Dodaj do ulubionych

Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego

• antonioni1 Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego 09.05.06, 04:44
      Nie trzeba. Ludzi dobrych i czujących Polskę Polska potrzebuje. Trochę
      cierpliwości.
      • annamarta8 Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego 09.05.06, 05:02
        - pan Krzysztof odpowiedzial mi (jak i wielu innym) na innym forum osobiscie.
        Teraz Go lubie i bardziej rozumiem, ale dalej uwazam, ze zrzekanie sie
        obywatelstwa bylo niewlasciwa forma protestu.
    • Gość: Lukasz Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.nyc.res.rr.com 09.05.06, 05:39
      I pewnie mysli ze to kogos obchodzi?
      • dacie do psychiatryka 09.05.06, 06:54
        temu Panu najwyrażniej potrzebny jest lekarz , bo na durnia to trochę za mało.Lekarz psychiatra oczywiście...
    • Gość: boki zrywać tylko Ale ściema ,nie dajcie się ogłupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 07:02
      pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Deroń
      Proszę przeczytać to co jest w nawiasach, to już wiadomo który kraj da mu
      obywatelstwo.
      Obłuda , po prostu obłuda.
      Żyd zrzeka się polskiego obywatelstwa , ja w tym nie widzę nic groźnego.
    • olias nudza mnie te szaleństwa elyt 09.05.06, 07:09
      nie mogliby po prostu sepuku?
      zamiasta bez pzrerwy zajmować mi czas swoimi pierdołami i wydumanymi problemami?
    • Gość: sff Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.zchpolice.com 09.05.06, 07:35
      pojeb
    • Gość: jan To żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 07:36
      Ciekawym czego jeszcze użyją postkomuchy do tego ,aby się zbuntować przeciw wyborom demokratycznym.Ja ogłaszam nowe chasło dla lewicy ;Wszyscy zrzekają sie obywatelstwa polskiego .
    • ask14 Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego 09.05.06, 07:43
      Bardzo spektakularny i śmiały ruch...ale daje do myślenia. Szkoda tylko, że
      taki Lepper skomentuje to jednym słowem "błazen", bo u takich jak Lepper brak
      jakiejkolwiek autorefleksji...
    • winiary2 Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego 09.05.06, 07:50
      Gość portalu: miku napisał(a):

> normalnie idiota jakiś
      Nie idiota, tylko odważny.
      Większość z nas na to by się nie odważyła, bo się czegoś dorobiła w tym kraju
      I na tym polega fenomen władzy PiS-u, że wiedzą iż Polacy są zbyt przywiązani do
      tego co zdobyli, aby rzucić to wszystko i pokazać rżadowi gest Kozakiewicza...
    • Gość: diogenespies Badał go psychiatra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:00
      Rozumiem, że rządy Millera temu panu nie przeszkadzały a Lepper i Giertych to
      coś gorszego od komunizmu. Ciekawe czy zostanie skierowany ten człowiek na
      badania psychiatryczne i co powiedzą specjaliści.
    • losiu4 Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego 09.05.06, 10:52
      tak jakbym średnio się tym wstrząsającym niusem przejął :)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: jasmine Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.05.06, 11:07
      Szkoda,że będą musieli odrzucić ten wniosek, sama bym się zrzekła!!!
    • Gość: jusek Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.05.06, 14:48
      swietny pomysł
      ja tez!

i z koscioła katolickiego tez bym sie wypisał bo nikt mnie o zdanie nie pytał
      jak mnie tam zapisywali
    • Gość: łodzianin Brawo dla tego Pana! IP: *.uni.lodz.pl 09.05.06, 14:56
      Brawo dla tego Pana. Wszyscy przyzwoici ludzie czują wstyd, że noszą polskie
      paszporty. Podziwiam jego determinację. Dla mnie to bohater.
      • extreme74 Re: Brawo dla tego Pana! 09.05.06, 16:53
        Tak jest brawo.A słyszeliście co o NIM powiedział Orzechowski,przepraszam PAN
        Orzechowski,nasz były vice prezydent.Po prostu nóż w kieszeni... się otwiera.
    • Gość: Marek Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:31
      nie idiota tylko bardzo odważny człowiek. wszyscy powinniśmy iść jego
      przykładem, aby pokazać tym świniom przy chlewie na górze, że polska nie składa
      się tylko z bezmózgowców czołgających się na kolanach do częstochowy i
      słuchających antysemickiej rozgłośni ojca złodzieja i księży-pederastów w
      kościele. chwała mu za to!
    • Gość: ŁDZ Re: Sobotni protest w Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 09.05.06, 21:48
      Łodzianie !
      Zwracamy się z apelem zwłaszcza do studentów i ludzi młodych !
      Spotkajmy się w sobotę (13.maja 2006 r.) na Pl. Wolności w samo południe i
      przemaszerujmy w proteście przeciwko obsadzaniu najwyższych stanowisk
      Państwowych ludźmi niekompetentnymi,radykałami stwarzającymi realne zagrożenie
      dla demokracji i ekonomicznych podstaw istnienia Państwa Polskiego !!!
      Zaprotestujmy przeciwko zgniliźnie moralnej, upadkowi dobrych obyczajów,
      szerzącemu się chamstwu i niekompetencji wysokich urzędników państwowych !!!
      Z punktu widzenia każdego NORMALNEGO człowieka, któremu nie obce są pojęcia
      takie jak zdrowy rozsądek, uczciwość ,czy poszanowanie prawa niedopuszczalnym
      jest, że tekę ministra otrzymuje człowiek skazany prawomocnym wyrokiem sądu, że
      ministrem zostaje "szalikowiec", że Urząd Ministra Edukacji Narodowej i Sportu
      obejmuje założyciel neofaszystowskiej młodzieżówki, populista !!!!
      Dosyć tego !!! Powiedzmy stanowcze NIE !!!
    • Gość: kujakow Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.05.06, 17:20
      nie to znowu jakis Pede-t, koles Rosseta Czerkawskich i innych nieudacznikow co
      chca sie wybic.Polski sie wyrzeka bo nie wsazne z kim wazne zeby zarobic.Oni
      zawsze pojda z kazdym byle skoezustac. a przeciez ida wybory. no to kazdy numer
      jest dobry.
    • Gość: czesław Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:48
      Są ludzie normalni w Polsce a to jest przykład na to. Sam bym chciał ale to dla
      Lepera jest frajda a nie porażka. Popieram!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka