kuubaa 08.02.03, 20:25 "Jak odróżnić prawą i lewą stronę prezerwatywy?" Proszę o uzasadnione odpowiedzi bo chodzi o zakład. ZAKŁAD a nie zakładanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Specjalistów z praktyką pytam: 08.02.03, 20:41 A można pytania uzupełniające? Chodzi o rozpakowaną? Czy to jakaś zwykła, czy np karbowana? Czy nowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Re: Specjalistów z praktyką pytam: 08.02.03, 20:47 hubar napisał: > A można pytania uzupełniające? Nie można. Ma być konkretna odpowiedź na konkretne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Specjalistów z praktyką pytam: IP: *.p.lodz.pl 08.02.03, 20:47 Trzeba miec czule pazury, bo to czesto po ciemku sie odroznia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Specjalistów z praktyką pytam: 08.02.03, 22:47 po substancji smakowej/lubrykancie/czy czymś innym, które jest umieszczane na zewnętrznej stronie prezerwatywy?? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Specjalistów z praktyką pytam: 08.02.03, 22:59 Bardzo ciekawe co napisałeś Geo... hmmm widziałeś jak pakowana jest prezerwatywa? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Specjalistów z praktyką pytam: 08.02.03, 23:44 widziałem opakowane (z załącznikiem w środku),dotykałem i nie tylko.. ja napisałem swoje propozycje do wariantu już rozwiniętej prezerwatywy...w końcu chyba nie byłoby tego pytania gdyby chodziło o świeżo odpakowaną, fabrycznie pakowaną gumkę. Czyż nie????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Specjalistów z praktyką pytam: IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.02.03, 23:53 geograf napisał: > widziałem opakowane (z załącznikiem w środku),dotykałem i nie tylko.. hehehehe ;-))) Nietylko? :-)))))) > ja napisałem swoje propozycje do wariantu już rozwiniętej prezerwatywy...w końc > u chyba nie byłoby tego pytania gdyby chodziło o świeżo odpakowaną, fabrycznie > pakowaną gumkę. Czyż nie????????? Geo, fabryczny kondom jest zawinięty tak, że strona zewnętrzna przylega i tak do wewnętrznej, więc raczej nie rozróżnisz po rozwinięciu... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Specjalistów z praktyką pytam: 08.02.03, 23:56 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Geo, fabryczny kondom jest zawinięty tak, że strona zewnętrzna przylega i tak d > o > wewnętrznej, więc raczej nie rozróżnisz po rozwinięciu... W takim razie co rozumiesz poprzez "strone zewnetrzną i wewnętrzną" ?? Bo dla mnie ich rozróżnienie przy wyjmowaniu z fabrycznie zamkniętego pudełka jest proste...chyba każdy wie w którą stronę odwija się gumka, a więc wiemy ghdzie jest zewnętrze kondoma, a gdzie wnętrze...czyż nie?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Specjalistów z praktyką pytam: IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.02.03, 23:57 Hmm czyli mówisz, że zewnętrzna to ta, którą producent posmarował np. smakiem, przy rozwijaniu wiadomo, co zewnętrzne co w środku, ale jak to rozróżnic mając rozwiniętą gumkę? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Specjalistów z praktyką pytam: 08.02.03, 23:59 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Hmm czyli mówisz, że zewnętrzna to ta, którą producent posmarował np. smakiem, > przy rozwijaniu wiadomo, co zewnętrzne co w środku, ale jak to rozróżnic mając > rozwiniętą gumkę? No własnie po smaku/lubrykancie/czymś innym!!:-) Przynajmniej moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Ok, zwracam honor... IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.02.03, 23:59 W pytaniu zasadniczym nie bylo mowy o tym, czy gumka ma byc rozwinięta. Przyznaję rację. Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: Specjalistów z praktyką pytam: 08.02.03, 23:16 kuubaa napisała: > "Jak odróżnić prawą i lewą stronę prezerwatywy?" > Proszę o uzasadnione odpowiedzi bo chodzi o zakład. ZAKŁAD a nie zakładanie. myśle, że w sumie to geo miał rację... a propos - dowcip: George Bush dzwoni do Gerharda Schrödera "Gerhard, musisz mi pomoc! Najwieksza fabryka prezerwatyw w USA spalila sie zeszlej nocy! Potrzebujemy predko 1.000.000 Kondomow, Moglbys nam pomoc?" "Sicher!" odpowiedzial Schröder. "Kein Problem..." "Te Kondomy musza byc w amerykanskich barwach czerwono-niebiosko-bialych. Poza tym musza byc conajmniej 30 cm dlugie i miec conajmniej 6 cm srednicy!"- Powiedzial Bush. "Jezeli to juz wszystko.... Zajme sie tym!" Odpowiedzial Schröder. Zaraz po tym Schröder zadzwonil do szefa najwiekszej niemieckiej Fabryki Prezerwatyw: "Musimy pomoc amerykancom, potrzebuja predko 1.000.000 kondomow! Czy to jest do zrobienia?" "Natürlich!" Odpowiada fabrykant Kondomow. "Sa jakies specjalne zyczenia?" "Tak. Kondomy musza byc w amerykanskich barwach czerwono-niebiosko-bialych, poza tym conajmniej 30 cm dlugie i o srednicy min. 6cm." "Alles klar. Cos jeszcze?" "Ja" odpowiada Schröder."Niech mi pan zrobi przysluge i wysle te kondomy z napisem: MADE IN GERMANY. Size: SMALL" Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Specjalistów z praktyką pytam: 08.02.03, 23:57 Saperka! REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A strone prezerwatywy mozna rozpoznac po lubrykancie, zgadzam sie z geo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Specjalistów z praktyką pytam: 09.02.03, 11:32 Nową prosto z opakowania to chyba żaden problem... Nową rozwiniętą - po co przecież i tak się za bardzo nie nadaje już do użytku (ale dla bardzo ciekawskich, myślę że najłatwiej rozpoznać to po rancie czyli takiemu wałeczkowi gumy na samym końcu prezerwatywy). A zużytą - hmm to już chyba nikt nie będzie miał problemów (pytanie tylko po co ??) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Specjalistów z praktyką pytam: IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 22:43 No nie mogę, naprawdę nie mogę uwierzyć, że jedna osoba się jeszcze nie wypowiedziała na tym wątku:))))) Może nie zauważyła, dlatego podbijam:))) pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Specjalistów z praktyką pytam: MICIN 09.02.03, 23:09 O kim myslisz, moja ulubiona Zelowianko:-))))???? PS. Ja jestem przyzwoitym chlopcem i nie zajmuje sie takimi swinstwami, jak ten okropny, rozbrykany Geograf.... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Specjalistów z praktyką pytam: MICIN 09.02.03, 23:14 bartuch napisał: > PS. Ja jestem przyzwoitym chlopcem i nie zajmuje sie > takimi swinstwami, jak ten okropny, rozbrykany Geograf.... Czy to oznacza, że TY nie używasz prezerwatyw?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Specjalistów z praktyką..PRZYZWOITY CHŁOPIEC:) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 23:22 bartuch napisał: > O kim myslisz, moja ulubiona Zelowianko:-))))???? Hmm, jak mi powiesz, że znasz kogoś jeszcze z Zelowa, oprócz mnie, to uznam to za przemiły komplement:))))) /byli mieszkańcy Zelowa się nie liczą/ > PS. Ja jestem przyzwoitym chlopcem i nie zajmuje sie > takimi swinstwami, jak ten okropny, rozbrykany Geograf.... Hmmmmmmm......... Dlaczego sądzisz, że miałam Ciebie na myśli? Na złodzieju czapka gore? :))))))) pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Specjalistów z praktyką pytam: GEOGRAF 09.02.03, 23:15 A do czego sluza te prezerwatywy, Geo...????? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Specjalistów z praktyką pytam: GEOGRAF 09.02.03, 23:17 to TY nie wiesz?? w tym wieku?? szkoda, że nie bedzie Cię w sobotę bo bym Ci wytłumaczył... na Forum nie mogę- pewnie jakieś dzieci to Forum również czytają...no wiesz.. pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Specjalistów z praktyką pytam: 09.02.03, 23:18 Skad ja mam wiedziec takie rzeczy....Czego teraz ucza w tych liceach, PRAWDA SAPER????? Odpowiedz Link Zgłoś