bluedreams 20.06.06, 14:47 film.onet.pl/1,4,8,20872954,58224261,2310242,0,forum.html ZAZDROść?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el-042 Re: el-042 gdzie jesteś???? 21.06.06, 00:00 Jestem. Cieszę się. No cóż, krakowianie pewnie zazdroszczą nam, że u nich tylko filmy o papieżu się kręci, a nie coś ciekawszego i świeższego. Dla mnie Kraków pachnie formaliną czy też lawendą z szafy babci. Słyszałem opinię wśród artystów, że Kraków swoją historią ogranicza, że w Krakowie sztuka musi zahaczać o tradycję. Coś w tym jest. Kraków jest dla mnie zbyt konserwatywny. Awangardowi artyści wolą Warszawę i Łódź, które są zbuntowane i nie tak poukładane. Można u nas znaleźć więcej inspiracji i odkrywać, odkrywać, odkrywać coś nowego. W Krakowie już chyba wszystko odkryto, pokazano i opisano. Ten klimat jest dobry dla staruszek i pielgrzymek. -- Odpłyń Łodzią z EL-042 Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: el-042 gdzie jesteś???? 21.06.06, 09:28 odrzuć nacionalizm łódzki i spojrzyj obiektywnie,nie rozśmieszaj mnie:-staruszki i pielgrzymki hehehehe, kiedy byłes ostatnio w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GothMucha Re: el-042 gdzie jesteś???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 02:22 > odrzuć nacionalizm łódzki i spojrzyj obiektywnie,nie rozśmieszaj mnie:-staruszk > i > i pielgrzymki hehehehe, kiedy byłes ostatnio w Krakowie? Ja byłem tydzień temu. I wnioski mam bardzo podobne. Swoja drogą, tak zakupowanego przez psy centrum miasta nawet w Łodzi nie widziałem ;/ (Aleję Trzech Wieszczów polecam i okolice Plantów). Odpowiedz Link Zgłoś
damndogu Re: KraKUSY!! 20.06.06, 21:20 na rudzie odwiedzaliśmy z brajtem jeden taki domek co by się nadał na horror ;D wieżyczka i groźnie uchylone frontowe drzwi... a do domu prowadzi ścieżka ukryta w mroku starych drzew.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: KraKUSY!! 21.06.06, 06:43 Mówisz o tym? www.mnc.pl/~bart/ruda03.jpg www.mnc.pl/~bart/ruda04.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: KraKUSY!! 21.06.06, 11:44 Damndogowi zapewne chodziło o ten: www.brite.madebymonkeys.net/?page=foto&gal=Lodz&id=1&lang= ale ten Twój nawet lepsiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: KraKUSY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:29 A przy jakiej ulicy stoi ten domek? Wokół jest ogrodzenie tymczasowe, remont się szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś