camelot 16.05.06, 21:58 Mieszkam niedaleko lotniska. Od pewnego czasu słyszę, że co jakiś czas coś dużego ląduje lub startuje z Lublinka. Czy to są samoloty z gośćmi na otwarcie manufaktury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marecki Re: Lotnisko Lublinek IP: *.retsat1.com.pl 16.05.06, 22:05 Tak - to goście z Francji odlecieli kilka minut temu do Paryża - trzema samolotami (ok 500 - 600 osób) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Co by to nie odlatywało 16.05.06, 22:12 to hałas na całe osiedle jakby się niebo waliło. Oszaleć można. Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Co by to nie odlatywało 16.05.06, 22:33 Po pierwsze dlaczego mój post przeniesiono z forum ogólnego do lotniska. A tak naprawdę życzę nie tylu lądowań niż startów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Co by to nie odlatywało IP: *.4web.pl / *.4web.pl 16.05.06, 22:55 gdybym byl takim debilem jak ty to bym ci zyczyl zebys akurat byl w tym samolocie, ktory wystartowal a nie wyladowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeks Re: Co by to nie odlatywało IP: 193.28.230.* 17.05.06, 07:45 Fakt jest faktem, że te MDki, które były wczoraj na Lublinku hałasowały strasznie. Byłem wczoraj przy startach i subiektywna różnica między Benkami Ryana a tymi MDkami była ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Co by to nie odlatywało 17.05.06, 08:40 Rzeczywiście. Ja na Dąbrowie słyszałem starty tych samolotów, podczas gdy startów Ryana w ogóle u mnie nie słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
sluzbowo Re: Co by to nie odlatywało 17.05.06, 09:10 MDki było bardzo dobrze słychać w Pabianicach. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Co by to nie odlatywało 17.05.06, 10:23 Roznica w postepie technologicznym - MDki to konstrukcje sprzed dziesiecioleci, a Ryanairki to nowki sztuki. Wniosek: samoloty w przyszlosci beda jeszcze bardziej ciche. maxxman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: Co by to nie odlatywało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:45 > Rzeczywiście. Ja na Dąbrowie słyszałem starty tych samolotów, podczas gdy > startów Ryana w ogóle u mnie nie słychać. Nie słyszałeś startów, tylko przelot na Lipiny.Wszystkie samoloty muszą teraz zawracać w tę stronę.( Ja mieszkam na Zarzewie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś