memento77 28.05.06, 23:57 Powiało dzisiaj... zdjęcia : diogenes.i.fullframe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memento77 Re: runęło rusztowanie - zdjęcia. 29.05.06, 09:46 a najsmieszniejsze bylo to, ze bylem w Studyjnym obok tego wypadku na probie generalnej "Burzy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Cóż, ogromny szacunek dla ludzi, którzy pracują 29.05.06, 09:52 na takich rusztowaniach. Mówisz, że to od wiatru? Toż to konstrukcja ażurowa, nie powinna wiatru łapać. Kiedyś w wakacje udzielałam się w pewnym kraju przy zdzieraniu komunistycznego tynku z bizantyńskiego budynku (rym). Jakoś nie myślałam o spadaniu - ale chyba tylko dzięki stałej dawce alkoholu we krwi;) Odpowiedz Link Zgłoś
memento77 Re: Cóż, ogromny szacunek dla ludzi, którzy pracu 29.05.06, 09:55 konstrukcja przestaje byc azurowa kiedy wisza na niej reklamy dzialajace jak zagle. kurde, znowu teoretyzowac bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Niepotrzebnie? Żyję teoretyzowaniem! (i "z" niego) 29.05.06, 10:10 A wyobraziłam sobie: noc, stoi rusztowanie, płótna reklamy łopoczą niczym żagle, na płótnach reklama czegoś całkiem zbytecznego, albo prozaicznego (kondom, tampon, lek na sraczkę), stukot aluminiowych rurek, świst wiatru na metalowych linkach, jak na wantach, konstrukcja wyrywa się ku niebu, kolejny mocny powiew i wszystko wzlatuje niczym najlżejszy, najbardziej misterny latawiec z balsy i papieru ryżowego... wzlatuje ku niebiosom, leci, leci, aż niknie w oddali. Zostajemy tylko my, wiatr i obdarta ściana starej kamienicy... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Niepotrzebnie? Żyję teoretyzowaniem! (i "z" n 29.05.06, 10:13 Zostaw nam chocby srubeczke, prosze. Nie odlatuj wszystkiego. Dzierżżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix toż to stara prawda 29.05.06, 10:15 trzy najpiękniejsze rzeczy to A) naga kobieta B) koń w galopie C) rusztowanie w pełnym ożaglowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy A co powiesz na 29.05.06, 10:17 naga kobiete w galopie w pelnym ozaglowaniu? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: A co powiesz na 29.05.06, 10:20 goła Renia B na naszej szkapie na pokładzie Kurska :/ a nie Kursk był bezżaglowcem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977 Re: A co powiesz na IP: *.toya.net.pl 29.05.06, 10:54 dziad_borowy napisał: > naga kobiete w galopie w pelnym ozaglowaniu? > Dzierżżż!!! w galopie na pięknym koniu rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
memento77 latające tampony w kondomach? ;) 29.05.06, 10:14 ...bez sensu ;> (taki zart) Odpowiedz Link Zgłoś
brite The Crimson Permanent Assurance? 29.05.06, 10:50 Sail away! www.mwscomp.com/movies/crimson/jpgs/billows.jpg www.mwscomp.com/movies/crimson/jpgs/building.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Dąbczak Re: runęło rusztowanie - zdjęcia. IP: 195.69.82.* 29.05.06, 10:54 memento77 napisał: > a najsmieszniejsze bylo to, ze bylem w Studyjnym obok tego wypadku na probie > generalnej "Burzy" :) Tak, to jest najsmieszniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Aha, mogłabym założyć nowy wątek, albowiem 29.05.06, 10:52 byłam... w... MANUFAKTURZE!!! Kupiłam szampon za 12 złotych (który normalnie w Ross. kosztuje 9), następnie spotkałam znajomych, za których inspiracją usiedliśmy w jakimś zakątku gastronomicznym, gdzie niemal rozpłakałam się nad kanapką za 9,99, kiedy uświadomiłam sobie, że za te 9,99 miałam zjeść obiad. Odfajkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajebiście głodny Re: Aha, mogłabym założyć nowy wątek, albowiem IP: 210.101.30.* 29.05.06, 11:05 gdzie można zjeść obiad za 9,99? obiad czy niby obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa202 Zależy od potrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:15 goląbki + coś z ziemniaka + coś zielonego; albo: filet rybny /kurzy + reszta zestawu; albo porcja ruskich. chociażby na najniższym piętrze Galerii - nie wiem jak się zowie. lub cała siatka typu "obiady domowe" Jest mnóstwo miejsc gdzie można zjeść obiad za 9,99. Zup nie jadam, bo chlupoczą przy chodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix w Poznaniu 29.05.06, 11:19 dla naprzykładu jest dużo barów mlecznych prowadzonych przez karitasy. Mnóstwo studentów i kilka miejscowych żulków. Ale papu pyszne, tanie i sycące. Zupka 2-4 zł drugie danie do leniwych czy innych pierożków za 3-4 zł do pełnowartościowego obiadu pełnego życiodajnego mięsa za 5-10 zł. A ja się zatanawiam, dlaczego z mapy Łodzi poznikały wszystkie takie bary gdzie rano można wejść na kakao, kawę zbożową z mlekiem, bułkę z dżemem albo jajecznicę. Tam się opłaca a tu nie ??? Ale to Wielkopolska - trochę inny świat Odpowiedz Link Zgłoś