Gość: Tomas IP: 212.191.74.* 20.01.03, 09:28 Po długim okresie oczekiwania na skyscraperpage w końcu pojawił się pierwszy łódzki budynek. bravo mch. Czekamy na kolejne:) www.skyscraperpage.com/diagrams/?370174.25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomas Re: W końcu jest... IP: 212.191.74.* 20.01.03, 09:33 I jest jeszcze Katedra. www.skyscraperpage.com/diagrams/?370214.0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.ch Re: W końcu jest... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.01.03, 09:39 Z Łodzi są 2 rysunki, ale tylko dlatego, że już suszyłem głowę webmasterowi przez dłuższy czas. Oficjalnie nowych budynków dodawać nie można. Formularz jeszcze podobno nie jest gotowy. Czekamy... Ostatnio bawię się w mosty. Narazie zrobiłem 4. Świętokrzyski w Warszawie (przekrój poprzeczny; rysunek już dodany), wiadukt kolejowy w Stańczykach (widok wzdłuż całej konstrukcji; oczekuje na dodanie), most drogowy na Wiśle w Puławach (widok wzdłuż całej konstrukcji; oczekuje na dodanie), wiadukt kolejowy w Intragnie w Szwajcarii (j.w.). Teraz zamierzam popracować nad mostem w Toruniu, ale mam problem, bo nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia pokazującego całą konstrukcję. Wiem, że skrajne przęsła różnią się od tych środkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: W końcu jest... IP: 212.191.74.* 20.01.03, 09:51 Czemu nie dodajesz anten? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: W końcu jest... 20.01.03, 10:16 Bo na BRE Banku są jakieś takie cieniutkie, niemrawe. :) Wierz mi na słowo, że na "WTC", Gazowni Łódzkiej i kominie EC4 anteny narysowałem. Odpowiedz Link Zgłoś