rednosek 21.07.06, 10:11 kto coś wie na ten temat? podobno ma wpaść do mojej pracy hehehehehehehehehehe bezwzględnie biorę aparat do pracy we wtorek hrehrehre :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolbla Re: podobno we wtorek wizyta prezydenta w Łodzi? 21.07.06, 11:30 rednosek napisała: > kto coś wie na ten temat? podobno ma wpaść do mojej pracy hehehehehehehehehehe A gdzie pracujesz? Może ja tez podjadę :) Odpowiedz Link Zgłoś
niki-ta Ze strony UMŁ 21.07.06, 14:41 Prezydent RP Lecha Kaczyński przyjedzie do Łodzi we wtorek, 25 lipca. Odbędzie tę podróż na zaproszenie prezydenta miasta Jerzego Kropiwnickiego. Wizyta rozpocznie się o godzinie 10.30. Na łódzkim lotnisku im. Władysława Reymonta wyląduje wówczas rządowy samolot z głową państwa. Następnie gość przybędzie do Urzędu Miasta Łodzi, później odbędzie spacer ulicą Piotrkowską w towarzystwie Jerzego Kropiwnickiego i zje obiad w restauracji „Anatewka”. Prezydent Lech Kaczyński podczas jednodniowej wizyty w naszym mieście zwiedzi także stare hale wytwórni filmowej przy ulicy Łąkowej oraz spotka się z profesorami Wydziału Prawa Uniwersytetu Łódzkiego. Do stolicy odleci z lotniska im. W. Reymonta o godzinie 15.35 Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no Bigi - taka szansa! 21.07.06, 15:02 moze jeszcze zdążysz się zatrudnic w Anatewce! Może Cię zauważy! Może jako kucharz, może kelner, podasz kaszę i powisz "jestem wzruszony panie Prezydencie". Albo zrobisz takie pyszne ziemniaki ze aż Prezydentowi się odbije! I się spyta: "a kto, eeeeeee, chlip chrum <przełknięcie> te ziemniaki eee zrobił, chil chrum <przełknięcie>, no kto?". Może weźmie na salony?! Gorzej jak Prezydent juz przyjedzie poobrażany na wszystkich- wtedy może byc gorzej - jest taka szansa bo juz od grudnia jest obrażony - no - ale moze mu akurat przejdzie! a nóż widelec??? Ja na wszelki wypadek nie wybiorę się we wtorek na Pietryne - więc pozostawiam pole działania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani mała errata jakby co 21.07.06, 15:13 kaszy nie podawajcie. nie będę się czuł komfortowo. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Tylko pomidorowa z ryzem! 21.07.06, 15:49 Bracia K. caly czas wygladaja jakby przezuwali ten ryz w trakcie gadania.. Odpowiedz Link Zgłoś
rednosek Re: podobno we wtorek wizyta prezydenta w Łodzi? 21.07.06, 17:26 cieszę się na tę wizytę jak głupia :)))) to dopiero wydarzenie!!! mamy wziąć dowody do pracy, bo inaczej nas nie wpuszczą hehe Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: podobno we wtorek wizyta prezydenta w Łodzi? 21.07.06, 17:44 Te wątek to PATALOGIA i powinien zostać zlustrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: podobno we wtorek wizyta prezydenta w Łodzi? 22.07.06, 12:13 ten przywątek to patogonia i powinien zostać zilustrowany! z poważaniem jan marcin szancer Odpowiedz Link Zgłoś
bocian84 Re: podobno we wtorek wizyta prezydenta w Łodzi? 21.07.06, 22:58 Ma ktoś może karabin snajperski do pożyczenia? Z resztą po co. W taki mały cel i tak nie trafię ;P Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: podobno we wtorek wizyta prezydenta w Łodzi? 21.07.06, 23:16 w swój mały mozg też nie trafisz także karabin jest ci zbędny Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: podobno we wtorek wizyta prezydenta w Łodzi? 22.07.06, 09:45 dobrze, że ty w swój trafiłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: podobno we wtorek wizyta prezydenta w Łodzi? 22.07.06, 09:48 zawsze trafiam tam gdzie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: CHWDP 22.07.06, 10:06 prowokujesz różne sytuacje na tym forum,a banany dostają inni innym razem,pa mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
brite z pracy się chyba zwolnię 22.07.06, 10:14 Takiej okazji nie można przegapić. Czy prezydent będzie rozdawał uściski dłoni? Jak kiedyś był Schroeder, to rozdawał i się załapałem. Nawet jakaś kostka mu w dłoni strzeliła jak go hendszejkowałem. Do dziś prawicy nie myję! Odpowiedz Link Zgłoś