sloggi 26.05.06, 11:45 Dziś jest 200, kiedy typujemy 300? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farbenheit Re: (: <licznik> :) 27.05.06, 15:59 Nie uznajcie tego za zlosliwosc ale cos Wam zaspiewam ''Za rok moze dwa...'' Bo tempo...no wlasnie...brak slow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: (: <licznik> :) 30.05.06, 14:55 O dzizas nie o tempo chodzi tylko o to zeby sie ludziom chcialo gadac. Dla mnie licznik bardziej wskazuje na ruchliwosc a co za tym idzie zainteresowanie na forum a nie tempo dla samego tempa;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: (: <licznik> :) 30.05.06, 17:27 No wiec przy takich checiach do gadania Zd.Wola przekroczy 1000 postow w roku 2012... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: (: <licznik> :) 31.05.06, 11:23 no tak cienko tuuu. U nas bylo tak ...sbi znalazl forum, powiedzial mi zebym zaczla zagladac tam. Zdaje sie ze powiedzial jeszcze zjk. POtem ktos tam zapytal sie o ebke, wiec ja ebce powiedzialam ze ktos sie o nia pyta na forum gazety. Ona weszla, zdaje sie ze powiedziala tz gosiaczkowi a reszta sama sie znalazla po drodze;) Tak wiec trzeba zachecac lancuszkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś