Dodaj do ulubionych

LEKARZE Z KORCZAKA SA ZAJEBISCI !!!

20.01.03, 23:39
Bronia swojego kolezki pijaczka
Proponuje zeby sami sie u niego leczyli
a pacjentom dadza spokoj
pzdr
tore
Obserwuj wątek
    • Gość: ELVIZ Re: LEKARZE Z KORCZAKA SA ZAJEBISCI !!! IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 21.01.03, 09:23
      Wczoraj jak obejrzałem wiadomości byłem mocno zdziwiony. Dla mnie Polska staje
      się coraz bardziej popieprzonym krajem mimo że jeszcze kilka tygodni wcześniej
      byłem optymistą.
      • Gość: szwed Re: LEKARZE Z KORCZAKA SA ZAJEBISCI !!! IP: *.kappa.com.pl 21.01.03, 09:33
        Podajcie wreszcie publicznie chociaż wbrew prawu nazwisko tego lekarza pijaka.
        Czy gdyby był trzeźwy bałby się dmuchnąć w alkomat czy pobrać krew. Kpina.
        Swoim postepowaniem udowodnił, że był na bani. I nic nie zmieni tego faktu.
        Związkowcy ta pani z tego szpitala się skompromitowali. A że leakzre piją w
        pracy sam osobiście widziałem libację i pijanych lekarzy w szpitalu WAM przy
        Żeromskiego. Dlatego jestem pewien że ten gostek tez był pijany.
      • Gość: szwed Re: LEKARZE Z KORCZAKA SA ZAJEBISCI !!! IP: *.kappa.com.pl 21.01.03, 09:34
        Podajcie wreszcie publicznie chociaż wbrew prawu nazwisko tego lekarza pijaka.
        Czy gdyby był trzeźwy bałby się dmuchnąć w alkomat czy pobrać krew. Kpina.
        Swoim postepowaniem udowodnił, że był na bani. I nic nie zmieni tego faktu.
        Związkowcy ta pani z tego szpitala się skompromitowali. A że leakzre piją w
        pracy sam osobiście widziałem libację i pijanych lekarzy w szpitalu WAM przy
        Żeromskiego. Dlatego jestem pewien że ten gostek tez był pijany.
        • Gość: muppet Re: LEKARZE Z KORCZAKA SA ZAJEBISCI !!! IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 11:41
          Dla ludzi prymitywnych wszystko jest takie proste.
          Żółć zalewa mózg i koniec z logiką.
          A jak widziałeś libację, czyli łamanie prawa, to trzeba było to zgłośić.
          Nie zrobiłeś tego czyli też postąpiłeś niezgodnie z prawem.
          Teraz lepiej milcz bo jesteś śmieszny.
    • tore.andre.flo Re: LEKARZE Z KORCZAKA SA ZAJEBISCI !!! 25.01.03, 11:27
      cwaniaczki w bialych kitlach wypierdalac!!!
      • szalony.kefir Re: LEKARZE Z KORCZAKA SA ZAJEBISCI !!! 25.01.03, 11:41
        tore.andre.flo napisała:

> cwaniaczki w bialych kitlach wypierdalac!!!

A co? Właśnie podchodzą do ciebie z kaftanem i mówią: "panie Napoleon, czas na
        pigułki i EEG"?
    • omok Re: LEKARZE Z KORCZAKA SA ZAJEBISCI !!! 25.01.03, 15:33
      Brak zgody lekarza na badanie na zawartosc alkoholu, powinno byc uznane jako
      wynik pozytywny badania. Rzeczywiscie, mam wrazenie, ze zyjemy w pojeb...kraju,
      ciekawe tylko czym to sie skonczy, wedrowka ludow?, rozbiorami?, Lepper
      prezydentem?, EuroGermania?

Ide na kims wyladowac moja energie.
      • Gość: muppet Re: LEKARZE Z KORCZAKA SA ZAJEBISCI !!! IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 18:31
        omok napisał:

> Brak zgody lekarza na badanie na zawartosc alkoholu, powinno byc uznane jako
        > wynik pozytywny badania. Rzeczywiscie, mam wrazenie, ze zyjemy w
        pojeb...kraju,
        > Ide na kims wyladowac moja energie.

Jak masz za dużo energii to spróbuj powalczyć o zmianę obowiązującego w Polsce
        prawa. Ale aby tego dokonać trzeba to prawo znać. Chyba nie jesteś na to za
        głupi, bo energii Ci chyba wystarczy.
        Trzeba podejrzanemu udowodnić winę. On nie musi udowadniać swojej niewinności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka