brite 09.05.06, 10:37 Dziś w TVN24 powiedziano, że więzienie na Smutnej jest słynne. Może przydałoby się zamknąć tam jeszcze kilku notabli, a potem przekwalifikować na muzeum? Mielibyśmy kolejną antropogeniczną atrakcję turystyczną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani na pewno można tam założyć 09.05.06, 10:41 "Łódzkie Centrum Odchudzania", Pęczak na pewno by się zgodził wystąpić w reklamie w zamian za przyciemniane kraty. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: na pewno można tam założyć 09.05.06, 12:03 W zasadzie Pęczak to powinien już zmienić nazwisko, np. na Wiecheć albo Wiotczak. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Nowa atrakcja w Łodzi 09.05.06, 10:50 Ogólnie ulica Smutna to faaajna uliczka.Jedziesz sobie i najpierw naokoło biznesik uczciwy czyli grzebalny(cmantarze),potem jakieś ruderki i pewnie podupadająca już stacja diagnostyki autobusów,potem Cela Plaza czyli więzionko a naprzeciw najbardziej "czysty" biznesik czyli Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego.Ja tam jestem zdania że ta ulica ma szanse rozsławić się jak Piotrkowska conajmniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Ale ino niskopodłogowy / brum 09.05.06, 15:38 Dwa razy widziałem tam ikarusa Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Ale ino niskopodłogowy / brum 09.05.06, 15:41 To duzo czy malo? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Nowa atrakcja w Łodzi IP: *.u.lodz.pl 09.05.06, 15:33 A czy to prawda, że kiedyś Smutna nazywała się Radziecka?:) Odpowiedz Link Zgłoś