der.geborene.sieger 06.05.06, 01:25 Doczekaliśmy się. Modlitwy zostały wysłuchane. Szczęście, że Tusk i Platfusforma nie zrobiły nic w kierunku utworzenia koalicji. Wszystko by się posypało. A tak mamy świetlaną przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Wreszcie normalny praworządny Polski Rząd! 06.05.06, 01:37 Za Giertycha, za Kaczyńskiego, za kaczokraj sieg heil!! sieg heil!! sieg heil!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwizdek Re: Wreszcie normalny praworządny Polski Rząd! IP: *.toya.net.pl 06.05.06, 01:38 hubar napisał: > Za Giertycha, za Kaczyńskiego, za kaczokraj sieg heil!! sieg heil!! sieg heil!! ok jeśli tak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar jesteś gejem? 06.05.06, 02:02 Jestem gejem, żydem, masonem, cyklistą, dewotem, rydzykoholikiem, z układu, komuchem, czerwonym pająkiem, niekatolikiem,... wybieraj do woli! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_kloss a Wy Hubar za kim jesteście ? 06.05.06, 08:52 Hubar, jesli nie jestes z nami to znaczy ze jestes NIKIM :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: Hubar jesteś gejem? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 06.05.06, 10:39 W dodatku niektórzy członkowie dawnej Unii Wolnosci mówią Ci cześć... :D :D :D hubar napisał: > Jestem gejem, żydem, masonem, cyklistą, dewotem, rydzykoholikiem, z układu, > komuchem, czerwonym pająkiem, niekatolikiem,... > > wybieraj do woli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherfucker Re: Wreszcie normalny praworządny Polski Rząd! IP: *.lodz.msk.pl 06.05.06, 11:30 Byle tylko to "normalne" rządzenie nie skończyło się tym że znowu wylądujemy w ruskiej strefie wpływów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: Wreszcie normalny praworządny Polski Rząd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 16:08 Zdrajcy Narodu szczują obce i wrogie Polsce media Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wreszcie normalny praworządny Polski Rząd! 06.05.06, 20:07 typowy przykład: wielkie sprawy małych ludzi! nie sądze że wszystkie rządy razem wzięte przejmowały się naszym losem! ale tutaj na forum dyskusja wrze,dawno się tak nie ubawiłem czytjąc niektóre wypowiedzi! pozdrawiam zatroskanych! Odpowiedz Link Zgłoś