Dodaj do ulubionych

nocleg blisko lublinka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 17:12
Witam,,jestem z Katowic i niedlugo lece z lublinka do dublina,,problem w tym
ze lot jest o godz 7 rano,czy ktos z Was nie orientuje sie gdzie mozna by bylo
znalezc nocleg, tanio blisko lotniska ,,z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szakal_el Re: nocleg blisko lublinka 08.05.06, 17:18
      Niestety hotel przy lotnisku jeszcze w sferze planów... Myśle że jaka kolwiek
      lokalizacja w centrum miasta bedzie ok zwlaszcza ze wsiadajac w autobus linii
      lotniskowej L - rozkład tutaj:
      www.mpk.lodz.pl/rozklady/start.jsp
      mozesz dotrzec do lotniska w 20 minut. Informacje o noclegach znajdziesz tutaj:
      www.cityoflodz.pl/
      • Gość: Pablo Re: nocleg blisko lublinka IP: *.retsat1.com.pl 08.05.06, 18:24
        Najbliżej jest chyba hotel Adria na ul.Obywatelskiej 152(1 gwiazdkowy).
    • Gość: matej Re: nocleg blisko lublinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:23
      tanio zalezy jak tanio :) jest jeden obiekt -noclegownia przy zjezdzie w waltera sam widok troche przerazajacy nawet na mapie niejest zaznaczony
      dalej jest obiekt hotelowy na retkini przy deko, jeszcze jest na nowych sadach
      ale co to jest to niewiem
      www.hotel.lodz.pl/ może coś tutaj znajdziesz

Hotele Łódź - Hotel Alicja **
      al. Politechniki 19a, 93-590 Łódź
      Poczta: Łódź
      Numer kierunkowy - Łódź: 042
      Telefon: 6846370; 6487604;
      emeteor.pl/hotele/hotele_lodz.html
      centrum miasta jest zaledwie 15 minut drogi samochodem wiec jak chcesz coś pewnego to w centrum szukaj
      lotnisko jest połozone bardzo blisko i łatwy dojazd
    • Gość: Michał Re: nocleg blisko lublinka IP: 81.219.176.* 08.05.06, 18:28
      Przejrzałem listę hoteli na stronie opisanej przez szakal_el, (bardzo) blisko
      trasy i przystanków linii L (najszybszy transport na "Lublinek") są hotele:
      Grand (przystanek "Poczta", Ibis("Mickiewicza-Kościuszki"), Centrum("Dworzec
      Ł-Fabr.") i Światowid (j.w.) (przepraszam, jeżeli jakiś pominąłem). Na lotnisko
      dojedziesz także linią 55 (UWAGA - NIE 55A), blisko tamtej są: Adria (nie wiem
      gdzie to jest, ale piszą na stronie że blisko ;) ) i Alicja (przystanek
      Obywatelska-Politechniki) (również przepraszam, jeżeli coś pominąłem). Niestety
      nie znam standardu łódzkich hoteli.

Pozdrawiam,
      Michał
    • Gość: Marecki Re: nocleg blisko lublinka IP: *.retsat1.com.pl 08.05.06, 23:01
      Najbliżej lotniska jest usytuowany hotel 1 gwiazdkowy - Adria (ul. Obywatelska). Zewnętrznie nie wygląda zachęcająco, ale zapewniam że w środku jest bardzo przytulnie i ładnie.
      • Gość: uczynny Re: nocleg blisko lublinka IP: 217.97.162.* 09.05.06, 17:39
        Stacja Nowa Gdynia

www.nowa-gdynia.pl
        • Gość: rad Re: nocleg blisko lublinka IP: *.pai.net.pl 09.05.06, 18:32
          no Nowa-Gdynia to rzeczywiscie bardzo blisko lublinka.
          W Warszawie jest Mariott.
    • Gość: Combat Vombatt Re: nocleg blisko lublinka IP: *.devs.futuro.pl 09.05.06, 20:18
      Polecam "pensjonat dla panów" Villarosa.
      Od lotniska dzieli go 20 minut spacerku malowniczą ścieżką wśród brzóz
      samosiejek, lub trzy przystanki autobusami linii 55 i 65. Dojazd, niemalże
      door-to-door.
      Dziewczyny młode, zdrowe, wysportowane, pełna higiena.
      Wypocząć, to pewnie Ci się nie uda, ale mogę zagwarantować, że długo nie
      zapomnisz tego noclegu.
      CV
      • Gość: gazeta.pl Re: nocleg blisko lublinka IP: *.toya.net.pl 10.05.06, 12:33
        > Polecam "pensjonat dla panów" Villarosa.
        > Od lotniska dzieli go 20 minut spacerku malowniczą ścieżką wśród brzóz
        > samosiejek, lub trzy przystanki autobusami linii 55 i 65. Dojazd, niemalże
        > door-to-door.
        > Dziewczyny młode, zdrowe, wysportowane, pełna higiena.
        > Wypocząć, to pewnie Ci się nie uda, ale mogę zagwarantować, że długo nie
        > zapomnisz tego noclegu.

Daj jakies namiary bo googl nie truknął nawet.
      • Gość: Pitu Re: nocleg blisko lublinka IP: *.ifht.RWTH-Aachen.DE 10.05.06, 12:44
        moze i zdrowe, ale nie mile (szczegolnie ta z tatuazem na udzie), wiecej tam
        nie pojde
        Obywatelska 166g jakby sie kto pytal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka