Dodaj do ulubionych

Ericpol Telecom - ktoś pracuje?

19.06.06, 00:11
Staram się tam o pracę, czy ktoś mógłby mi udzielić informacji o warunkach
pracy w tej firmie? Proszę o info na pocztę gazetową.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gray Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? 19.06.06, 07:57

jako kto tam chcesz pracować?
      • Gość: dd Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.retsat1.com.pl 19.06.06, 08:20
        Pewnie jako sprzedawca biżuteri :)
    • Gość: pracownik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 12:56
      Firma jest godna polecenia. Niestety nie znamy się, więc szczegółów się nie
      dowiesz :)
      • gray Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? 19.06.06, 17:57

ale co konkretnie jest godne polecenia? faszystowskie warunki tam panujące, od
        których ludziom po kilku latach luzują się śrubki, czy może coś innego?
        • Gość: pracownik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:24
          Pracuję niemal od początku, żadna śrubka mi się nie poluzowała, warunków
          faszystowskich, jak piszesz, też nie ma, no jest kłamstwo i sienie zamętu, tak
          bardzo lubiane i popularne w Polsce.
    • Gość: niewolnik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 18:42
      Jesli lubisz:
      1 prace w stresie
      2 prace do 22
      3 prace w soboty
      4 zagraniczne wyjazdy sluzbowe na pol roku przy czym wyjezdzasz pojutrze a w miedzyczasie przyleciec do domu mozesz na wlasny koszt o ile dostaniesz urlop
      5 zarobki 50% tego co w Warszawie lub Wroclawiu
      I PRZEDE WSZYSTKIM JESLI MASZ ZDROWA WATROBE
      TO ZAPRASZAMY
      • Gość: pracownik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:27
        > 1 prace w stresie
        kłamstwo

> 2 prace do 22

kłamstwo, dowolne godziny ja wybrałem sobie 10-18

> 3 prace w soboty

nigdy w życiu!

> 4 zagraniczne wyjazdy sluzbowe na pol roku przy czym wyjezdzasz pojutrze a w
        mi

to popierwsze jest w ramach własnego wyboru, jeśli chcesz - jedziesz, nie, to
        nikt problemu nie robi

> 5 zarobki 50% tego co w Warszawie lub Wroclawiu

buhahahahah!!!!!

"Polska wita, tu tylko KŁAMSTWO nam przyświeca"
        • Gość: niewolnik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.toya.net.pl 20.06.06, 18:09
          Oj kolego chyba nie pracowales nigdy w zadnym wiekszym projekcie realizowanym w Ericpolu.
          Gdy pracowalem w tej firmie czesto zdarzalo mi sie siedziec do nocy i w soboty. Nadal mam kontakt z osobami pracujacymi w tej firmie i wiem, ze niewiele sie zmienilo. Wiem tez, ze wsrod pracownikow mowi sie, ze nowe zasady wynagrodzen sa po to, zeby w Lodzi placic mniej niz w Krakowie (wieksza konkurencja - Motorla itp). "Rozwojowosc" tej pracy zalezy od tego gdzie trafisz. Jesli to bedzie to co robi wiekszosc ludzi w tej firmie to zapomnij o jakimkolwiek rozwoju (technologia z lat 70).
          Z pewnoscia nie jest to najgorsze miejsce do pracy (ja mimo wszystko milo wspominam) ale sa lepsze. Pamietaj, ze do Warszawy jest tylko 120km a pensje jednak sa tam wyzsze na co sam jestem najlepszym przykladem.
          Pozdr
          • Gość: pracownik Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:58
            Oj, stary...
            Ja nie wiem, nigdy ani ja, ani nikt inny, z którymi pracuje, nie siedzieliśmy
            po nocach, czy w soboty. Mamy kolege, który faktycznie siedzi nawet i w
            niedziele ale robi to dobrowolnie za dodatkową kase. Przestań więc biadolić, że
            za marną kase siedzą tu ludzie i są wykorzystywani, no chyba, że ty się dawałeś
            komuś robić w balona.
            Z tą technolologią z lat 70, to... nie będe tego komentował.
            Do Warszawy jest 120km i co z tego? Kolega próbował do znanej firmy, przeszedł
            sito 2 egzaminów i zaproponowali mu 2000br... Chcesz do Warszawy? Proszę, nikt
            ci nie zabrania!
      • Gość: Adam Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:25
        wszystko jest źle, beee i w ogóle powinni zamknąć, nie?
        tylko co?
    • teq3 Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? 19.06.06, 22:35
      Dziękuję za odpowiedzi, szczególnie ostatnią :)
      I nie to nie praca w charakterze sprzedawcy biżuterii, ale miło mi, że ktoś
      zechciał zajrzeć do moich sygneturek :)
      Pozdrawiam
      • Gość: Informatyk Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? IP: *.profiline.pl 20.06.06, 11:04
        Pracuje sie przyjemnie. Nie wiem skad ten wczesniejszy post z opisem jak z
        Biedronki :-) Ja sie nie stresuje, wychodze po 8 godzinach i sypiam dobrze ;-)
        Praca fajna, rozwijajaca. Place jak na Lodz bardzo dobre.
        Mozna pojezdzic sobie po Swiecie. Polecam.
        • teq3 Re: Ericpol Telecom - ktoś pracuje? 20.06.06, 15:19
          Dzięki jeszcze raz - po dzisiejszej rozmowie mam jaśniejszy obraz :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka