Dodaj do ulubionych

Skandal na BBC!

25.05.06, 16:02
Informacja o przylocie B16 do Polski dopiero jako trzecia!
Obserwuj wątek
    • brite Re: Skandal na BBC! 25.05.06, 16:11
      Skandalem jest to, że będąc w Toyi nie mam BBC ani innych niezależnych od
      kościelnej propagandy łżemediów.
      • Gość: Bart / bart_step Re: Skandal na BBC! IP: *.mnc.pl 25.05.06, 16:43
        Masz jeszcze media miejskie: gaz, wode, prąd
      • Gość: Piotr Re: Skandal na BBC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:02
        To prawda. Też mnam Toye. Dzwoniłem kiedyś do biura programowego ale trafiłem na
        okropnie agresywną i antypatyczną "asystentkę" zarządu która miała tylko
        pretensje że nie doceniam ilości polskich programów w ofercie. Ja jej na to że
        to śmieszne w obecnych czasach że z angielskich kanałów mamy:
        1.Fashion TV - kto ma ten wie ile i jak tam mówią po angielsku. ale popatrzeć
        fajnie :)
        2. Deutsche Welle (!) okazyjnie są raz na jakis czas fragmenty w lengłidżu.
        3. Arirang (buahahaa) - to jest już kuriozum zupełne. nie wiem jaką widownię ma
        ten kanał ale oglądanie czegokolwiek tam po koreańsku przerasta mnie...

Pani mi mówiła o jakichś opłatach, negocjajacjach itp. A ja sie po prostu pytam
        jakim sposobem inne kablówki w łodzi, w polsce nie mają z tym problemu? czy
        prezes albo dyrektor programowy ma uraz do angielskiego? czy znają tylko
        francuski? a moze niemiecki? a moze w ogóle nie znają? no juz nie wiem...
        naprawde... moja mama ma kablówkę osiedlową w niecalej połowie ceny Toyi i jakoś
        to wszytsko można załatwić... echh, szkoda gadać...
        jeno nie mam wyjścia bo nic innego nie mam... a talerza nie moge założyć...
        • Gość: 1977 Popłakałeś sobie? IP: *.toya.net.pl 26.05.06, 09:06
          To teraz weź się do pracy i zarób na satelite.
          • Gość: Lew Re: Popłakałeś sobie? IP: *.4web.pl 26.05.06, 09:55
            Za Toye płacę 40 zł, a satelita kosztuje 30 zł i ma o niebo lepszą ofertę.
            Niestety spółdzielnia nie wyraża zgody na montaż anteny i jestem skazany na Toyę.
            • Gość: piezo1 Re: Popłakałeś sobie? IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.05.06, 18:02
              A spółdzielnia nie ma podpisanej umowy z Toyą? Może dlatego nie wolno Ci
              założyć talerza?
        • argentea Toya to żenada 01.08.06, 16:16
          Tak jak mówisz - żadnych programów w jęz. angielskim, włoskich chyba też nie, a
          jeszcze teraz zdjęli MTV Base i włączyli jakiś Sport Klub.
      • ulo99 to przestań płacić jełopie 26.05.06, 21:34
        ...jak ci sie nie podoba. Swoją droga trzeba być ciężkim kretynem żeby TVN i
        Polsat uznawać za zależne od "koćielnej propagandy"
    • Gość: heh Re: Skandal na BBC! IP: 194.150.250.* 26.05.06, 23:36
      > Informacja o przylocie B16 do Polski dopiero jako trzecia!

O przylocie F16 jeszcze dalej!
    • sven_b Re: Skandal na BBC! 01.08.06, 16:27
      A tak miedzy nami to B-17.
      • evonka Re: Skandal na BBC! 01.08.06, 17:29
        tak to jest jak się operuje skrótami..... w maju B16, w miedzyczasie F16, a
        teraz B17... i wszystko sie zgadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka