03.07.06, 17:12
Złożyłam papiery do XXIII LO ... kto wie coś o tej szkole ??
Jak tam jest ? Fajni ludzie?:) a nauczyciele? w ogóle jaka atmosfera i poziom
tam jest ??
Ktoś jeszcze z was tam złożył albo chodzi ?:P
Obserwuj wątek
    • Gość: mila1910 Re: 23 LO IP: *.toya.net.pl 03.07.06, 18:21
      Ja tam chodziłam..skończyłam w ubiegłym roku.

> Jak tam jest ?
      Średnio :/

Fajni ludzie?:)
      Zależy od klasy, na kogo trafisz. Ja o swojej byłejklasie nigdy nie powiem "fajni ludzie" :)

a nauczyciele?
      To też zależy na kogo trafisz. Część olewa, część bardzo dobrze uczy - pewnie jak wszędzie

w ogóle jaka atmosfera i poziom tam jest ??
      Ekhm...;)

Pozdrawiam :)
    • malina862 Re: 23 LO 03.07.06, 19:04
      Poziom dobry zwłaszcza z przedmiotów ścisłych:chemia fizyka matematyka.
      Historia prowadzona przez bardzo miłego ładnego pana:) w nizwykle ciekawy
      sposób.Atmofera w szkole bardzo przyjemna.Na początku mozesz czuć się zagubina
      bo szkoła jest olbrzymia.Nauczyciele na początku chcą być gorsii niz są w
      rzeczywistości ale tak naprawde są bardzo ludzcy co uwidacznia się pod koniec
      roku szkolnego w ocenach.Młodzież jak najbardziej na poziomie.W niektórych
      klasach da się jednak niestety zauważyć niezdrową rywalizację o stopnie( za
      moich czasów zwłaszcza w klasach o profilu europejskim) Bardzo blisko szkoły
      jest jak wiesz Anilana tam pod koniec roku szkolnego jak jest ciepło całe klasy
      wybierają się na basen.Nauczyciele pełnią funkcję rodziców do dziś pamiętam jak
      wychowawczynii notorycznie zwracała uwagę mojemu 17 letniemu koledze by nosił
      czapkę:-)Niestety często też dzwonią do domu niekiedy z bardzo zabawnych
      powodów by naprzykład przypomnieć o pieniądzach na Pzu czy karcie ocen:-)
      strasznię tępienii są palacze,więc jezelii jesteś paląca bedziesz miała problem.
      Wiekszość absolwentów tegoo Lo studiuje na politecnice bo jak mówiłam poziom
      przedmiotów ścisłych jest tam wysokii.Dla niektórych nawet za wysoki......nieco
      gorzej z humanistycznymii ale to tez zależy na kogo trafisz.Podsumowując Dobrą
      szkołe wybrałaś!!
      • Gość: mila1910 Re: 23 LO IP: *.toya.net.pl 03.07.06, 19:11
        malina862... o czym Ty mówisz?:| Kiedy chodziłaś do tego liceum?
    • Gość: Olaf Re: 23 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 07:33
      Bardzo dobre Lo kończyłem dwa lata temu.Pamiętam Koware i niezapomniane lekcje
      chemii stres był ale ta kobieta uczyć naprawde umiała.Fizyczjka troche walnięta
      ale też nauczyła.Jedynie poziom niemieckiego bardzo niski Panii Midyńska kazała
      wkuwać słówka typu prostopadłościan walec i na jednej lekcjii przerobiła znamii
      trzy czasy.Dziwna z niej była babka.dostałem się po tej szkole na ratownictwo
      medyczne.Jezelii chodzii o poziom nie ma sie czego czepić(z wyjątkiem tej
      dziwaczkii od niemca)Klase miałem fantastyczną,byliśmy bardzo zgranii jak jedna
      wielka rodzina.Bedziesz tam miała dobrze zobaczysz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka