Gość: MarcinK IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 29.10.01, 15:50 Witam Zapraszam do wysylania: lotnisko.leto.com.pl/lublinek4.html lub lotnisko.leto.com.pl Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flip Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! IP: *.p.lodz.pl 29.10.01, 18:32 Chociaz flip skorzystal z szansy na rozmowe z Premierem (czyli rzucil juz grochem o sciane - a co mu tam), to oglasza, ze nie zgadza sie z hierarchia potrzeb wynikajaca z listy na stronie MarcinaK o rozwoju Lodzi. Nosi ona, zdanie flipa, charakter zbyt obsesyjnego nalegania na Lublinek. Lublinek - jak wojewodztwo - sam w sobie szczescia nie da. Zas wynoszenie autostrad przed kolej to juz czysta paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:04 Poooszło! :-) Jak zwykle słowa uznania dla Marcina za kawał dobrej roboty, a Ty Flip nie marudź tylko namawiaj znajomych do wysyłki! :-) Pozdrawiam (Was obu) - Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka. Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 00:28 Nie wiem czy poooooooooszło, bo najpierw mu literki nie pasowały, potem kazało wciskać różne okeye, potem się z tego wszystkiego rozłączyło i nigdzie nie napisało, że poooooooooszło. Marcin, czy nie masz jakiegoś prostego e-maila dla blondynek? Flip, nie filozofuj, tylko wysyłaj! Jak wszyscy, to wszyscy - flipy też! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! 30.10.01, 02:08 Czy to możliwe? Czy mój list do premiera Millera dotarł? Dostałam odpowiedź: Na Państwa pytania i komentarze staram się odpowiadać osobi�cie kiedy tylko mam chwilę czasu. Przepraszam więc za opó�nienia i proszę o cierpliwo�ć i wyrozumiało�ć. LM Jesli pan premier jest tak uprzejmy i odpowiada mi w środku nocy, to ja bede z całą uprzejmością cierpliwa i wyrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 10:51 To oczywiście odpowiedź automatyczna, ale i tak miło że ktoś pamiętał żeby ją ustawić. A propos wysyłania - ja wysłałem z zestawem znaków unicode i w zwrocie w mojej wiadomości wyszły niestety różne "ptaszki" zamiast polskich czcionek. Może lepiej wysyłać "tak jak jest". Miłego dnia, pozdrawiam - Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Do Kropki. 30.10.01, 20:08 kropka. napisał(a): > Jesli pan premier jest tak uprzejmy i odpowiada mi w środku nocy, Nie tylko Ty o 2 w nocy działasz w Internecie. Ale i tak podziwiam Twoja bezsenność. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Podziekowania dla Hacka Finna IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 30.10.01, 10:59 Witam Niniejszym urzedowo wyjasniam, ze tresc listu popelnil HackFinn, ja zas tylko wprowadzilem male poprawki (mam nadzieje, ze nie wyszly popsujki). Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Załoga lotniskowca, baczność! :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 11:05 wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=497456&dzial=lol010100 Patrzcie, jaka szybka reakcja!!! :-))) (niezależnie od naszych przekonań politycznych - tu chodzi o naszą akcję) Pozdrawiam - Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Załoga lotniskowca, baczność! :-) IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 30.10.01, 11:41 Witam Zmartwie Cie, ale Miller byl w Lodzi i mowil to co napisali w GW przed rozpoczeciem naszej akcji. Choc moze to i lepiej, bo znaczy, ze sam pamieta. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Załoga lotniskowca, baczność! :-) IP: *.skydive.pl 30.10.01, 12:00 Wysylac, wysylac i jeszcze raz wysylac!:) Pozdrawiam HackFinn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Załoga lotniskowca, baczność! :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 12:01 Tak też się domyśliłem kiedy wczoraj strażnik miejski kazał taksówkarzowi wysadzić mnie od razu po skręcie w odcinek Piotrkowskiej przy UMŁ. Tak jak piszesz, świadczy to o tym, że LM sam o tych sprawach pamięta i dzięki temu nasza akcja ma wreszcie szansę na powodzenie. Pozdrawiam - Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Załoga lotniskowca, baczność! :-) IP: *.skydive.pl 30.10.01, 19:28 Co jest? Slomiany zapal?Do kompow i wysylac!:) Pozdrawiam HackFinn Odpowiedz Link Zgłoś
mac. Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! 30.10.01, 20:24 Nie chcę tu siać zamętu czy coś takiego, ale skoro ten list jest do premiera Millera, to czemu idzie on jeszcze do kilku osób?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 20:43 Witam Do innych osob/instytucji idzie tylko cc. Jest to tak zwane "do wiadomosci" z korespondencji urzedowej papierowej. Uwazam, ze jest to list w sprawie waznej dla kilku instytucji wiec im posylam cc. Cc do mnie idzie w celach statystycznych. Z reszta w poprzednich akcjach zawsze cc szlo np do prezydenta Lodzi. Pozdro, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! 31.10.01, 17:55 Podnoszę ten wątek wyżej dla tych, którzy jeszcze nie wysłali. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! IP: 192.168.1.* 02.11.01, 17:08 Namawiajcie rodzine, kolegow, znajomych z pracy, szkoly i kogo sie jeszcze da:) Pozdrawiam (i zachecam) HackFinn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! IP: *.skydive.pl 03.11.01, 11:37 Czy nie mozna tak ustawic tej strony, aby wysylac maile bez ustawionego serwera poczty wychodzacej w Outlook Express? Pare osob mowilo mi , ze z tego powodu nie wychodzi im wysylanie. Pozdrawiam HackFinn:) Odpowiedz Link Zgłoś
mac. Re: Lublinek - zapraszam do wysylania listu!!! 03.11.01, 11:49 Ja też mam jakieś wałki, bo nie mogę wysłać tego listu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Sumituje sie i wyjasniam IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 05.11.01, 12:00 Witam Otoz pare slow wyjasnienia. Strone z listem tworzylem "na szybko" i wg gotowych rozwiazan. Sam zawodowo nie zajmuje sie htmlem i pochodnymi wiec nie bardzo wiem jak poprawic strone. Obecna zasada dzialania to formularz javascriptu. ten formularz dziala w ten sposon, ze uruchamia lokalnego klienta poczty do wysylania jej przez wlasny serwer osoby wysylajacej list. To jest brane pod uwage co macie ustawione we wlasnym programie pocztowym. Strona dziala poprawnie pod Netscape. Pod Explorerem otwierane jest okienko pocztowe z adresami lecz bez tresci, tresc niestety trzeba wtedy samemu przekopiowac (ctrl+c, ctrl+v) i dopiero wyslac list. Jest to ewidentna niezgodnosc programu Microsoft (Explorera) ze standardem javascript. Co i jak pozmieniac, aby zawsze i wszedzie dzialalo dobrze - nie wiem. Jak ktos sie na tym zna to chetnie udostepnie miejsce na serwerze. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: Sumituje sie i wyjasniam 05.11.01, 12:08 Spoko, jak napisałem najlepiej wysyłać "tak jak jest". Jak tam licznik? :-) Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
perry. licznik bije... 05.11.01, 12:13 A, juz spojrzałem. Ale coś mało nas wysyła! :-( Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: licznik bije... IP: 192.168.1.* 07.11.01, 16:29 Wysylamy dalej, przeciez to jeszcze nie koniec!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia HackFinn Odpowiedz Link Zgłoś
prezerwatywa NIE LOTNISKO, A FABRYKA PREZERWATYW DLA ŁODZI! 07.11.01, 19:30 Proszę o poparcie, bo na bilet nie każdego stać, a z tanią prezerwatywą każdy podupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn mozna z kawiarni IP: *.lodz.silverscreen.pl 08.11.01, 18:15 Jesli ktos ma problem z wyslaniem listu ze swokego kompa moze to bez problemu zrobic w kafejce w silwerscreen. Odpowiedz Link Zgłoś