Gość: osti IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 17:27 Zapowiadają nam się derby na wyjątkowo niskim poziomie. Jedni i drudzy grają straszną padakę. :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: załamany ŻENADA IP: *.astral.lodz.pl 07.05.06, 17:53 co to miało być!!?? oni praktycznie nie mieli żadnej okazji... bilety po 18 złotych jak na, pierwsza lige a oni graja jak trampkarze !! taki poziom jest nie do przyjecia i to jeszcze za taką cene... ciekawe ile bileciki beda kosztowaly jak wejdziemy do I ligi, jesli coś podrożeją to ja przestaje chodzic z prostego wzgledu... nie bedzie mnie na to stac… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ŻENADA IP: *.waw.cdp.pl 07.05.06, 18:23 Czyżby zespół któremu kibicuję sprzedał mecz: "stało się jasne, że z gospodarzami coś jest nie tak" jeśli tak to chyba nie wszyscy byli wtajemniczeni w układ: "Miedżidow fantastycznie obronił nogą strzał Grzegorza Jarczyka" P.S. Wielu kibiców na forum Widzewa niestety uważa podobnie.... Obym się mylił..... Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: ŻENADA 07.05.06, 18:35 Biorąc pod uwagę, że w firmach przyjmujących piłkarskie zakłady, obstawiano zwycięstwo Polonii jak 1:9 to łatwo obliczyć, że można było nieźle zarobić. A piłkarze,w końcu nie święci, mogli obliczyć sobie taki prosty zysk bez używania kalkulatora w porozumieniu na przykład z kolegami z Ostrowca. Czysty zysk, mało wysiłku a cel nadrzędny (awans do ekstraklasy) dalej zachowany. Chciałbym się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ŻENADA IP: *.lodz.mm.pl 07.05.06, 18:28 fart się skończył teraz zaczyna się zjazd w dół tabeli bo z taką grą to na dobrą lokate nie ma co liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynio Re:Widzew i LKS zostala w II lidze IP: 69.158.13.* 07.05.06, 18:38 Niestety sumtne ale prawdziwe wyszlo naszym druzyna pare meczy i juz myslami sa w I lidze a to nie tak latwo trzeba sie napracowac,zycze naszym druzyna pierwszej ligi ale to trudne boie sie ze LKS moze jeszcze grac w barazach o utrzymanie sie w II lidze ok pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman RYNIO nie kompromituj się, 42 pkt wystarczą na IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 21:15 utrzymanie się w II lidze, chyba że kibicujesz od wczoraj i się bardzo zestresowałeś wynikiem swojej drużyny (samo życie kolego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zibi zrób coś!!! Może wywalić Majewskiego?? IP: *.uni.lodz.pl 07.05.06, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
m1908 Re: Kompromitacja Widzewa! 07.05.06, 19:43 no i skończyło się rumakowanie teraz derby i już was mamy pózniej wtopa z KSZO ;HYDROZAGADKĄ JAGĄ i po ekstraklasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Kompromitacja Widzewa! IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 19:51 zobaczymy jak bedziesz spiewał po derbach? pewnie tak jak zawsze: niemy śpiew baiłych łabędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _aquarius Derby na remis IP: 82.139.47.* 07.05.06, 20:11 Jest układ od zeszłego sezonu,że derby przez trzy lata grane są na remis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _aquarius_ Re: Kompromitacja Widzewa! IP: 82.139.47.* 07.05.06, 20:18 sprawy tak sie mają,że nie ma co się stresować.Od ,,pewnej" osoby z klubu wiem,że Widzew nie chce wejśc do OE.Będą grać tak,żeby zagrać w barażach.A baraze puszczą za kase.Także panie i panowie luzik.Szkoda nerw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Kompromitacja Widzewa! IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 21:13 głupi jesteś, gó.. wiesz. Ja od pewnej osoby wiem, ze jest straszne cisnienie na awans. Zrobia wssytko zeby była OE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Kompromitacja Widzewa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:23 ty nic nie wiesz.kasa misiu kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księgowy Prawda ale nie do końca IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 21:22 _aquarius_ napisał(a): >Będą grać tak,żeby zagrać w barażach.A baraze puszczą za kase. Baraże puszczą ale jest info że pan siwy w I lidze zrobi zamieszanie takie że Widzew też wejdzie, czyli będzie kasa i będzie liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Kompromitacja Widzewa! IP: *.chello.pl 08.05.06, 15:15 no to w takim razie sie ten widzew troche zagalopowal, bo patrzac na wyniki, to inni tez nie chca awansowac. no moze poza pseudozawisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody czekamy na derby..... IP: *.pai.net.pl 07.05.06, 21:22 my..(ŁKS) bez formy i dość rozbici...choc właściwie brakowało nam farta i kropek nad "I".... wy straciliści dotychczasowego farta i forma gdzieś prysła.... zobaczymy kto więc w środe błyśnie.... do zobaczenia w środę!! niech wygra tego dnia lepszy...miło by mi było aby to był ŁKS....we will see.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG ;-) Re: czekamy na derby..... IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 21:30 A jeśli nie będą chcieli grać to musimy ich w kosmos wyp.....ić, zero tolerancji dla nygusów i hochsztaplerów, przecież płace po 20 zyli za bilet i niech nikt nie śmie mnie oszukiwać. A jesli tak się zdarzy to wolę wydać na teatr tę kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: czekamy na derby..... IP: *.pai.net.pl 08.05.06, 18:03 w teatrze byś może nabrał ogłady.... ps.ja nie zamierzam nikogo w kosomos wy...wysyłać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1922 Zagadka i to nie hydro:kto kandydydatem do awansu? IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 21:39 >Widzew miał dwa pomysły na grę w ofensywie - indywidualne akcje Grzelaka i wrzutki w pole karne, z każdej pozycji, do znudzenia. Oczywiście po żadnej z nich łodzianie nie zagrozili bramce Polonii. Takie dośrodkowania mogły świadczyć o jednym - widzewiacy nie mieli sił, a więc i żadnej innej alternatywy, by zbliżyć się do bramki Marcina Suchańskiego. Nie byli w stanie grać tak, jak bytomianie - szybko przemieszczać się do przodu, wymieniać podania z pierwszej piłki. Wystarczyło popatrzeć na niektórych widzewiaków - Wawrzyniak po godzinie gry wyglądał, jakby właśnie przebiegł maraton, zresztą nie on jeden. Nie istniała gra w drugiej linii - taki Sławomir Szeliga od ponad roku nie zrobił żadnego postępu, Kamil Kuzera nie mógł kopnąć piłki w pole karne gości, zupełnie piłki nie czuł Bartosz Iwan. Zresztą wszystkim zdarzały się kiksy, chociaż "zdarzały" to złe słowo - celne zagrania były wyjątkami. Mam wrażenie po tym artykule jak by to pisano o przyszłym spadkowiczu panie Derdzikowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKE Re: Kompromitacja Widzewa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:55 Stefan, prosze Cie. Nie rob sobie z Nas jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewek dzisiaj piłkarzyki zbierają kase od bukmacherów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:28 dzisiaj w ten sposób sie handulje meczami, k*rwy zamiast grac umawiaja sie i... co dalej kazdy wie. To nie przypadek ze przegrało kszo, zaglebie,lka i Widzew... nie bylo walki Widzew to My je*ać pseudo-kopaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi22 Re: dzisiaj piłkarzyki zbierają kase od bukmacher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 14:40 Dlaczego nikt z zacnych łódzkich dziennikarzy sportowych nie napisze wprost,że piłkarze odpuścili po prostu sobotnie spotkanie? Chodzę na Widzew 23 lata i widziałem już wiele spotkań mojej drużyny i naprawdę nie jest w tej chwili trudno się zorientować kiedy tak naprawdę klub oszukuje ludzi biorąc od nich pieniądze za wstęp przyłączając się do układów w lidze. Dlaczego supersnajper Grzelak grał w sobotę na 25 m od bramki sporadycznie goszcząc w polu karnym? Ano pewno dlatego żeby przypadkiem czegoś nie strzelił tak jak to zrobił niedawno Sypniewski na al. Unii w meczu z Polonią. Myślałem i wierzyłem w to,że Boniek nie będzie firmował swoim nazwiskiem oczywistej lipy no ale się przeliczyłem. Cała ta liga nie ma sensu skoro układ goni układ tylko my kibice płacący coraz więcej za bilety jesteśmy coraz częściej robieni w ch..a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suwren Re:dzisiaj piłkarzyki zbierają kase od bukmacherów IP: *.zdnet.com.pl 08.05.06, 15:01 Smutne to ale nic więcej nie da się dodać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka$!Q, ¤Cute Girl¤ Re: Kompromitacja Widzewa! IP: *.4web.pl 08.05.06, 15:04 "CZy wygrywasz czy nie,to i tak kocham Cię ,bo najlepszy w Polsce jest ŁÓDZKI WIDZEW RTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś