djo4 13.05.06, 11:24 czy ktos z Was mieszka tam luz byl tam kiedys? prosilbym o wrazenia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Ziliony Romanów??? 13.05.06, 11:59 jeden Roman to i tak o jednego za dużo... MSPANC Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Re: Ziliony Romanów??? 13.05.06, 23:59 Kiedyś miałam tam oglądać działki, ale znajomy geodeta rzekł mi tak: jeśli lubisz gnój w piwnicy to kupuj. Ponoć wysoki poziom wód gruntowych, problemy z osuszaniem itd. Ale może w bloku to nie gra roli. Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Re: Zielony Roman... 14.05.06, 00:13 Gnój w piwnicy? Hehe... Kto teraz buduje podpiwniczone domy? To tylko podraża koszty, a i tak nikt teraz już nie pali węglem i nie potrzebuje piwnicy z kotłownią i składem węgla. Poza tym dobrze zrobiona izolacja PW z dobrych materiałów pokona i to. Ja raczej bym się kierował, czy warstwa nośna gruntu jest płytko, by nie budować głębokiego fundamentu i czy widok z okna będzie ładny. A że wody gruntowe są płytko, to dobrze dla przyszłego ogródka. -- Odpłyń Łodzią z EL-042 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zielony Roman... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:34 A jak ktoś kolekcjonuje wina i potrzebuje piwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Zielony Roman... IP: *.toya.net.pl 14.05.06, 13:37 A jak ktoś kolekcjonuje piwa i potrzebuje winnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Zielony Roman... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:43 a jak ktoś kolekcjonuje kapsle i potrzebuje kapslownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zileony Romanów? IP: *.toya.net.pl 15.05.06, 12:40 jesli lubisz jak ktos zaglada Ci w okna, okropne oslede, brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Zileony Romanów? IP: *.intersoft.pl 15.05.06, 12:42 Byłem tam wczoraj na przejażdżce rowerowej. Bloki są tam tak blisko siebie, że stwarzają wrażenie bloków w obozie koncentracyjnym. Generalnie brzydkie blokowisko. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zileony Romanów? IP: *.toya.net.pl 15.05.06, 12:58 wlasnie o tym mowie, czesto przejezdzam obok gdy jade na dzialke, zawsze mnie dziwi co za idiota to zbudowal www.pkm.waw.pl/zoom/lodz/images/inwestycje.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djo4 Re: Zileony Romanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:16 ja rowniez bylem tam na rowerz i to co zobaczylem... dokaldnie jak w obozie koncentracyjnym a jescze w piatek bylem napalony na podasze w jednym z blokow kto tam kupuje???? Odpowiedz Link Zgłoś