11.11am 12.06.06, 12:47 Wytacza się procesy za obrazę uczuć religijnych wobec Islamu. A Pani Senyszyn bezkarnie obraża uczucia katolików. To niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziad_nieborak Oho, brak wątróbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:48 Nie wiedzialem, ze pani Senyszyn jest gejem. Dzierżźżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Tuska Re: Oho, brak wątróbki IP: *.toya.net.pl 12.06.06, 12:52 Gość portalu: dziad_nieborak napisał(a): > Nie wiedzialem, ze pani Senyszyn jest gejem. Tobie trzeba kawę na ławę? Czy udajesz debila? Wiesz na jakiej paradzie wypowiadala sie Senyszyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad_nieborak Oho, brak wychowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:57 Nie wiem, opowiedz. Dzierżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: PIS za miękki wobec gejów. IP: *.intersoft.pl 12.06.06, 12:50 Jak widać przeciwnikom parady nadal cieknie piana z pyska. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Uzasadnij. 12.06.06, 12:58 > A Pani Senyszyn bezkarnie obraża uczucia katolików. Uzasadnij tutaj proszę, pełnymi zdaniami, na czym polega obraza uczuć katolików w wypowiedzi pani Senyszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
11.11am Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:00 Szydzenie z wypowiedzi Papieża to według Ciebie nie jest obraza uczuć religijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Uzasadnij. 12.06.06, 13:01 Uzasadnij, tezę że wypowiedź Senyszyn była szyderstwem. ps. Nie śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Uzasadnij. IP: *.interserwer.pl 12.06.06, 13:03 Ci ludzie nie rozumieją, co to znaczy "uzasadnij". Ich poglądy są objawione i nie wymagają uzasadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:04 W sensie poglądów wegetariańskich też?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977 Re: Uzasadnij. IP: *.toya.net.pl 12.06.06, 13:04 i jeszcze uzasadnij yavoriusowi przy okazji dlaczego jesienią liście spadają z drzew, oraz to dlaczego na czerwonym świetle zatrzymujemy się na skrzyżowaniu, a na zielonym - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:07 Gość portalu: 1977 napisał(a): > i jeszcze uzasadnij yavoriusowi przy okazji > dlaczego jesienią liście spadają z drzew, oraz to dlaczego na czerwonym > świetle zatrzymujemy się na skrzyżowaniu, a na zielonym - nie. No tak, jeśli dla Ciebie wypowiedź Senyszyn DOKŁADNIE W TAKI SAM OCZYWISTY SPOSÓB obraża katolików, to fajnie, ale ja poproszę o wytłumaczenie jak krowie na miedzy, co w tej wypowiedzi jest obrażającego. Co do Twoich przykładów, to nie trzeba mi tego tłumaczyć, wiem to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:11 Wiesz co yavorius, bronisz przegranej sprawy. Jeżeli już nawet ktoś taki jak R. Kalisz przeprasza za Senyszyn, a o nim trudno powiedzieć, że jest prokatolicki (hihihi), to już doprawdy trudno zrozumieć, po co tkwicie w tym uporze. Dla jaj, dla podtrzymania "dyskusji", czy dla jakiegoś innego powodu? PS Jeżeli chcesz mnie dalej przekonywać, że Senyszyn nie zrobiła niczego niestosownego, to nie męcz się i nie odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:13 big_news napisał: > Jeżeli już nawet ktoś taki jak R.Kalisz przeprasza za Senyszyn Bo robi to dla świętego spokoju? Jeszcze raz pytam: gdzie w wypowiedzi Senyszyn była obraza uczuć religijnych Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:15 Daj spokój. Nie wierzę, że nie wiesz o co chodzi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:16 Wiem o co chodzi, ale na pewno nie była to obraza uczuć religijnyvh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Uzasadnij. IP: *.interserwer.pl 12.06.06, 13:17 Stary, daj spokój. Uzasadnienie własnej wypowiedzi przekracza możliości intelektualne niektórych osób. Po prostu usłyszeli od odpowiednich polityków, że obraża to znaczy, że obraża. Kto by się tam przejmował tym, dlaczego obraża? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:19 Gość portalu: bosman napisał(a): > Stary, daj spokój. No właśnie dam chyba spokój, bo i tak się nie dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:18 Ech... Wyrywam z tego wątku, bo nic tu po mnie. Niby tacy jak ja właśnie są oszołomami, ale wielokrotnie już się przekonałem, że ta łatka zdecydowanie lepiej pasuje do osób wprost przeciwnie myślących. Spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Uzasadnij. IP: *.interserwer.pl 12.06.06, 13:20 Poszedł założyć kolejny wątek o gejach i o Senyszyn? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:22 Hehehe, jeszcze dobrze stąd nie wylazłem, a już mnie pochowali:) Aha, łaskawco, komunikuję, że jak dotąd nie założyłem ani jednego wątku o Twoich ulubieńcach. I nie zamierzam tego robić, co może Ci sprawić przykrość, za którą z góry przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Uzasadnij. IP: *.interserwer.pl 12.06.06, 13:24 Ja wiem, że ty stąd nie pójdziesz. Sprawy homoseksualistów działaja na ciebie jak magnes. Seksuolog mógłby nam dużo o tym powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:28 Oho, kolega wyciąga ostateczne "argumenty". Jak nie można tego zrobić inaczej, to się oponentowi wmawia własne przypadłości. Postaraj się lepiej, bo w ten sposób to tylko papugujesz głupawe insynuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Uzasadnij. 12.06.06, 22:41 yavorius napisał: > Jeszcze raz pytam: gdzie w wypowiedzi Senyszyn była obraza uczuć religijnych > Polaków? To w końcu obrażono uczucia katolików czy Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Uzasadnij. 12.06.06, 23:13 to właśnie nigdy nie jest jasne, bo przecież POLAK = KATOLIK. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Uzasadnij. 12.06.06, 23:22 szenyszyn wie gdzie uderzyć by być obiektem zainteresowania hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:21 To ze jakis polityk, w tym wypadku Kalisz przeprasza nie znaczy dla mnie nic i o niczym nie przesadza. On musi dbac o glosy, takze katolikow. Ja te glosy mam gdzies i moge miec wlasna, inna opinie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:25 Trochę drętwe to uzasadnienie, bo wyobrażam sobie, że Senyszyn również zabiega o głosy katolików i pewnie nie gardzi żadnym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy W tym wieku drętwota to norma 12.06.06, 13:34 Coz, taki jestem. Powiem to wobec tego tak: To ze jakis polityk, w tym wypadku Kalisz przeprasza albo Senyszyn nie przeprasza nie znaczy dla mnie nic i nie przesadza o moim odbiorze tego wydarzenia. Oni musi dbac o glosy katolikow, gejow i innych. Ja te glosy mam gdzies i moge miec wlasna, inna opinie. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gray UWAGA UWAGA !!! 12.06.06, 14:24 big_news napisał: > Wiesz co yavorius, bronisz przegranej sprawy. sędzia najwyższy, doktor wszechnauk, drugi po bogu, marszałek, admirał, drużynowy, prezes, kawaler orderu odrodzenia uśmiechu... PAN BIG_NEWS wydał wyrok: sprawa jest przegrana!!! rotfl... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: UWAGA UWAGA !!! 12.06.06, 14:25 gray napisał: > PAN BIG_NEWS wydał > wyrok: sprawa jest przegrana!!! Właśnie wiążę pętlę... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
brite nie no 12.06.06, 14:34 nie wieszaj się, bo to będzie działanie wojenne przeciwko USA. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: nie no 12.06.06, 15:46 a co ameryka może jak big_news się wku..? nic nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Uzasadnij. 12.06.06, 13:13 > Szydzenie Tekst wypowiedziany brzmiał: "Niech ta parada zmieni oblicze ziemi, tej ziemi." Po pierwsze: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=60977 "bolesny, dotkliwy żart, czasem złośliwe, drwiące słowa; drwina, kpina, urągowisko" Po drugie: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=62816 ostatnie znaczenie: "zmiana czyjejś wypowiedzi w dostosowaniu do innej sytuacji" Które bardziej pasuje? Nie mam wątpliwości jednak, że wypowiedź Senyszyn była celową prowokacją i posłanka wiedziała, jaką reakcję wzbudzi. Troszkę więc zrobiła bezmyślnie, bo podkopała całą sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Uzasadnij. 12.06.06, 22:45 Właśnie, co rozumiesz przez stwierdzenie, że szydziła? W moim odbiorze powiedziała to w dorej wierze. Trzeba zmienić oblicze tej homofobicznej, ksenofobicznej i generalnie nietolerancyjnej polskiej ziemi. W tym sensie jej słowa i cytat ma ręce i nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota względem "ma ręce i nogi" 12.06.06, 23:03 w kontekście rozmów o seksie nie nakierowanym na prokreację sformułowanie, że coś ma ręce i nogi jest uroczo absurdalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a bo za dużo tego 12.06.06, 23:23 tu geje, tu katolicy, tu Polacy, a tu jeszcze poród w twojej sygnaturce, więc nie dziw się, że mnie przeraziły te ręce i nogi do całego tego bigosu. cholera, znów dzieci i kapusta. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Miękki, bo mu się ugięły kolana 12.06.06, 13:06 Mnie zresztą też, jak zobaczyłem tę lalunię: i.wp.pl/a/f/jpeg/9730/tran01.jpegHehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
brite no 12.06.06, 13:18 i nawet nie trzeba oskarżać Cię o szydzenie z transformersów, bo oni (one) nabijają się z siebie sami (same), takie są luzaki. Dystans - to klucz do całej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: no 12.06.06, 13:20 O mamo! Nikt mnie będzie oskarżał?! Czy ja śnię? Fakt, brakuje mi "luzu". Dobre sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: no 12.06.06, 13:29 biggie, ja wiem, że Ty jesteś całkiem wyluzowany, nawet Twe stawanie w obronie spiętych zrzucam na karb przewrotnej luzackiej chęci kontestacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka Re: PIS za miękki wobec gejów. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.06, 13:24 Nie obraża tylko przytacza słowa Papieża w innym kontekście. Poza tym Pani Senyszyn jest "nie tego" więc jej słów nie należy rozważać pod kątem obrazy, ale raczej pytać o cel wypowiedzi. Ja stawiam na sławę... lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: PIS za miękki wobec gejów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:13 Od lat rośnie nacjonalizm w Europie. Frustracja niedowartościowanego społeczeństwa mu pomaga... lav Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: PIS za miękki wobec gejów. 12.06.06, 20:21 Pewien pan dobrze wiedział co zrobić z ludźmi niepasującymi do jego ideologii... Może czas sięgnąć do książek i poczytać trochę o tym co wyprawiali jego podwładni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che, che, che Re: PIS za miękki wobec gejów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:38 > Pewien pan dobrze wiedział co zrobić z ludźmi niepasującymi do jego >ideologii.. > Może czas sięgnąć do książek i poczytać trochę o tym co wyprawiali jego >podwładni? Święta racja. Szczególnie polecam "Krótki kurs historii WKPB". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: PIS za miękki wobec gejów. IP: *.lodz.msk.pl 12.06.06, 22:19 Przecież nie będzie twardy wobec swojego prezesa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzydzyk Re: PIS za miękki wobec gejów. IP: *.tktelekom.pl 12.06.06, 22:36 O , jak super ze jest na tym swiecie taka pani Senyszyn wrzod na katolickim jednorodnym organizmie. A moze by tak jakis mały stosik ulozyc , azaliz tradycja to tradycja , Olaboga. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani to błąd 13.06.06, 12:31 bo dla gejów - a już szczególnie tych początkujących - powinien stać twardo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: PIS za miękki wobec gejów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:37 Jestem normalnej orientacji i nic do gejow i lesbijek nie mam-byli, sa i beda.Ich wybor.Do pani Senyszyn tez nic nie mam, ale cala liste pretensji do PiSowcow.Nawet nie powiem co o nich mysle, bo szkoda moich newrow.Skad ci ludzie sie wzieli?I ludzie,ktorzy ich popieraja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka Re: PIS za miękki wobec gejów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:20 Pewnie z kręgów tych którzy nie mogą ztolerować sepleniących ;-) No i oczywista ofiary reform Balcerowicza lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: PIS za miękki wobec gejów. IP: *.widzew.net / *.widzew.net 15.06.06, 12:13 jestem katolikiem, te słowa NIE BYŁY ZADNYM SZYDERSTWEM! Szydera owszem, byłaby gdyby pani Senyszyn miała na głowie piuskę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko Mówisz PIS za miękki wobec gejów? IP: *.toya.net.pl 16.06.06, 06:16 Proponuję silikonowe implanty z pompkami - wtedy im dogodzicie :) powodzenia "chłopcy" - jeszcze nic straconego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piezo1 Obraża się uczucia ("religijne") ateistów. IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.06.06, 12:22 A każdy klecha bezkarnie obraża uczucia ateistów. Bo mówi coś o fikcyjnym bogu, opatrzności a nic o przypadku i rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che, che, che. Re: Obraża się uczucia ("religijne") ateistów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:06 > Bo mówi coś o fikcyjnym bogu, opatrzności a nic o przypadku i rozumie. Bo w Twoim przypadku nie ma mowy o rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Obraża się uczucia ("religijne") ateistów. 17.06.06, 12:13 Widziałem wielu ateistów którzy się nawracali w krytycznej godzinie życia,odwrotnej sytuacji nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz wiara 17.06.06, 20:09 Właśnie....Jak można oceniać wiarę, która jest uczuciem i której nie da się nauczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: PIS za miękki wobec gejów. 17.06.06, 18:58 No tak. Przecież wiemy że geje wolą twarde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawskie Zapewnienia premiera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:28 Premier Marcinkiewicz zapewniał, że w jego rządzie nie ma homoseksualistów . Ciekawe, jak to sprawdzał ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St.Daniłowska Oburzenie katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:36 Nie rozumiem, skąd tak ogromne oburzenie na Joannę Senyszyn za słowa o uzdrowieniu ziemi, której zresztą to by się przydało. Dla mnie ten apel był wezwaniem, aby człowiek człowiekowi był człowiekiem – nie wilkiem. Świadczy to też, że tzw. katolicy niewiele zrozumieli z przesłania Jan Pawła II, które być może nie tylko odnosiło się do Polski, ale miało charakter wielowymiarowy, jako że słuchał ich cały świat, a powiedział je pewnie nie po to, aby słowo trzymać w relikwiarzu, lecz aby z niego korzystać. Czas zamienić wrogość, zawiść, głupotę na pokój, miłość i szacunek. (Stanisława Daniłowska) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Oburzenie katolików 17.06.06, 19:43 Może dlatego że nikt nie wierzy w dobre intencje p.szenyszyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che, che, che. Re: Oburzenie katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 08:37 > Nie rozumiem, skąd tak ogromne oburzenie na Joannę Senyszyn za słowa o > uzdrowieniu ziemi, której zresztą to by się przydało. Że nie rozumiesz, to widać. Ponieważ jednak uczciwie się do tego przyznajesz, to Ci odpowiem - używając pewnego porównania. Otóż cytowanie Ewangelii czy słów Papieża nie jest niczym złym. Każdy może to robić. Nie obrażę się jeżeli uczyni to ateista propagując na przykład określone postawy etyczne - byle to robił uczciwie i bez kpin. Wszystko zależy szeroko rozumianego kontekstu (czas, miejsce, osoba cytującego). Jeżeli jednak jakaś stara k*rwa dla jaj porozwiesza na ścianach burdelu cytaty o miłości bliźniego, czy np. fragmenty "Hymnu o miłości" św. Pawła z Tarsu - to mnie to oburzy. Nie wszystkim ze wszystkim jest do twarzy. Pani Senyszyn akurat bardziej do twarzy byłoby z Leninem niż z Janem Pawłem II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St.Daniłowska Re: Oburzenie katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:48 Kłótnie? To już było. Przed wiekami. W IV wieku biskup Euzebiusz z Cezarei, pierwszy dziejopis Kościoła, tak opisywał w swej "Historii kościelnej" to, co się działo w ćwierćwieczu tzw. Małego Pokoju Kościoła - kiedy ustały prześladowania: ...Gdyśmy skutkiem tej pełnej swobody popadli w lekkomyślność i niedbalstwo, gdy się jedni do drugich odnosili z zawiścią i wzajemne wybuchały kłótnie, gdyśmy sobie sami prawie że otwartą wypowiedzieli wojnę i przy lada sposobności uderzali na siebie ostrymi jak miecze i włócznie słowami, gdy się zwierzchnik porywał na zwierzchnika, a gmina powstawała przeciwko gminie, gdy nikczemna obłuda i fałsz wzrosły do ostatecznych granic niegodziwości, tedy się rozpoczęło działanie sądu Bożego..." W oczach wielkiej znawczyni starożytności, prof. Ewy Wipszyckiej, ten opis trącił przesadą. Ale my to samo oglądamy i słyszymy w naszych czasach. Łagodniejsze są jedynie skutki: wtedy wróciły prześladowania, co Euzebiusz uznał za karę Bożą, a w naszym przypadku sąd Boży wyręczają każde najbliższe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Oburzenie katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:13 A mnie, nie chodzącej do kościoła przypomina mi się coś ciekawego. Kiedyś jakaś ladacznica o mały włos nie została ukamieniowana... przez równie oburzonych rodaków. I to właśnie nikt inny tylko Chrystus stanął w jej obronie. Tyle ma wspólnego wiara katolicka z wiarą prawdziwą. Sama przeczy temu co naucza. Sama staje przeciwko naukom Chrystusa. lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che, che, che. Re: Oburzenie katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 20:18 > ladacznica o mały włos nie została ukamieniowana... przez równie oburzonych > rodaków. I to właśnie nikt inny tylko Chrystus stanął w jej obronie. To prawda, a później powiedział: "idź i nie grzesz więcej". I Maria Magdalena zastosowała się do Jego słów. Ciekawe co zrobi pani poseł. >Tyle ma wspólnego wiara katolicka z wiarą prawdziwą. Sama przeczy temu co >naucza. Sama staje przeciwko naukom Chrystusa. Sorry, ale nic z tego nie zrozumiałem, chociaż mam maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 14:35 a moim zdaniem cała Wasza dyskusja jest trochę bez sensu. dotyczy ona UCZUĆ. jeżeli ktoś czuje się urażony wypowiedzią pani Senyszyn to tak jest i uczuć tej osoby raczej nie zmini to, że inna osoba ma odmienne zdanie. to tak samo jak z gustami. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 19:48 W tym sęk ze osoba majaca w gębie takie hasła jak demokracja, równość, wolność w życiu publicznym jest niekonsekwentna co innego mówi a robi to co widać. Typowy ;kibol;polityczny Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 19:58 > Typowy ;kibol;polityczny - świetne :) > życiu publicznym jest niekonsekwentna co innego mówi a robi to co widać. hmmm... właściwie to zrobiła coś, co jej zdaniem zapewne pokzauje "wolność". no ale najwyraźniej każdy inaczej rozumie to słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 20:02 Czy nabijanie się z autorytetów światowych nazywasz wolnoscią słowa? Dla mnie to zwykła prowokacja by błysnąć w wiadomościach,nic pozytywnego nie ma do zaoferowania Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 20:07 a gdzie ja napisałam, że uważam to za wolność?? czytaj uważniej. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 20:08 Żubr w trawie puszczy i wzrok mąci,sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 20:11 aha. i nie uważam tego za prowokację, ale za bezmyślność. pani Senyszyn po prostu nie zastanowiła się zanim coś powiedziała, a potem przez swój upór czy głupotę nie przyznała się do błędu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 20:21 Dobrze wiedziała co mówi,komuniści sociotechnike mają w jednym palcu. Wiedzą dobrze gdzie uderzyć by być na topie. Co to? Gdy usta milczą śpiewa i wzrusza..... Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 21:29 jej późniejsze, dość niepewne wypowiedzi potwierdzały raczej to, że palnęła głupstwo, a nie to, że manipulowała kimkolwiek za pomocą socjotechniki. chyba przeceniasz panią S. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 22:17 to tylko dowodzi że jest cwana. Kiedy bojówki ;wszech polaków; odpuściły parade musiała coś zrobić by było o niej głośno(parada) Jak patrze na te popłuczyny po Dmowskim to widzę kąpletna awarię szarych komórek. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 22:34 > to tylko dowodzi że jest cwana. "to" czyli co?? częściowo się zgadzam z tym, że może chciała zwrócić uwagę ludzi na paradę. jednakże jej to średnio wyszło. jej wypowiedź sprawiła, że została odwrócona uwaga mediów od haseł głoszonych przez uczestników marszu. a chyba nie o to chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 22:41 Słowa to było to, musiała się podłożyć,kraj świat żyje teraz mistrzoswami. Parada bez ataku i walk ulicznych to żadne wydarzenie-to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: PIS za miękki wobec gejów. 18.06.06, 23:31 > Parada bez ataku i walk ulicznych to żadne wydarzenie-to lipa. ooo. i tu się zgadzamy. po co organizować jakiś marsz, skoro nie skończy się on burdą i interwencją policji?? to już lepiej posiedzić w domu. a swoją drogą, Giertychowi i jego bojówkarzom tym razem udało się uczynić jakieś szkody w paradzie równości (nie wnikam już w to czy taki był jeden z celów decyzji o odwołaniu marszu, czy wyszło tylko przez przypadek). Odpowiedz Link Zgłoś