Gość: nudziarz IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.02.03, 09:26 prof. Kotarbinski do znudzenia powtarzał: Nudzi się tylko (tylko z akcentem) ten, kto sam jest nudny.Daje do myślenia. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnowidzaca Re: O nudziarzach 02.02.03, 10:46 Ze swoją schizofrenią nigdy się nie nudzisz:))) I podobno numerologiczne 7 NIGDY się nie nudzą...to prawda, sama jestem 7 i wiem na czym to polega...po prostu nawet nuda mnie nie nudzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudziarz Re: O nudziarzach IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.02.03, 10:51 jasnowidzaca napisała: > Ze swoją schizofrenią nigdy się nie nudzisz:))) > > > I podobno numerologiczne 7 NIGDY się nie nudzą...to prawda, sama jestem 7 > i wiem na czym to polega...po prostu nawet nuda mnie nie nudzi:))) ach to dlatego film "Siedem" mnie nie nudził Odpowiedz Link Zgłoś
jasnowidzaca Re: O nudziarzach 02.02.03, 10:53 Jak zasnałeś...to przecież juz Cię nie nudził:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudziarz Re: O nudziarzach IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.02.03, 10:58 jasnowidzaca napisała: > Jak zasnałeś...to przecież juz Cię nie nudził:) ostatnio zasnąłem na zemście Wajdy / zrealizował film "Zemsta"/ Odpowiedz Link Zgłoś