mody na sukces" 04.05.06, 11:55
      Z takiej okazji to mogę nawet po raz pierwszy w życiu obejrzeć jubileuszowy odcinek.
      Pod warunkiem, że ktoś streści mi szczegółowo poprzednie 2999 odcinków, żebym
      wiedział, o co chodzi.
      • bart_step kto napisze najlepsze streszczenie? 04.05.06, 12:16
        O widzisz, podsunąłeś mi pomysł na fantastyczny konkurs, mianowicie laury
        zdobędzie ten, kto napisze najlepsze streszczenie tego serialu!
        • oja83 Re: kto napisze najlepsze streszczenie? 04.05.06, 12:58
          oto moje streszczenie-
          jest 10 mężczyzn i tyleż samo kobiet- ile mozliwych kombinacji związków mamy?
          warto dodać ze w tym serialu czesto wchodzi sie po raz enty do tej samej rzeki
          a milośc zycia zdaża się srednio cio 2 lata
      • bocian84 Re: Zbliża się 3000. odcinek "Mody na sukces" 04.05.06, 12:17
        Sądzę, że poprzednie odcinki da się streścić w góra 10 zdaniach.
    • bubot Re: Zbliża się 3000. odcinek "Mody na sukces" 04.05.06, 13:09
      zorganizujmy marsz Piotrkowską.
      • excentrix Re: Zbliża się 3000. odcinek "Mody na sukces" 04.05.06, 13:11
        ja nie widziałem ale pewnie da się streścić w czterech literch k_u_p_a (?)
    • big_news Omówienie 04.05.06, 13:20
      Forresterowie to spokojna, tradycyjna amerykańska familia. Rodzinny biznes w
      branży mody, zbliżył bardzo wszystkich do siebie. Bruk do Ridża, Ridża do
      Stefani, Stefanię do Klarka, Klarka do Sali, Sali do Omara, Omara do Beki, Beki
      do Adama, Adama do Alicji, Alicję do Stefana, Stefana do Bridżet, Bridżet do
      Ryszarda, Ryszarda do Felicji, Felicję do Eryka, Eryka do Natalii, Natalię do
      Dżeka, Dżeka do Liliany, Lilianę do Edwarda, Edwarda do Klaudii, Klaudię do
      Torna, Torna do Megan, Megan do Marka, Marka do Samanty, Samantę do Dżefa, Dżefa
      do Heleny, Helenę do Bena, Bena do Elżbiety, Elżbietę do Dżiowaniego,
      Dżiowaniego do Megi, Megi do Dżaka, Dżaka do Iwany, Iwanę do Jonatana, Jonatana
      do Ambrozji, Ambrozję do Nika, Nika do Eryki, Erykę do Blajka, Blajka do
      Bridżet, Bridżet do Lorenco, Lorenco do Karoliny, Karolinę do Dylana, Dylana do
      Teresy, Teresę do Oskara, Oskara do Kati, Kati do Dona, Dona do Dżesiki, Dżesikę
      do Hektora, Hektora do Lindy, Lindę do Dominika, Dominika do Aleksa, Aleksa do
      Zofii, Zofię do Stiwa, Stiwa do Lucjany, Lucjanę do Saula, Saula do Krystyny.
      Z powodu wyczerpania wszystkich imion występujących w języku angielskim,
      postanowiono połączyć Krystynę z Ridżem, który następnie wrócił do Bruk, która
      to Bruk rzuciła Ridża dla Adama, Adam puścił w trąbę Bruk i związał się z
      Bridżet, ta natomiast mając większe wymagania od mężczyzna zostawiła Adama dla
      Blajka, rozczarowany Blajk zamienił Bridżet na Teresę, uchachana sprawnością
      Blajka Teresa wylądowała w łóżku Dona, niezaspokojony Don wpadł w objęcia Iwany,
      rozpalona Iwana skusiła Hektora, Hektor odkrył nagle, że jest gejem więc
      przeleciał Stiwa, Stiw żeby odreagować zwałcił Lucjanę, zbrzydzona samczym
      instynktem Stiwa Lucjana odnalazła się w ramionach Bruk, Bruk zaprosiła do
      wspólnych igraszek Dominikę, Dominika zaproponowała urozmaicenie łóżkowych zabaw
      zaproszeniem do nich Lorenco, Dżiowaniego i Marka, ci przyciągnęli za sobą
      Stefanię, Klaudię i Dżefa, niespodziewanie dołączyli do nich też Blajk, Zofia i
      Dominika. Ponieważ okazało się, że studio, w którym kręci sie serial jest zbyt
      małe, aby wybudować w nim odpowiednich (w tej sytuacji) rozmiarów łoże,
      postanowiono, że odcinki od 4001 do 5612389, kręcone będą na pustyni Sahara,
      gdzie nie brak miejsca na umiejscowienie jebadła z baldachimem o odpowiednim
      rozmiarze. Scenariusz przewiduje niespodziewane zwroty akcji, wzrost napięcia
      sytuacyjnego oraz wplecenie w wątki typowo miłosne uciech z udziałem przedmiotów
      i zwierząt. To jednak nastąpi po całkowitym wyzbyciu się przez Ziemian wszelkich
      hamulców i pruderii. Zapraszamy do odbiorników tv.
    • Gość: m licho, ale gonimy....! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:34
      na httP://www.cbs.com można znaleźć wszystko o tym serialu:) m.in.: Premiere:
      March 23, 1987. Teraz dają odcinek nr 4800. Można sprawdzić co się dzieje teraz,
      co sie działo w poprzednich odcinkach, jest też ciekawy FAQ:) polecam;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka