agalas1905 14.05.06, 19:12 poszukuję w Łodzi godnego polecenia warsztatu blacharko lakierniczego (i nie najdroższego)gdzie można naprawić rozbite auto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbert Nieoczekiwanie 11.08.06, 07:44 zainteresował mnie ten temat. Zatem zna ktoś na tym szacownym forum porządnegom, a przy tym nie rozpaczliwie drogiego blacharza? Jeśli tak, proszę o mapę do skarbu i mam nadzieję, że to będzie w Łodzi, a nie np. w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: gdzie oddać auto-poszukuję dobrego blacharza 11.08.06, 08:11 ja robie zawsze u Szymachy na Zamenchofa. Samochody robia bardzo dobrze - pod tym względem na pewno sa godni polecenia. co do cen - niestety nie wiem - bo zawsze robiłem w ramach AC. Odpowiedz Link Zgłoś
fazy_lcj Re: gdzie oddać auto-poszukuję dobrego blacharza 11.08.06, 09:21 Ja korzystałem z usług blacharniczych na milionowej 121. Warsztat godny polecenia robią naprawde dobrze i tanio!!! jak potrzeba konkretnych namiarów to pytania na fazy@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lilka24 Re: gdzie oddać auto-poszukuję dobrego blacharza 11.08.06, 21:28 Maratońska 74 (chyba), p. Frant Odpowiedz Link Zgłoś