garrett76 22.05.06, 16:12 www.joemonster.org/mg/albums/zyciowe/badz_soba/mlodziez.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sieradzak No ładny koszmarek ;( 22.05.06, 19:57 I co najgorsze w odniesieniu do ... studentów ... ;( ehh ;) Miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle ;( Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: No ładny koszmarek ;( 22.05.06, 20:01 Niektorzy twierdzą, ze bylo to celowe dzialanie - dzis gadalem z osoba z samorządu studenckiego i twierdzi, ze to mialo smiech wywolac i jakies takie poruszenie aby wszyscy zaczeli o Juwenaliach mowic. Czy to prawda - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: No ładny koszmarek ;( 22.05.06, 20:19 farbenheit napisał: > Niektorzy twierdzą, ze bylo to celowe dzialanie - dzis gadalem z osoba z > samorządu studenckiego i twierdzi, ze to mialo smiech wywolac i jakies takie > poruszenie aby wszyscy zaczeli o Juwenaliach mowic. Czy to prawda - nie wiem. No przez chwilę mi to przegalopowało przez łepetynę, ale ... o ile koncepcja dobra, to wykonanie dwuznaczne ?! Ale ... to tylko moja opinia i myślę, że jednak brakło tu czegoś ? Ale jeszcze nie wiem czego ;) Może to po prostu za "chamski" chwyt ? Coś jakiegoś polotu brakło ? Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: sieradzki akcenty na joemonster 22.05.06, 22:22 jaka szkoła takie "juwenalia" - sorry ale taka prawda, to nie był żaden chwyt :( Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Szczera do bólu ;) /nt 22.05.06, 22:31 babeczkaa napisała: > jaka szkoła takie "juwenalia" - sorry ale taka prawda, to nie był żaden chwyt > :( > Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: sieradzki akcenty na joemonster 22.05.06, 22:47 Tzn. sie do jakiej szkoły pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Zgadzam sie w 100% 22.05.06, 23:35 A jak piszę, co to w ogóle za szkoły i czy napewno wyższe, a jeśli już to wiadomo jakie, to obrażacie sie:( Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: sieradzki akcenty na joemonster 23.05.06, 09:32 Błędy ortograficzne to dla mnie TOTALNA kompromitacja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: sieradzki akcenty na joemonster 23.05.06, 09:34 zodiak72 napisał: > Błędy ortograficzne to dla mnie TOTALNA kompromitacja;-) zgadzam sie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: sieradzki akcenty na joemonster 24.05.06, 23:52 Jeszcze "warty Sieradz" powinni podkreślić. Kompromitacja:( Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: sieradzki akcenty na joemonster 25.05.06, 00:00 a co to jest "bieg śmierci"?bo już myślałam, że się do was wybiorę, ale trochę mnie to p"ż"eraziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: sieradzki akcenty na joemonster 25.05.06, 09:17 bieg smierci biegasz i pijesz piwo wygrywa kto wytrzyma najdluzej :D btw dusiek.w.duna.pl/dokad_zabrac_dziewczyne.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: sieradzki akcenty na joemonster 25.05.06, 11:04 to lepsze :) www.szydera.pl/Obrazki/rumunki.jpg Odpowiedz Link Zgłoś