brite Re: Aaaaaaaaaaaaaaaa 12.07.06, 11:49 - Kto rzucił kamieniem? - Ona Ona ona!... On on on! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_lubicz Re: prowokator ,czy debil? 12.07.06, 12:01 Pewnie Cię to zdziwi, ale jak czytam Twoje wpisy to dokładnie ta sama myśl przebiega mi przez głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_lubicz Re: ekskjuzmi...moje wpisy ???? czy Leongina ? 12.07.06, 12:07 drzewko! patrz na drzewko! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: tak, kasztany już brązowieją...smutne to / bu 12.07.06, 12:12 najlepsze kasztanki są przy Marszałkowskiej. wniosek: więc jednak prowokator z Wawy :] Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: prowokator ,czy debil? 12.07.06, 12:10 doktor_lubicz napisała: > Pewnie Cię to zdziwi, ale jak czytam Twoje wpisy to dokładnie ta sama myśl > przebiega mi przez głowę. może dlatego że tylko ci myśli tylko przebiegają masz takie dylematy,może za szybko biegną? dla mnie ten gosciu to typowy przykład mody to jest na czasie,jak big brathers kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_lubicz Re: prowokator ,czy debil? 12.07.06, 12:16 Pardon, ale ponownie mam trudności ze zrozumieniem Twojej wypowiedzi. To chyba jednak moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: prowokator ,czy debil? 12.07.06, 12:22 To łap te mysli ,ludzie tak szybko odchodzą z forum też Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_lubicz Re: prowokator ,czy debil? 12.07.06, 12:29 longeta napisał: ludzie tak szybko odchodzą z forum też A więc nadal pozostaje nadzieja, że weźmiesz to do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: prowokator ,czy debil? 12.07.06, 12:47 doktor_lubicz napisała: > > A więc nadal pozostaje nadzieja, że weźmiesz to do siebie. Pa...piękna diagnoza i recepta,faktycznie szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jak to? 12.07.06, 12:52 juz koniec? w pierwszym secie? czy wy zdajecie sobie sprawę jakie to rozczarowanie - cała Łódź się oderwała od pracy, tramwaje stanęły, wszyscy jak na meczu tenisa - głowa w prawo, głowa w lewo - a Wy co? koniec? tak po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix obiecanki cacanki.... 12.07.06, 12:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=45098039&a=45099602 i co ? i nie poszedł. A brow się grzeje Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: jak to? 12.07.06, 15:43 spoko,skonany byłem po zarwanej nocy na dodatek byłem w łodzi gdzie jeżdziłem między szalonymi skuterami+ten cholerny mikrofon krótko i na temat:posłuchaj lachonie wziołem sobie to co napisałaś,ale nie myśl że wygrałaś,mecz trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Niech ten post odnowi oblicze forum. 12.07.06, 12:55 ja bym sam sie chetnie odnowił, o jakieś 15 lat i 15 stopni celsjusza:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric aaa, i jeszcze jedno... 12.07.06, 13:00 ide sie ochłodzic na papieroska, cug jakis złapie. Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: aaa, i jeszcze jedno... 12.07.06, 13:07 a więc nie rzuciłeś? chyba że tylko mi sie wydaje, że rzucałeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: aaa, i jeszcze jedno... 12.07.06, 13:09 ja bym nie rzucałjuż gdzie popadnie bo jak go łysy Brite najdzie...to oj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: aaa, i jeszcze jedno... 12.07.06, 13:09 raz dawno kiedys, ale za silną wolę miałem i stwierdziłem, ze sie męczyc nie będę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: aaa, i jeszcze jedno... 12.07.06, 13:12 aric napisał: > ale za silną wolę miałem Chyba za słabą:P Odpowiedz Link Zgłoś
huann silnię i ślinię /good point.vanishing point.znika 12.07.06, 13:16 jący punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: też mam wole 12.07.06, 13:24 excentrix napisał: > coś mi takiego wyrosło pod brodą... pod muchą? może to kawał z brodą? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Oda do Guli 12.07.06, 13:30 Gdy będziesz się śmiać albo płakać Lub zaczniesz wszystko na czworakach Albo przemianie ulegniesz w Hróla W bólach i tak na wierzch wyjdzie Gula. Ty możesz se wierzyć w przeznaczenie Lub też przeciwnie (czyli nienie) Albo wręcz stwierdzić, że to przypadek Niczym podwójnie jedyny zadek. Ja jednak już teraz świadomie uczulam Kiedyś i ciebie dopadnie Gula Lecz czymże, ach, czymże Byłby świat całkiem bez Guli? Ani proroków, ani też żuli Bo jeno z Gulą kompletny jest świat Od pięciu miliardów już z Gulą lat... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Niejaki Szejkspiiir napisał (a barańczak przełożył 12.07.06, 13:30 ) że inne mają zachcianki, ty masz raczej wole, więcej wola niż trzeba i wole w zapasie (...) czy do twego wola jego wole dodać da się? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: aaa, i jeszcze jedno... 12.07.06, 13:38 eee, no za silną. za bardzo mi sie chce palić.:) Odpowiedz Link Zgłoś