swiatla.edukacja 07.06.06, 23:58 Uważam , że wszyscy zboczeńcy czyli masochisci , pederasci, lesbijki, nekrofile , pedofile nie powinni mieć prawa do manifestowania publicznie swoich zboczeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bart_step Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 07.06.06, 23:59 a biblofile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytam Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.toya.net.pl 08.06.06, 00:01 a kto to są "biblofile"? Odpowiedz Link Zgłoś
troll.z.brodom Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:02 Gość portalu: zapytam napisał(a): > a kto to są "biblofile"? jej chodziło o bibułofili Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:10 jej? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 07.06.06, 23:59 > czyli masochisci Zatem przestań. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:04 i cykliści i rikszarze i dorożkarze i tramwajarze z trambusu zwłaszcza. na każdego jednego takiego znajdzie się pantagraf! Odpowiedz Link Zgłoś
swiatla.edukacja Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:07 huann napisała: > i cykliści i rikszarze i dorożkarze i tramwajarze z trambusu zwłaszcza. na > każdego jednego takiego znajdzie się pantagraf! a jakie zboczenia reprezentują rikszarze? podaj przykłady, a jesli nie masz takich to sie głupio nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:09 > a jakie zboczenia reprezentują rikszarze? z kursu zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatla.edukacja Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:10 brite napisał: > > a jakie zboczenia reprezentują rikszarze? > > z kursu zazwyczaj. > Mylisz się. To nie jest zboczenie. To ZBACZANIE z kursu. A Tobie by sie przydał kurs języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:13 > To nie jest zboczenie. > To ZBACZANIE z kursu. Czyli recydywa? > A Tobie by sie przydał kurs języka polskiego. A Tobie sen, dłuuuugi, głęboki i zdrowy. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
malfurion.stormrage Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:38 swiatla.edukacja napisała: > Mylisz się. > To nie jest zboczenie. > To ZBACZANIE z kursu. > A Tobie by sie przydał kurs języka polskiego. taaak? a z kursu ZBOCZYŁ czy ZBACZYŁ? ha! i kto jest głupszy?!? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_kloss Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 08:25 Precz z preczem !!! Niech zyje Niech zyje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 08:41 Precz z marszami.Każdy taki marsz kończy się burdą,dlatego proponuje zamknąć obydwie grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:14 Obydwie? Ja bym zamknął tylko tą, która burdy wywołuje a ta, która spokojnie maszeruje niech sobie maszeruje. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:16 Burdy robią dwie strony,akcja rodzi reakcję! Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:18 Nie, nie. Myśląc w ten sposób trzeba by było zamykać również np. ofiary gwałtów. Gwałciciel powiedziałby, że ofiara go sprowokowała spódniczką mini i akcja zrodziła reakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:21 To jest temat na nowy wątek na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:24 Nowy wątek nie jest potrzebny. Chodziło mi o pokazanie, że za czyny niezgodne z prawem każdy odpowiada sam i nie może się powoływać na to, że ktoś go sprowokował (zwłaszcza działaniami, które z prawem były zgodne - prawo do manifestacji gwarantuje przecież Konstytucja). Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:32 Marsze równości to nic innego jak prowakacja.Jedyny cel to ośmieszenie tego kraju i pokazanie europie jakimi jesteśmy burakami.Jak na razie świetnie im się to udaje.W jakim celu są te marsze? ,hasła na sztandarach mnie nie przekonują są lipne. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:34 Konstytucja gwarantuje też inne prawa np.obywatelskie to po cholere są te marsze? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:40 "Konstytucja gwarantuje też inne prawa np.obywatelskie" haha Prawo do zgromadzen jest akurat jednym z takich praw. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:47 Zgoda,że jest prawo do zgromadzeń,tylko cele są w tym wypadku jakieś lipne. Mają prawo do gromadzeń ,a z drugiej stony podważają to prawo i piszą na sztandarach że nie ma równości i tolerancji. Jeżeli jest jakieś ;ale; jest trybunał konstytucyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.intersoft.pl 08.06.06, 09:54 Prawo do manifestacji jest bezwarunkowe. Władza nie może oceniać haseł głoszonych na sztandarach i w zależności od tego wydawać pozwolenie albo nie. Orzekł o tym Trybunał Konstytucyjny całkiem niedawno. Poza tym geje i lesbijki niczego nie podważają. Jeśli ktoś starał się to prawo podważyć to prezydent Warszawy Kaczyński, który dwukrotnie (sprzecznie z prawem, jak się późnej okazało) zabronił manifestacji. Więc z tym dostępem do prawa do manifestacji różnie to w Polsce bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 10:06 Moze to kwestja wychowania,ale gdzie nie ma tej równości i brak tolerancji występuje?Po co manifestować na rzecz czegoś co jest oczywiste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.intersoft.pl 08.06.06, 10:08 > Po co manifestować na rzecz czegoś co jest oczywiste? Jeśli coś jest oczywiste a władza tego nie respektuje to trzeba manifestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.intersoft.pl 08.06.06, 09:40 Słucham? Marsze równości pokazują Europie jakimi jesteśmy burakami? Ale przecież takie marsze właśnie w tej całej Europie się odbywają! To chyba zakaz takiego marszu pokazuje nasze buractwo. Nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:20 Idziesz sobie ulica. Ja podchodze, opluwam Cie i przypie..m w twarz. Ty sie bronisz i mi oddajesz. Po tym wszystkim zgarnia nas policja i ja i Ty odpowiadamy za pobicie. Akcja rodzi reakcje? Pomysl troche. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:42 Borowy,zdecyduj się ?Piszemy o marszach ,czy o bandyckich napadach? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 10:08 Ano wlasnie. Piszemy o marszach, ktore bandyci weszpolaccy przemieniaja w napady bandyckie. I jak na swoim przykladzie pewnie zauwazyles wina lezy nie po stronie marszy tylko po stronie bandytow. I nie ma tu zadnego wytlumaczenia zadna akcja-reakcja, bo normalni ludzie tak nie reaguja. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 10:15 Uważasz że w tym środowisku są sami dobrzy idealiści,tolerancyjni dla innych? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 15:49 Powroce moze do przykladu, kiedy na ulicy przypie..m Ci w twarz. Czy uwazasz za zasadne rozwazac po takim incydencie czy Ty jestes czlowiekiem porzadnym czy podlym i od tego uzalezniac moralna ocene tego zdarzenia?? Wg mnie nie ma to zadnego znaczenia. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swiatla.edukacja Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 19:56 dziad_borowy napisał: > Ano wlasnie. Piszemy o marszach, ktore bandyci weszpolaccy przemieniaja w > napady bandyckie. prawie kulturalna wypowiedź! prawie robi ogroooomną różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 20:59 Takie marsze tolerancji to nic innego jak prowokacja.Nic nie mają na sztandarach co skłania do myślenia i walki.To jest norma, a oni uwarzają się za męczeników i walczą za wolność waszą i naszą już to przerabiałem kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 09.06.06, 09:09 longeta napisał: > Burdy robią dwie strony,akcja rodzi reakcję! na tej zasadzie pogląd, który tu zaprezentowałeś jest akcją, powodującą reakcję w postaci burdy, zatem zgodnie ze swoimi wierzeniami powinieneś się zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Rada dla graya. 09.06.06, 20:49 Zabawny jesteś gray,komentujemy pewien wątek nic więcej. Twoja agresja jest dziwaczna,a może to norma?Jestem tu od miesiąca,jako jeden z liderów tego forum musisz zachować poziom wypowiedzi.Ludzie cie czytają i jesteś dla niektórych idolem ,a tu takie-;powinieneś się zamknąć;chcesz zostać monopolistą na jedyne słuszne wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Rada dla graya. 10.06.06, 12:38 longeta napisał: > Zabawny jesteś gray szalenie mnie cieszy, że to zauważyłeś. > komentujemy pewien wątek nic więcej. takoż ja. > Twoja agresja jest dziwaczna,a może to norma? agresja? czy każda wypowiedź, według ciebie nieprawomyślna, jest agresją? > Jestem tu od miesiąca,jako jeden z liderów tego forum musisz zachować poziom > wypowiedzi. dementuję - nie posiadam ani jednej żółtej koszulki. > Ludzie cie czytają i jesteś dla niektórych idolem lol - mam nadzieję, że żartujesz. > a tu takie-;powinieneś się zamknąć;chcesz zostać monopolistą na jedyne słuszne > wypowiedzi? znowu to samo. czy każda osoba wygłaszająca pogląd, z którym się nie zgadzasz, jest tytułowana 'monopolistą na jedyne słuszne odpowiedzi'? zluzuj troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lylika Re:Kondolencje 11.06.06, 17:45 Z głębokim żalem zawiadamiam, że NIECH ŻYJE nie żyje. Zginął tragicznie. Zabił go PRECZ. I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re:Kondolencje 11.06.06, 17:48 Może jeśniej!Komu ,gdzie i ile na wiązankę,a niech tam lubiłem chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lylika Re:Kondolencje 11.06.06, 18:35 NAM ma najwięcej informacji. Oni byli ze sobą najbliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
lylika Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 13.06.06, 15:54 kapitan_kloss napisała: > Precz z preczem !!! > Niech zyje Niech zyje !!! Nikt nie był na pogrzebie Niech żyje chociaż była informacja, że Niech żyje nie żyje. Znowu triumf Precza! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:11 swiatla.edukacja napisała: > huann napisała: > a jakie zboczenia reprezentują rikszarze? > > podaj przykłady, a jesli nie masz takich to sie głupio nie wypowiadaj. nie dość, że często zachowują się jakby mieli zawinięte w prasę codzienną świerszczyki, to jeszcze taksują wzrokiem przechodniów niezależnie od płci i wieku... czy wystarczająco swiatle się edukacjo wypowiedziałem, czy mam kontynuować? :> Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:37 Jak dla mnie takie same jak geje czy lesbijki - czyli żadne. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:16 pl.wikipedia.org/wiki/Zboczenie_seksualne Jak wyjaśnisz wyszczególnienie w tej grupie lesbijstwa, pederastii i pedofilii? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jestem Ci dozgonnie wdzięczna za ten link 08.06.06, 06:58 uświadomił mi, jak ubogie było dotąd może życie płciowe. Jest tam parę naprawdę świetnych propozycji! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jestem Ci dozgonnie wdzięczna za ten link 08.06.06, 08:53 Nie no, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieprawdaż? Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.toya.net.pl 08.06.06, 08:54 Idąc Twoim śladem: Zboczenie seksualne to stan cechujący się stałym lub okresowym preferowaniem zachowania seksualnego, będącego w strukturalnej opozycji do spełnienia jego funkcji psychologicznej, przy potencjalnej możliwości spełnienia funkcji biologicznej lub społecznej. Czyli pedofilia, lesbijstwo i pederastia dokładnie odpowiadają tej definicji. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:00 co wynika z takich marszów? tylko to ze rośnie nam nowe pokolenie męczenników ,a przykłady szykanowania to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:10 Ale przecież to sama władza robi z gejów męczenników i sponsoruje im darmową reklamę wartą kupę kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:14 Może dlatego to robi?,że to fajny zastępczy temat-wszędzie marsz,marsz,marsz,reszta problemów może gdzieś na 4 stronie gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_z_kawą Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.zdnet.com.pl 08.06.06, 13:48 zgodzę się co do pedofilii - nie spełnia ona funkcji psychologicznych przypisywanych życiu płciowemu. Ale pederastia (cokolwiek to jest... chodzi chyba o homoseksualizm nakierowany na młodszych od siebie?) i lesbijstwo już owe funkcje mogą spełniać i jako takie zboczeniem nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 10.06.06, 23:18 nooo, jak potrafisz odbyć stosunek homoseksualny, który spełni swoją funkcję biologiczną to szczerze ci gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Zamanifestowali.... 10.06.06, 23:46 jajkami dostali,czy coś się zmieniło na lepsze? Kolejna manifestacja by sie pokazać w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 00:40 każdy robi to co lubi - jeżeli ty wyżej wymienione zachowania wolisz uskuteczniać w zaciszu ogniska domowego to twoja sprawa i twój wybór (i tefuj smak, i tefoja foda). Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 07:05 swiatla.edukacja napisała: > Uważam , że wszyscy zboczeńcy czyli masochisci , pederasci, lesbijki, > nekrofile , pedofile nie powinni mieć prawa do manifestowania publicznie > swoich zboczeń. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_kloss Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:16 uerbe napisał: > swiatla.edukacja napisała: > > > Uważam , że wszyscy zboczeńcy czyli masochisci , pederasci, lesbijki, > > nekrofile , pedofile nie powinni mieć prawa do manifestowania publicznie > > swoich zboczeń. > > Dlaczego? Ponieważ Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 08:50 jestem za - proponuje dodać do listy oszłołomów i prosze o zastosowanie sie do własnego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.toya.net.pl 08.06.06, 08:59 a Ty miałeś iśc na forum dla tych bezKATO jeszcze tu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłopotek Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:39 jaki ty jestes upierdliwy. jak piesek przy nodze latasz za tym cassanim. a prosty przy tym jesteś jak drut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.toya.net.pl 08.06.06, 21:06 a ty latasz za mną HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 08:58 ty juz lepiej zbuduj ta rakiete i lec. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 08.06.06, 09:56 ludzi, którzy uzywają nie takich cytatów pod sąd! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta po sprawie 08.06.06, 22:08 https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rsshttps://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: po sprawie IP: *.toya.net.pl 08.06.06, 22:10 longeta napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rss href="wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rss" target="_blank">wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html? skad=rsswiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html?skad=rss i? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: po sprawie 08.06.06, 22:14 dzięki,coś mi właśnie nie chciało zaskoczyć cholerne kompy i linki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolt-r Wierzejski manifestuje - a dewiant. IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.06.06, 16:36 Ja uważam, że imć Wierzejski spełnia europejską definicję dewianta. Niestety codziennie pokazuje się jego gębę w telewizji. Co z tym fantem zrobić, jeśli on manifestuje swe zaściankowe poglądy przy każdej takiej okazji? Zabronić mu owego manifestowania? Giertych to przy nim betka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tofelek Re: Wierzejski manifestuje - a dewiant. IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 13:44 Obrażanie Pana Wierzejskiego jest Twoją specjalnością? Przypnij się może do Rokity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherfucker Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.lodz.msk.pl 10.06.06, 14:12 swiatla.edukacja napisała: > Uważam , że wszyscy zboczeńcy czyli masochisci , pederasci, lesbijki, > nekrofile , pedofile nie powinni mieć prawa do manifestowania publicznie > swoich zboczeń. Jestem za! A do listy dewiantów dołączyć jeszcze katolicki kler. Niech faceci jeżdzący na ręcznym czy zapinani w dupę przez innych facetów nie dyktują innym jak ma wyglądać ich życie seksualne. Kieckowi zboczeńcy łapy precz od normalnej heteroseksualnej większości!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa505 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 14:29 jakbys sie zalogowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherfucker Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.lodz.msk.pl 10.06.06, 14:33 Gość portalu: aaa505 napisał(a): > jakbys sie zalogowal Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa505 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 14:43 Gość portalu: moherfucker napisał(a): > Gość portalu: aaa505 napisał(a): > > > jakbys sie zalogowal > > Po co? Żeby nie śmierdzieć tchórzem. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker666 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 10.06.06, 14:57 No to się zalogowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Dewianci bez prawa do manifestowania! Kto jes 10.06.06, 14:43 /Najlepiej bedzie, jak jeszcze pobijecie gejów dzisiaj na tej paradzie , bo pewnie przez nich Polacy wczoraj przerzneli 0:2 , przy czym grali własciwie tylko w drugiej połowie;/ A głupotę to się tepi i wyrywa z korzeniami, ale nie dyskutuje sie z nią, bo to ani nie edukacja, ani nie światła, ale ciemnota o zmierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Queen of Chinatown Precz z vaginą! IP: *.vline.pl / *.109.rev.vline.pl 10.06.06, 14:55 Vagionofile won! Odpowiedz Link Zgłoś
prawy Zapraszam do dyskusji na antenie 11.06.06, 00:30 Włączcie 99,2 FM dziś w nocy o tym właśnie dyskutujemy. Zapraszam Prawy Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zapraszam do dyskusji na antenie 11.06.06, 00:39 Bez urazy,nie sądze żeby mnie ktoś przekonał do zmiany poglądów. Nie mam tez zamiaru przekonać kogoś do swoich. Odpowiedz Link Zgłoś