Dodaj do ulubionych

Jestem rozpalonym lodem

12.07.06, 10:54
Zrobię wszystko, tylko bąąąąądź
Bąąąądź, zostań jeszcze chwiiiiiilę, moment,
Płoooonę, płoooonę, płoooonę, płoooonę...
Zimnym ogniem czaaaarnych słońc....

Matko, jaki ten odwyk ciężki. Jak trudno nie robić nic, poza pracą.

Stan FŁ jest zatrważający. Czyżbyśmy powiedzieli sobie wszystko? Czy już nic
nas nie rajcuje, ani nie wkur wia?
Człowieka szukam! Królestwo za jakąkolwiek konwersację! Rozmowa nie musi mieć
tematu. Rozmowa dla rozmowy to najwyższa, najlepiej wyewoluowana forma
rozmowy!

Tak, nie wytrzymałam. Nie wytrzymałam w moim postanowieniu, bo mi szkoda.
Już nic nie mówię. Grób, mauzoleum, krypta, urna kurna

Obserwuj wątek
    • longeta Re: Jestem rozpalonym lodem 12.07.06, 11:00
      najbardziej mnie interesuje to;> Zrobię wszystko, tylko bąąąąądź

co autorka ma na myśli?
      • aaa202 Wbrew pozorom Kofta to facet był 12.07.06, 11:07
        • excentrix Re: Wbrew pozorom Kofta to facet był 12.07.06, 11:08
          zapodała jednakowoż Bania Hanaszak. Czy nie ??
          • aaa202 Tera ja zapodaję, dzień dobry. 12.07.06, 11:11
            ekran mi miga i cholera mnie bierze, bo o ile wiem, jest to część
            nienaprawialna i niewymienialna w laptoku, zatem czekają mnie niezłe koszty.
            • excentrix Re: Tera ja zapodaję, dzień dobry. 12.07.06, 11:13
              toś postraszyła, panna. Ja już mszę tu odprawiłem, oczy niemal wypłakałem,
              wizytówkę zacząłem pakować a tu dzień dobry.
              Dzień dobry! Dobrze Cię znowu czytać. Zlekceważyłaś rozmiary uzależnienia ??
              • longeta skoro juz jest takie dno i tylko lody 12.07.06, 11:16
                to ja idę po piwo.
                • excentrix i tu akurat łzy nie uronię/ parleparle 12.07.06, 11:18
              • aaa202 Przecież ja jestem normalna, w głowie mam OK 12.07.06, 11:27
                ciałko migdałowate działa bez zarzutu, rozpoznaję ludzkie twarze, odpowiadam
                rzeczowo na pytania, odruchy w normie, zwieracze działają, gruczoł Jacobsona
                nadaktywny wręcz, a jak człowiek siedzi kilkanaście godzin na dobę sam, to
                chyba zdrowe, że drugiego człowieka szuka?
                I druga sprawa - po to uczyłam się 23 lata, żeby wieść żywot próżniaczy i mieć
                4 miesiące wakacji, nie? Czemu zatem, czemu, czemu, najwięcej pracy mam właśnie
                w te miesiące?
                Zaraz żyły se roztworzę i krwi upuszczę, bo mnie wściekłość rozniesie chyba,
                jak Azję Tuhaj-Bejowicza.
                Gorrręęę
                • brite Re: Przecież ja jestem normalna, w głowie mam OK 12.07.06, 11:29
                  Wystawmy zatem swe członki na dach! Może jakieś spotkanie operacyjne po 18tej?
                  Excentrixo, co Ty na to?
                  • excentrix Re: Przecież ja jestem normalna, w głowie mam OK 12.07.06, 11:31
                    uuu. ..randkę mam dziś, ajmsory :(
                    • excentrix Re: Przecież ja jestem normalna, w głowie mam OK 12.07.06, 11:31
                      tzn bardzo się z tego cieszę :) przykro mi tylko że muszę odmówić :)
                      • excentrix Re: Przecież ja jestem normalna, w głowie mam OK 12.07.06, 11:33
                        chociaż...przed 20 można jakieś pifko zrobić, czemu nie...
                        • longeta mam pytanie? 12.07.06, 11:39
                          czy mikrofon do kompa powinien mieć baterie?kupiłem dzisiaj taki z miejcem na
                          baterie vakoss ak-308d aż boje sie go podłączyć.
                          • aaa202 Słusznie się boisz, bo Cię je bnie jak nic 12.07.06, 11:41
                            • longeta Re: Słusznie się boisz, bo Cię je bnie jak nic 12.07.06, 11:42
                              to co wyrzucić go?
                              • excentrix wyrzuć i idź na to piwo 12.07.06, 11:43
                          • brite Re: mam pytanie? 12.07.06, 11:43
                            Co to za mikrofon? Bezprzewodowy? Jeżeli ma miejsce na baterie, to zapewne
                            należy je tam umieścić :)
                            • longeta Re: mam pytanie? 12.07.06, 11:53
                              ma przewód i dlatego mam klina?
                        • aaa202 A to będzie przed czy po randce? 12.07.06, 11:46
                          bo jeśli przed, to będzie od Ciebie waliło browarem, zaś jeśli ma być po, to
                          wiele się nie spodziewasz, jak widzę.
                          • excentrix Re: A to będzie przed czy po randce? 12.07.06, 11:53
                            to będzie przed. To będzie w drodze. Mogę zahaczyć na pół godzinki. Browem może
                            walić bo i tak pewnie pójdziemy na brow. Czego się spodziewać wiem. Żadnych
                            niespodzianek być nie może :))
                            • aaa202 Żadnych niespodzianek? Nawet trzeciego cycka? 12.07.06, 11:56
                              ja tam zawsze preferuję (preferowałam?) z niespodziankami.
                              • excentrix przykro mi.... 12.07.06, 12:00
                                wszystko co parzyste, występuje parzyście a nieparzyste nieparzyście, Żadnych
                                anomalii..
                                • aaa202 A, bo ja znam takiego, co trzy sutki ma 12.07.06, 12:06
                                  albo czas przeszły lepiej: znałam, miał. (Niby ciągle znam, bo raz poznany jest
                                  znany, a on ciągle ma. ech... język giętki)

A w ogóle najlepsze są niespodzianki typu: "segodnia uwiezu ja tiebia w sybir",
                                  albo "jedźmy, miła, do Tomaszowa". Albo na hałdę do Bełchatowa. Albo majtki w
                                  panterkę.
                                  • excentrix Re: A, bo ja znam takiego, co trzy sutki ma 12.07.06, 12:12
                                    ja znałem też panią, która oprócz dwóch regulaminowych miała śladowo zarysowane
                                    dodatkowe cztery sutki. Była wróżką, mówiła że córką wilczycy....takie tak
                                    opowieści dziwnej treści...
                                    • aaa202 A mi raz Cyganka z Fabrycznego powiedziała: 12.07.06, 12:18
                                      powróżę panieneczce, powróżę! (a ja mało asertywna jestem, więc stoję i czekam,
                                      aż puści moją rękę) Dwóch cię kocha, czarny i blondyn, czarny fałszywy, blondyn
                                      wierny i stały. Złap się teraz za największy banknot, jaki masz przy sobie. Na
                                      to ja, że banknotów nie mam, niet banknota, nawet monet nie mam. A ona wtedy:
                                      ZDECHNIESZ OD ŻELAZA!

I wiesz co? I wiesz co się stało?
                                      • longeta co z tym mikrofonem brithe? 12.07.06, 12:25
                                        przecież masz pojecie o sprzęcie i komputerach o necie nie wspominam
                                        • brite Re: co z tym mikrofonem brithe? 12.07.06, 13:20
                                          przepisz tutaj literka po literce nazwę i model mikrofonu.
                                          • aaa202 No więc miałam na żywo relację z jaracza 52 12.07.06, 13:27
                                            że od morza do morza widać.
                                            • brite w weekend na Jaracza... 12.07.06, 13:39
                                              serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3478045.html
                                              ...
                                              • aaa202 Przysięgam, że to nie ja zabiłam księgowego 12.07.06, 13:51
                                                ponieważ muszę kończyć, chciałabym Was (E + B; Kacper, Melchior i Baltazar też)
                                                prosić o jakąś deklarację za pośrednictwem dowolnego medium, czy nadal
                                                jesteście zainteresowani, a jeśli tak, to w jakich godzinach i którego dnia.
                                                Pozdrawiam! Ide se ku horyzontu.
                                                • brite m@il 12.07.06, 14:00
                                                  poszedł
                                      • excentrix bardzom ciekaw co było potem ?? 12.07.06, 12:49
                                        • aaa202 No i za kilkanaście dni wezwano mnie na badania 12.07.06, 13:18
                                          okresowe do Palmy. Pokazuję wyniki (te wszystkie morfologie, siuśki, zdjęcia)
                                          lekarce, a ona ciumka, ciumka, stęka. No więc pytam: I jak? A ona: Pół ćwierci
                                          do śmierci! Erytrocyty skandaliczne! ŻELAZO??!! Pani jest kobietą! Pani życie
                                          ma dawać! Z takim żelazem?????

I co? Nie miała racji Cyganka? Miała.
                                          Co prawda nie zdechłam, przeciwnie, rozkwitłam nawet na tych suplementach,
                                          mięchu i szpinaku;-)

• excentrix Szpinak !!! 12.07.06, 13:30
                                            świetny pomysł, dzięki.
                                            Zrobię lasagne ze szpinakiem. Mniamu....
                                            I cieszę się że tak się ta historia dobrze skończyła
                                            • aaa202 Co nie oznacza że kordzikiem pod żebro nie połuczę 12.07.06, 13:34
    • yavorius spokojnie 12.07.06, 11:03
      Mamy sezon ogórkowy. Będzie dobrze ;-p
      • aaa202 Bezlitosna, płowa pustka 12.07.06, 11:09
        nie! nie będę spokojna! nigdy nie jestem spokojna! w dupie mam sezony!
      • longeta Re: spokojnie 12.07.06, 11:12
        wiadomo przez kogo taki stan to przez.....?
        forum pada.
    • cassani Dziada nie ma 12.07.06, 11:12
      nie potaknął i wyjechał.
      pewnie.
    • brite otóż 12.07.06, 11:12
      opowiem o moim nowym hobby.
      A jest nim zwracanie uwagi tym palaczom na przystankach, którzy rzucają pety
      wszędzie, tylko nie do kosza.
      Robię to tak: widząc palącą osobę staję obok niej i czekam, aż skończy. Jeżeli
      odgasi peta w koszu, szukam następnej. Jeżeli zaś rzuci go pod nogi/na ulicę/na
      tory, podchodzę i mówię uprzejmie: "Przepraszam, wypadło coś Panu/Pani".
      Zależnie od reakcji osoby, następująca po tym konwersacja może mieć różny
      przebieg. Oto osiągnięcia:
      - zmieszana dziewczyna ucieka z przystanku
      - gruba kobita niezmordowanie nie widząca nic złego w swoim postępku, po moim
      wielkokrotnym powtarzaniu "dlaczego zaśmieca Pani moje miasto?" każe mi się
      odp...dolić, ja jednak nie daję za wygraną i kobita ucieka do tramwaju.
      i największy sukces wczoraj: wielki szacunek dla młodego faceta, który wczoraj
      na moją uwagę po wyrzuceniu przez niego peta na ulicę sąsiadującą z przystankiem
      przyznał mi rację i, uwaga: przeskoczył barierkę, by podnieść peta i wyrzucić go
      do kosza. Sprawiło mi to nawet większą satysfakcję niż wyprowadzenie z równowagi
      grubej pani.
      • brite i dodam: 12.07.06, 11:14
        STOP
        ŚMIECĄCYM
        ŚMIERDZIELOM!
        • longeta Re: i dodam: 12.07.06, 11:18
          brite teraz to przegiołeś,mam zawsze miętówki
          • gray Re: i dodam: 22.07.06, 09:41
            longeta napisał:

> teraz to przegiołeś

ty bardziej - so.pwn.pl/slowo.php?co=przegi%B1%B3e%B6
            • longeta Re: i dodam: 22.07.06, 09:46
              masz jakiś w tym interes czy za free mi podsyłasz takie linki?
        • gray a ja... 22.07.06, 09:40

SZKOP
          ŚMIERDZĄCY
          ŚMIEĆ
          HELOŁ!
      • excentrix Re: otóż 12.07.06, 11:16
        ja też tak mówię :) nie tylko w wypadku kiepów ale częściej osobom które kupiły
        właśnie paczkę fajek, rozpakowują idąc i te wszystkie folie i papierki sru za
        siebie, albo po lodach albo po gumach i po cukierkach
        - coś panu wypadło ! mówię albo podnoszę, gonię delikwenta i wręczam.
        Brawo Brite !! potrzebujemy takich !!
        saluto !
        • brite Re: otóż 12.07.06, 11:18
          W zasadzie noszę się z jakąś większą oprawą tej akcji, jakaś strona albo blog.
          No i zbieram materiały do videobloga, muszę wreszcie nakręcić taką rozmowę.
          • excentrix powiedz no mi 12.07.06, 11:21
            a jak to jest jakiś spasiony bysior, drecho co pstryka kiepem w dal, to jaki
            masz na niego patent ?? Nosisz maskę do szermierki i przed zwróceniem takiemu
            uwagi wkładasz ją ??
            • cassani Re: powiedz no mi 12.07.06, 11:25
              nasyła na niego tą stara babę co mówi "odpie..się"
              • brite Re: powiedz no mi 12.07.06, 11:27
                Gwoli sprawiedliwości, ta pani nie była stara, lecz lekko przy kości. Ale chamem
                może być każdy.
                • cassani już wiem 12.07.06, 11:35
                  rycząca czterdzistka?
            • brite Re: powiedz no mi 12.07.06, 11:26
              Od kiedy zacząłem powyższy proceder, mój instynkt samozachowawczy jeszcze nie
              miał jeszcze okazji wykazać się w takiej sytuacji. Jakoś ostatnio trafiam na
              dość puste przystanki, a może przez ten upał ludziom nie chce się palić?
              Poza tym, zawsze staram się mieć we krwi jakieś piwko dla kurażu.
              Zresztą, dla tak szczytnego celu poświęcać się należy.
              • excentrix Re: powiedz no mi 12.07.06, 11:28
                w taki upał to terminy pogrzebów ustalają bardzo szybko żeby się delikwent nie
                popsuł. Długo nie poleżysz w chłodni

:)

palić się nie chce, to fakt
              • longeta to utopia nie walka... 12.07.06, 11:30
                tak naprawdę po pijanemu zaczepiasz ludzi,jesteś awanturnikiem?
                • brite trzeba mieć jakąś wizję 12.07.06, 11:37
                  W tym zdigitalizowanym przewidywalnym świecie potrzebna jest odrobina chaosu.
                  Kontakt z ludźmi w niecodziennej sytuacji i odrobina adrenaliny, a do tego
                  poczucie słuszności mojej sprawy działają stymulująco i wprowadzają odrobinę
                  zamętu w marazm życiowy.

> jesteś awanturnikiem?
                  Jestem osowiały i słabo reaguję na bodźce świata zewnętrznego, dlatego,
                  wykorzystując ów szczytny cel, staram się przełamać.
      • cassani doprowadzisz w końcu do pożaru 12.07.06, 11:19
        kosza!
        • brite Re: doprowadzisz w końcu do pożaru 12.07.06, 11:44
          Strawię wszystkich śmiecących śmierdzieli tego miasta gorączką wstydu za ich
          niecne postępki!
          • cassani taki petowy 12.07.06, 11:48
            Fisher King!
            • excentrix Re: taki odgachowy 12.07.06, 11:54
              Don Kichote
          • aaa202 Ja zaś w Sfynksie przepłoszyłam palacza 12.07.06, 11:55
            o fizjonomii Bin Ladena, czy Ibn Ladina. Jadłam kalafiorki, a zza pleców
            dobiegała mnie smużka dymu. Odwracam się i mówię słodko, niewinnie i
            kulturalnie, niby do siebie: ale je bie dymem!
            Bin: ale przeszkadzam pani?
            Ja: ależ! pan nie, pan nie!
            Bin: ale czy przeszkadzam?
            Ja: nieeee, niech pan sobie pali, w końcu to restauracja...
            Bin żachnął się, podskoczył i przesiadł 2 stoły dalej.

Czy mam satysfakcję? Otóż nie, bo wnet okazało się, że to te kalafiorki tak je
            bały.
      • gray Re: otóż 22.07.06, 09:38

a no to ze mną nie pogadasz. chyba, że nie ma kosza :)
      • lavinka Re: otóż 24.07.06, 09:55
        Ale ludzie mają hobby ;-)
    • aaa202 Mówcie co chcecie, ale jak ja wątek założę 12.07.06, 11:58
      to ma branie jak.... jak nie wiem co.
      • brite Re: Mówcie co chcecie, ale jak ja wątek założę 12.07.06, 12:02
        W zasadzie to miałem swoją walkę o bezodgachowość łódzkich przystanków
        zaprezentować w osobnym wątku, ale już tam.
      • cassani jesteś na fali 12.07.06, 12:03
        kwestia tylko czy wznoszącej...
        • aaa202 Nie na fali, tylko na riwierze łódź, kasiu. 12.07.06, 12:08
        • excentrix kombak ma taki 12.07.06, 12:08
          siedzi, wymyśla bo się pannie nudzi zwyczajnie
          • aaa202 Z nudów, to ja se pedikjur robię, a potem mani. 12.07.06, 12:13
            a potem błoto marokańskie na włosy, glinka kaolinowa na ryj, popiół z bakłażana
            na resztę.
            Zmywanie tego wszystkiego i sprzątanie chlewu w łazience zajmuje mi parę godzin.
            Polecam, Szrederku, polecam!
      • szprota to ja nie powiem 12.07.06, 12:11
        ale co racja, to fakt.
        • excentrix a, idę sobie zapalić... 12.07.06, 12:16
          Brite chcesz adres ??
          • cassani kiedyś był taki przypadek w tramwaju 12.07.06, 12:33
            że pasażer zgasił motorniczemu fajkę gaśnicą.
      • dziad_borowy Jak Ty wątek założysz 12.07.06, 12:37
        to jest tak jak wtedy, kiedy tatus zrobi dziubek.
        Dzierżżż!!!
        • aaa202 To nie ma ch uja we wsi? 12.07.06, 12:38
          • dziad_borowy Ni ma / ni ni 12.07.06, 12:44
        • cassani jesteś!!! /nt 12.07.06, 12:42

• dziad_borowy Tak!!!! 12.07.06, 12:48
            Przez kilka dni musialem potakiwac glowa w piasku. To bylo tzw. playatakowanie.
            Tak tak.
            Dzierżżżż!!!!
            ps. z tesknoty za Toba wybudowalem dwa megazamki:-)
            • cassani oj mega! 12.07.06, 12:49
              a ja z tęsknoty za Tobą przywołałem wszystkie psie kupy!
              :)
              PS. za co Mr. Yav. nazwał mnie trollem!
              • excentrix alfa i oj mega! / hłe... 12.07.06, 13:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka