longeta Re: a tak poza tym, wszystko ok ?? / ?? 14.07.06, 08:55 Poza czym? może tym? media.wp.pl/kat,41794,wid,8392954,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A mnie boli żołądek 14.07.06, 09:04 i powieka mi drga /drży. prawa, dolna. ale okej, okej, oczień haraszo. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix mnie się przedramnia klejo 14.07.06, 09:07 do biurka. Myję ręcę co pół godziny a one się klejo i klejo. Ale poza tym - klawo jak cholera. Piątek.... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Może biurko umyj? 14.07.06, 09:11 umyłem. Przecieram na dzień dobry na mokro i sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 No to zostaje Ci obrusek położyć 14.07.06, 09:13 widzę, że postanowiłeś forum rozkręcać. Działaj, działaj. Mąć tym kadyceuszem, mąć. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix u mnie 14.07.06, 09:19 to klejenie ma podłoże nerwowe. Zdiagnozowane jako nerwica natręctw. Myję ręcę kilkadziesiąt razy dziennie. Nie mogę niczego dotykać a do Mpk-u mam nawet rękawiczkę dzięki której mogę się trzymać drążka. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja mam gorzej 14.07.06, 09:27 wszędzie myję zęby. Jestem widywana we wszystkich możliwych szaletach ze szczotką do zębów. Ludzie się ze mnie śmieją, że mam w torbie zestaw "bądź gotowy dziś do drogi". Mam też obsesję błyszczącego nosa. Ale problem w tym, że nie jest to, w moim odczuciu, defekt estetyczny. Mam nos na tyle dostojnych rozmiarów, że błyski odbijanego światła oślepiają mnie, przestaję widzieć wśród tych błysków. Mam jak ten facet z opowiadania Allena, który myślał, że ufo go śledzi, a tymczasem była to jego własna kichawka. Odpowiedz Link Zgłoś
brite mnie zaś 14.07.06, 10:33 wydaje się, że wszyscy na ulicy się ze mnie podśmiewają. W sumie przestałem się już im dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Brite, oni się nie podśmiewają 14.07.06, 10:34 oni szydzą;-)) Dzierżżż!!! ps. to powszechne, luzik Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ze mnie też się smieją 14.07.06, 10:42 pokazują palcem i kręcą głową odwrotnie do kierunku wskazówek zegara. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: ze mnie też się smieją 14.07.06, 11:09 Jesli trzy razy dookola i terkotaja to mamy to samo. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Myślę, że powinieneś zapisać się na ten kurs 14.07.06, 10:53 samoobrony. Twoja nowa misja to dodatkowy powód. Ja mam jeszcze tak: sprawdzam, czy ludzie na mnie patrzą, patrząc im w oczy natarczywie, oni reagują podobnie - no bo skoro ktoś się na ciebie lipi, to też się lipisz. Bardzo mnie to męczy. Ale to nic w porównaniu z tym, że kiedyś wyobrażałam sobie, że nad chodnikiem rozciągnięte są takie długie gumy bieliźniane (pamiętasz grę w gumę?). I te gumy nawarstwiały się, podjeżdżały do kolan, nogi przesuwałam z coraz większym trudem, w końcu chodziłam jak bocian, żeby te gumy nóg mi nie plątały. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Myślę, że powinieneś zapisać się na ten kurs 14.07.06, 11:07 O, te gumy są jeszcze lepsze niż nie stąpanie po szparach między płytami chodnikowymi albo na pęknięciach tychże. Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: A mnie boli żołądek 14.07.06, 13:41 aaa202 napisała: > i powieka mi drga /drży. prawa, dolna. > ale okej, okej, oczień haraszo. a mi spuchła, buuuu wyglądam dziś jak bokser, tudzież jak po przesolonej zupie :((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jest ok. 14.07.06, 09:22 właśnie wytłumaczyłem glazurnikowi jak położyc pasek dekora w łazience - mam wrażenie że mnie nie zrozumiał - ale będę go pilnował! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix rebus 14.07.06, 09:49 je kkkkkkkkkk kkkkkkkkkk kkkkkkkkkk kkkkkkkkkk kkkkkkkkkk kkkkkkkkkk kkkkkkkkkk kkkkkkkkkk kkkkkkkkkk kkkkkkkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy On zrozumiał 14.07.06, 09:52 Upchnie go w pralce. Ten pasek. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: On zrozumiał 14.07.06, 10:41 to w firmie - pralki nie ma. sprawdzam gościa - widziałem jakiś błysk w oku jak mówił że zrozumiał. ale nie ufam! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Jak był błysk w oku 14.07.06, 10:54 to teraz konczy juz pewnie flaszke:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Może to są górale 14.07.06, 11:05 i w lazience chate stawiaja? BaWCówke? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie po staremu, ale za tydzień będę już friiiiiiiiiii! 14.07.06, 10:59 wakacje, znów będą wakacje, na pewno mam rację, wakacje będą znów! tumturutumtu tum tum! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy A czy to będą już te wakacje 14.07.06, 11:01 z pedalami? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: a tak poza tym, wszystko ok ?? / ?? 14.07.06, 11:02 nie, dzisiaj jestem zły, gryze i pluje. nie lubie piatków w pracy, bo niby fajnie, ale wszysczcy czegoś chca nagle, fujnia. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: a tak poza tym, wszystko ok ?? / ?? 14.07.06, 11:06 mnie oświadczyli że jak klient nie łyknie dziś projektu to zero fridomu w następnym tygodniu... i co mam biedny począć... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix kiedy tak ciurem nie mogę... 14.07.06, 11:09 poza tym kocham Was i smutno mi kiedy nie trzymam ręki na pulsie Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy heh 14.07.06, 11:13 Ex, boje sie tych Twoich projektow. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś