prick.teaser 27.05.06, 09:07 biznes.onet.pl/0,1329954,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radioaktywny Re: Piotruś Pan 27.05.06, 09:35 Jego Maybach bedzie mial gdzie parkowac. Ale te Maybachy to jednak awayjne samochody, onegdaj 3 tygodnie temu widzialem ów samochod jadacy ul. Mickiewicza na wysokosci parku Źródliska. Okno kierowcy było otwarte (awaria?) i wystawał z niego łokieć... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Piotruś Pan 27.05.06, 09:42 radioaktywny napisał: > onegdaj 3 tygodnie temu Zdecyduj się. Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Piotruś Pan 27.05.06, 14:57 Onegdaj (słowo książkowe) znaczy "kiedyś". Onegdaj znaczyło dawniej "przedwczoraj" (znaczenie przestarzałe). Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Piotruś Pan 27.05.06, 22:00 radioaktywny napisał: > Onegdaj (słowo książkowe) znaczy "kiedyś". Onegdaj znaczyło dawniej > "przedwczoraj" (znaczenie przestarzałe). Błąd. Ongi(ś) = kiedyś, onegdaj = przedwczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozumiemy się? Re: Piotruś Pan IP: *.toya.net.pl 27.05.06, 22:55 radioaktywny napisał: > Onegdaj (słowo książkowe) znaczy "kiedyś". Onegdaj znaczyło dawniej > "przedwczoraj" (znaczenie przestarzałe). Ehhh, jeśli nie masz o czymś pojęcia i się pomylisz, to przynajmniej nie brnij dalej. Bo się ośmieszasz. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=40266 Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Piotruś Pan 28.05.06, 15:49 Gość portalu: Rozumiemy się? napisał(a): > Ehhh, jeśli nie masz o czymś pojęcia i się pomylisz, to przynajmniej nie brnij > dalej. Bo się ośmieszasz. Ja moge sie myslic bowiem bladzic jest rzecza ludzka, i w tym przypadku przyjmuje ze nie mam racji, choc ja spotkalem w necie wyjasnienie, ktorym sie posluzylem. Ty natomiast prezentujesz typowy brak wychowania, kulury i deystansu. Czyli wszystkiego tego czego nie mozna sie wyuczyc jesl nie wyniesie sie tego z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozumiemy się? Re: Piotruś Pan IP: *.toya.net.pl 28.05.06, 17:21 Jeśli tak , to powiedz gdzie w necie znalazłeś takie wyjaśnienie. Tak trudno podłączyć link do tej strony? Czy najpierw musisz ją stworzyć? A KULURĘ i DEYSTANS pozostawię bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Piotruś Pan 29.05.06, 15:48 nie spotykaj się w necie - spotykaj się w parku, w knajpie. a w kwestiach językowych konsultuj się ze słownikiem języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Piotruś Pan 29.05.06, 16:41 No przeciez przyznalem sie do bledu, co sie do mnie przyczepiliscie jak kaczynscy do "układu"?, moze Wam potrzebna jakas terapia ? Odpowiedz Link Zgłoś