teq3 19.06.06, 00:11 Staram się tam o pracę, czy ktoś mógłby mi udzielić informacji o warunkach pracy w tej firmie? Proszę o info na pocztę gazetową. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? 19.06.06, 07:57 jako kto tam chcesz pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.retsat1.com.pl 19.06.06, 08:20 Pewnie jako sprzedawca biżuteri :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 12:56 Firma jest godna polecenia. Niestety nie znamy się, więc szczegółów się nie dowiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? 19.06.06, 17:57 ale co konkretnie jest godne polecenia? faszystowskie warunki tam panujące, od których ludziom po kilku latach luzują się śrubki, czy może coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:24 Pracuję niemal od początku, żadna śrubka mi się nie poluzowała, warunków faszystowskich, jak piszesz, też nie ma, no jest kłamstwo i sienie zamętu, tak bardzo lubiane i popularne w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewolnik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 18:42 Jesli lubisz: 1 prace w stresie 2 prace do 22 3 prace w soboty 4 zagraniczne wyjazdy sluzbowe na pol roku przy czym wyjezdzasz pojutrze a w miedzyczasie przyleciec do domu mozesz na wlasny koszt o ile dostaniesz urlop 5 zarobki 50% tego co w Warszawie lub Wroclawiu I PRZEDE WSZYSTKIM JESLI MASZ ZDROWA WATROBE TO ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:27 > 1 prace w stresie kłamstwo > 2 prace do 22 kłamstwo, dowolne godziny ja wybrałem sobie 10-18 > 3 prace w soboty nigdy w życiu! > 4 zagraniczne wyjazdy sluzbowe na pol roku przy czym wyjezdzasz pojutrze a w mi to popierwsze jest w ramach własnego wyboru, jeśli chcesz - jedziesz, nie, to nikt problemu nie robi > 5 zarobki 50% tego co w Warszawie lub Wroclawiu buhahahahah!!!!! "Polska wita, tu tylko KŁAMSTWO nam przyświeca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewolnik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.toya.net.pl 20.06.06, 18:09 Oj kolego chyba nie pracowales nigdy w zadnym wiekszym projekcie realizowanym w Ericpolu. Gdy pracowalem w tej firmie czesto zdarzalo mi sie siedziec do nocy i w soboty. Nadal mam kontakt z osobami pracujacymi w tej firmie i wiem, ze niewiele sie zmienilo. Wiem tez, ze wsrod pracownikow mowi sie, ze nowe zasady wynagrodzen sa po to, zeby w Lodzi placic mniej niz w Krakowie (wieksza konkurencja - Motorla itp). "Rozwojowosc" tej pracy zalezy od tego gdzie trafisz. Jesli to bedzie to co robi wiekszosc ludzi w tej firmie to zapomnij o jakimkolwiek rozwoju (technologia z lat 70). Z pewnoscia nie jest to najgorsze miejsce do pracy (ja mimo wszystko milo wspominam) ale sa lepsze. Pamietaj, ze do Warszawy jest tylko 120km a pensje jednak sa tam wyzsze na co sam jestem najlepszym przykladem. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:58 Oj, stary... Ja nie wiem, nigdy ani ja, ani nikt inny, z którymi pracuje, nie siedzieliśmy po nocach, czy w soboty. Mamy kolege, który faktycznie siedzi nawet i w niedziele ale robi to dobrowolnie za dodatkową kase. Przestań więc biadolić, że za marną kase siedzą tu ludzie i są wykorzystywani, no chyba, że ty się dawałeś komuś robić w balona. Z tą technolologią z lat 70, to... nie będe tego komentował. Do Warszawy jest 120km i co z tego? Kolega próbował do znanej firmy, przeszedł sito 2 egzaminów i zaproponowali mu 2000br... Chcesz do Warszawy? Proszę, nikt ci nie zabrania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:25 wszystko jest źle, beee i w ogóle powinni zamknąć, nie? tylko co? Odpowiedz Link Zgłoś
teq3 Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? 19.06.06, 22:35 Dziękuję za odpowiedzi, szczególnie ostatnią :) I nie to nie praca w charakterze sprzedawcy biżuterii, ale miło mi, że ktoś zechciał zajrzeć do moich sygneturek :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informatyk Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.profiline.pl 20.06.06, 11:04 Pracuje sie przyjemnie. Nie wiem skad ten wczesniejszy post z opisem jak z Biedronki :-) Ja sie nie stresuje, wychodze po 8 godzinach i sypiam dobrze ;-) Praca fajna, rozwijajaca. Place jak na Lodz bardzo dobre. Mozna pojezdzic sobie po Swiecie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
teq3 Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? 20.06.06, 15:19 Dzięki jeszcze raz - po dzisiejszej rozmowie mam jaśniejszy obraz :) Odpowiedz Link Zgłoś